شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۳ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۷۳

  • مخابره پیام آمریکا به ایران

    دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه در سخنانی گفت که ایالات متحده از طریق مجاری دیپلماتیک از دیگر کشورها خواسته است که به ایران بگویند تشدید تنش در خاورمیانه به نفع آنها نیست؛ آنچه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا آن را یک «لحظه حساس» برای منطقه توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، بلینکن گفت که واشنگتن «درگیر دیپلماسی شدید، تقریبا شبانه‌روزی» برای کمک به کاهش تنش‌‌‌ها در میان ترس از تدارک حمله تلافی‌جویانه ایران علیه اسرائیل است. بلینکن در مراسم امضای قرارداد با همتای استرالیایی خود در واشنگتن گفت: «همه طرف‌‌‌ها باید از تشدید تنش خودداری کنند. همه طرف‌‌‌ها باید برای کاهش تنش‌‌‌ها گام‌‌‌هایی بردارند. تشدید تنش به نفع هیچ‌‌‌کس نیست. این فقط منجر به درگیری بیشتر، خشونت بیشتر و ناامنی بیشتر خواهد شد.»
  • تاریک و روشن تجارت جهانی

    دنیای اقتصاد: سلسله گزارش‌های «پایش تحولات تجارت‌جهانی» رویدادهای کلیدی در محیط ژئواکونومیک ایران را موردبحث و بررسی قرار می‌دهد. در این قالب، رویدادهای کلیدی از منظر تاثیرگذاری بر دیپلماسی اقتصادی و موقعیت ژئواکونومیک ایران مورد‌توجه قرار می‌گیرند. هدف از تهیه این گزارش که به‌صورت ماهانه از سوی مرکز پژوهش‌های اتاق ایران منتشر می‌شود ارائه تصویری روشن از محیط ژئواکونومیک ایران، فرصت‌ها و تهدیدهای ایران در این فضا است.
  • آیا سقوط بازار ادامه دارد؟

    دنیای اقتصاد: قیمت هر اونس طلا پس از کاهشی که در بازارهای جهانی رخ داد، روز گذشته زیر مرز۲ هزار و ۴۰۰ دلار تثبیت شد. سوگیری صعودی این فلز دست نخورده باقی ماند. زیرا با توجه به ریسک‌گریزتر شدن بازارها، به جذابیت طلا برای سرمایه‌گذاران به عنوان پناهگاه امن افزوده می‌شود. قیمت بیت‌کوین نیز پس از افت شدید در روز دوشنبه، افزایش یافت و در حدود ۵۵ هزار دلار ثابت ماند.
  • نقش دولت‌ها در آینده ارز‌های دیجیتال

    دنیای اقتصاد: همراه با عرضه بیت‌کوین به‌عنوان اولین ارز دیجیتال بازار، مفهوم غیرمتمرکز نیز توجهات بیشتری را به خود جلب کرد و امروزه به پایه و اساس فناوری نوین بلاک‌چین تبدیل شده است. ماهیت غیرمتمرکز این امکان را به فعالان، پلتفرم‌ها و ارز‌های دیجیتال فعال بازار داده است تا بدون وابستگی به دولت‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌ها فعالیت داشته باشند و قدرت خود را از کاربران بگیرند.
  • گجت‌های هوش مصنوعی، تهدیدی برای داده‌های شخصی هستند؟

    دنیای اقتصاد: دیجیتالیزه شدن جهان پیرامون ما هر روز سرعت بیشتری به خود می‌گیرد و همزمان نگرانی‌ها و دغدغه‌های تازه‌ای را به همراه می‌آورد. در این میان اما هوش مصنوعی با نفوذ سریع و عجیبش به حوزه‌های مختلف، در حال حاضر مهم‌ترین تهدید برای داده‌های افراد و حریم شخصی به حساب می‌آید. این در حالی است که با ورود موبایل‌ها و کامپیوترهای جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، این نگرانی‌ها شکل جدی‌تری به خودمی‌گیرند. در واقع اپل، مایکروسافت و گوگل حالا به دسترسی بیشتر و آزادانه‌تری به داده‌های ما نیاز دارند، چون آنها در حال تبلیغ موبایل‌ها و کامپیوترهای شخصی جدیدشان هستند که از هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کنند. به این ترتیب سوالی که مطرح می‌شود آن است که آیا باید به آنها اعتماد کرد؟
  • بازخورد دادن به هر نسل را متناسب‌سازی کنید

    مترجم: مهدی نیکوئی
    ارائه بازخورد به کارکنان را می‌توان به شیوه‏‏‌های گوناگونی انجام داد. و هر فرد بر اساس ویژگی‏‏‌های نسلی خودش روش‏‏‌های خاصی را برای دریافت بازخورد، پذیرفتنی می‏‏‌داند. مقاله‏‏‌ای که واشنگتن پست به تازگی درباره انتظارات نسل زد منتشر کرده، به دریافت نظرات گوناگونی از مخاطبان منجر شد. برخی فکر می‏‏‌کنند که متولدین نسل زد باید بزرگ شوند و دست از غرغر کردن بردارند. برخی دیگر به تحسین نسل زد و جسور بودن آنها در بیان انتظاراتشان می‏‏‌پردازند.
  • چند روایت از یک ستاره

    دو هفته پیش سعید راد، بازیگر مطرح سینمای ایران، در‌گذشت و به همین بهانه مراسم بزرگداشت این هنرمند در خانه سینما و با همت مجله بخارا برگزار شد. در این برنامه علی دهباشی، مدیر مسوول بخارا، از اینکه برنامه در شرایطی برگزار می‌شود که سعید راد در این دنیا نیست، ابراز تاسف کرد. سپس علیرضا زرین‌دست، فیلم‌بردار باسابقه، گفت: سرنوشت واقعا عجیب است. روزی من در طبقه بالای همین ساختمان فیلم «خداحافظ رفیق» را تدوین می‌کردم در‌حالی‌که سعید راد و امیر نادری هم کنارم بودند. سعید راد کسی بود که پایه ساخته شدن این فیلم را گذاشت. من او را از طریق برادرم می‌شناختم و بعدها همکاری و رفاقتی بین ما شکل گرفت. برادرم در آن زمان به عنوان تهیه‌کننده فیلمی ساخت با نام «فاتحین صحرا» که من از او خواستم نقشی به سعید بدهد و بعد از آن طرح «خداحافظ رفیق» را دادیم. وقتی امیر نادری او را دید گفت «این خودشه» و پس از آن با ۲۰هزار تومان سرمایه سعید، فیلم را شروع کردیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر