شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۴ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۶۴

  • پشت کردن حامیان۲۰۲۰ به بایدن

    دنیای اقتصاد-حسین موسوی: سن بالای نامزدهای ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، یکی از مباحث روز این کشور است. این موضوع پس از آن دغدغه اصلی شده است که بیشتر منتقدان، سن بایدن را برای نامزدی مجدد مناسب نمی‌دانند. بر اساس نظرسنجی جدید نیویورک‌تایمز و کالج سیه‌نا، نگرانی‌های گسترده درباره سن جو بایدن، تهدیدی عمیق برای انتخاب مجدد او به‌وجود آورده است؛ به‌طوری‌که اکثر رای‌دهندگانی که در سال۲۰۲۰ از او حمایت کردند، اکنون می‌گویند که او برای رهبری موثر کشور بسیار پیر است.
  • درس‌های خالق «منطق کنش جمعی»

    دنیای اقتصاد: این روزها اقتصاد ایران دوران خوشی را پشت‌سر نمی‌گذارد و این وضعیت وارد دومین دهه خود شده است. انتشار ترجمه فارسی کتاب «فراز و فرود ملت‌ها»، اثر منسر اولسون، اقتصاددان و اندیشمند سیاسی آمریکایی، باعث شد با حضور مترجم کتاب، درس‌های این اثر و کارکردهای آن برای اقتصاد ایران بررسی شود. این کتاب با بیان نحوه عملکرد گروه‌های منافع خاص در جامعه در تلاش است سازوکار فرو رفتن یک اقتصاد در رکود و چرخه‌های مخرب رشد را توضیح دهد. این جلسه از سوی انجمن علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و با حضور دکتر جعفر خیرخواهان برگزار شد.
  • یکه‌تازی قیمتی بیت‌کوین

    دنیای اقتصاد: بزرگ‌ترین رمزارز جهانی روند معاملاتی روز گذشته را بار دیگر در محدوده مثبت آغاز کرد و توانست برای ساعاتی از کانال ۶۵ هزار دلاری عبور کند. این دارایی از اوایل سال ۲۰۲۴ تا کنون رشد ۵۴ درصدی را از آن خود کرده است. روز گذشته در کنار رشد بیت‌کوین، قیمت طلای جهانی از ۲۱۰۰دلار عبور کرد.
  • سیگنال منفی به تولید

    تورم تولید همچنان روند افزایشی دارد و براساس آخرین آمارهای رسمی شاخص قیمت تولیدکننده در چهار فصل منتهی به پاییز ۱۴۰۲ به ۴۳.۸درصد رسیده است. بررسی روند تورم بخش صنعت طی دو سال اخیر نیز روندی نوسانی را نشان می‌دهد که حاکی از غلبه بی‌ثباتی‌ها بر فضای اقتصاد کشور است؛ بی‌ثباتی‌هایی که با ارسال پالس منفی به سرمایه‌گذاران، روند نزولی سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد را به دنبال داشته است.
  • یک تیر و دو نشان سیما در سال نو

    دنیای اقتصاد-گروه فرهنگ‌وهنر: مدیران سیما امسال یک نفس راحت کشیده‌اند! همزمان شدن نوروز و رمضان، کار را برای برنامه‌سازی‌ و به ویژه سریال‌سازی مناسبتی راحت‌تر و دردسرهایش را هم دو تا یکی کرده است. سیما در پنج شش سال گذشته، همواره در معرض انتقادات رسانه‌ها و مخاطبان بابت کیفیت پایین سریال‌های مناسبتی‌اش بوده است و در میان مناسبت‌ها نوروز و ماه رمضان بیش از همه در کانون توجه قرار داشته‌اند. اهمیت این دو مناسبت در فرهنگ ایرانی از یک سو و طولانی بودن دوره هر یک از آنها از سوی دیگر باعث شده بود سریال‌های نوروزی و دم افطاری، بیشتر در مقابل دید و نقد مخاطبان باشند. از نظر هزینه هم ساخت مجموعه سریال‌های ۱۵قسمتی برای نوروز و سریال‌های ۳۰قسمتی برای رمضان، خرج زیادی روی دست مدیران می‌گذاشت.
  • تصمیم امیـر

    دنیای اقتصاد: جوان‌گرایی وعده‌ای بود که امیر قلعه‌نویی از همان روزهای ابتدایی بازگشت به نیمکت تیم ملی آن را رسانه‌ای کرد، اما بعدها مدعی شد به دلیل فاصله کم آماده‌سازی تا جام ملت‌ها، مجبور است به مجموعه فعلی اعتماد کند.
  • رستاخیز بنادر عربی

    محمدحسین باقی: اعراب حاشیه خلیج‌فارس سخت در تکاپوی توسعه، رهایی از اقتصاد تک‌محصولی و تبدیل شدن به قطب تجارت در دنیا هستند. آنها دیرزمانی است که از خواب غفلت بیدار شده و به‌سرعت در حال جذب سرمایه‌های بین‌المللی هستند. اعراب در حال توسعه بنادر خود هستند. بنادر نقاط مهم اقتصادی هستند، زیرا بیش از ۸۰‌درصد حمل‌ونقل جهانی همچنان دریایی است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر