دنیای اقتصاد- با بهره‌برداری از روشنایی آزادراه تهران- ساوه، طول شبکه راه‌های روشن استان تهران به ۱۴۷ کیلومتر خواهد رسید.

قرار است تا پایان سال ۸۵ این رقم به بیش از ۲۰۰ کیلومتر افزایش یابد. محمد رحمتی وزیر راه و ترابری ضمن افتتاح این پروژه با اشاره به وجود امکانات کم راهداری در گذشته نسبت به امروز گفت: افراد در گذشته نیز پرتلاش بودند و این در حالی است که امیدواریم در دو سال آینده با سرعت در پیشرفت و فعالیت‌هایی که در حال حاضر مانند فعالیت‌های روکش آسفالت‌ها تامین روشنایی و... وضعیت مناسب‌تری ایجاد کنیم تا دیگر مجبور نشویم با کارهای فیزیکی و فشار بر همکاران کمبودها را جبران کنیم ولی باید این مساله را بدانیم که با هر میزان امکانات باید پاسخگوی وظایف خود باشیم.

احمد صدیقی، مدیرکل اداره کل راه و ترابری استان در ادامه مراسم افتتاح روشنایی آزادراه تهران - ساوه گفت: با بهره‌برداری از این روشنایی، حلول شبکه راه‌های دارای روشنایی به ۱۴۷ کیلومتر خواهد رسید که امیدواریم تا پایان سال ۸۵ این رقم به بیش از ۲۰۰ کیلومتر افزایش یابد.

وی با بیان اینکه امسال شرایط ویژه‌ای برای نگهداری از راه‌های استان تهران مهیا کرده‌ایم، گفت: بیش از ۲۵ دستگاه نمک‌پاش مدرن با قابلیت کنترل و سطح نمک‌پاشی از داخل اتاق راننده، ۳ دستگاه برف‌خور در گردنه کوهستانی، یک ایستگاه مکنده و جاروب برای پاکیزگی گاردریل‌ها، ۵۰ دستگاه تیغه برف‌روب و سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد تومانی برای افزایش توان تجهیزات خود از جمله اقدامات انجام شده است.

احمد صدیقی در‌خصوص احداث روشنایی پروژه آزادراه تهران- ساوه خاطر نشان کرد: این پروژه به طول ۲۹ کیلومتر حد فاصل تهران تا فرودگاه امام(ره) است که با فعالیت دو پیمانکار با یک‌میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان هزینه شده است.