فارس: بر اساس اعلام مسوولان گاز استان مازندران گاز سی‌ان‌جی این استان وصل است و تنها نیروگاه این منطقه از سوخت دوم استفاده می‌کند. محمد اسماعیل ابراهیم‌زاده، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران هرگونه قطع ارسال گاز به جایگاه‌های سی‌ان‌جی را رد کرد و گفت: فقط در صورتی که افت فشار در منطقه مازندران داشته باشیم گاز سی‌ان‌جی قطع می‌شود؛ ولی در حال حاضر گاز ارسال می‌شود و مشکلی نیست. این مقام مسوول همچنین تصریح کرده است: در حال حاضر شرایط گازرسانی به بخش خانگی، صنایع و جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی مناسب است و فقط نیروگاه استان از سوخت دوم استفاده می‌کند. این در حالی است که، روز شنبه هفته جاری علی نبییان، جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران با اشاره به گاز رسانی به شمال کشور اعلام کرده بود براساس پیش‌بینی هواشناسی با برودت هفت تا ۸ درجه‌ای دما در این استان از سوم بهمن ماه، گاز ادارات دولتی وجایگاه‌های سی‌ان‌جی قطع می‌شود. به گفته این مقام مسوول ادارات دولتی باید به جای گاز از سیستم‌های گرمایشی برقی استفاده کنند و قطعی گاز جایگاه‌های سی‌ان‌جی برای تامین گاز مشترکان خانگی تا روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

همچنین مجید بوجارزاده، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران نیز در این رابطه گفته بود این کار برای کنترل شبکه و مدیریت آن با توجه به برودت و بالا رفتن مصرف است و با اطلاع به مردم انجام می‌شود. در حال حاضر با ورود موج جدید سرما به مناطق شمالی کشور مصرف گاز استان مازندران به بیش از ۲۷ میلیون متر مکعب در روز رسیده است. گاز رسانی به مازندران در این روزها از آن جهت اهمیت دارد که عمده مصرف‌کننده گاز وارداتی از ترکمنستان بود که با قطع گاز ترکمنستان مسوولان شرکت ملی گاز ایران سعی دارند تا با پایداری بیشتر گاز را به این نقطه برسانند.

در همین رابطه اخیرا علی اصغر یوسف نژاد، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی به دیدار وزیر نفت رفته است تا شرایط گاز رسانی به استان مازندران را جویا شود. وی با بیان اینکه اقدام ترکمنستان در قطع صادرات گاز ناجوانمردانه و به دور از دیپلماسی بین‌المللی است، گفته بود: شهروندان باید با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی مصرف گاز منابع گازی را به گونه‌ای مدیریت کنند که افت فشار یا قطع گاز صورت نگیرد. اصل بر این است که مصرف گاز خانگی کنترل و تامین شود و اولویت بعدی قطع نشدن گاز صنایع یا سی‌ان‌جی است. وی با اشاره به اینکه احداث و راه‌اندازی خط لوله ۴۲ اینچ سمنان-ساری مشکل گازرسانی به مناطق شمالی را رفع می‌کند، ادامه داد: وزیر نفت بر تقویت و تسریع در انجام فعالیت‌های پروژه خط لوله ۴۲ اینچ سمنان- ساری تاکید کرده است و نمایندگان استان مازندران نیز از این خط لوله بازدید داشته‌اند.