علی‌اکبر آقایی در گفت‌وگو با ایسنا، با ابراز این عقیده که به نظر می‌رسد در حال حاضر دولت به بخش مسکن کم‌توجه است، اظهار داشت: این سیاستی نیست که بتواند نارسایی‌ها و کمبودها را به‌خصوص در بخش مناسب‌سازی محیط شهری جبران کند. رییس‌کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در حال حاضر هزاران میلیارد تومان در کشور صرف ساخت‌وسازها می‌شود، اظهار داشت: دولت ۵۵هزار میلیارد تومان و شرکت‌های دولتی و بانک‌ها بیشتر از ۱۰۰هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند، اما بهره‌مندی مردم از این سرمایه‌گذاری‌های چیست؟ و چقدر افراد ناتوان، توانمند شده‌اند؟

آقایی با طرح این سوال که چه کاری باید در جهت آسایش افراد به‌خصوص افراد ناتوان انجام داد؟ تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته در این زمینه، دخالت و اقدام دولت‌ها قابل توجه است، اما باید دید ما چقدر توانسته‌ایم امکانات برای افرادی که نیازمند خدمات هستند، فراهم کنیم.

نماینده مردم سلماس افزود: به‌رغم تلاش کمیسیون عمران مجلس در این زمینه، به تلاش و همراهی بیشتر دولت نیز نیاز است، تخصیص ۲۰‌درصد از ساخت‌و‌سازهای وزارت مسکن به اجاره به شرط تملیک برای خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و برخورداری قریب ۴۰‌هزار نفر از جانبازان و خانواده‌های شهدا از تسهیلات ارزان‌قیمت و نیز مناسب‌سازی محیط شهری، نمونه‌ای از این تلاش‌ها است.

آقایی به طرح جامع مسکن و حمل و نقل در مجلس اشاره و تصریح کرد: کمیسیون عمران مجلس پیشنهادهای خود را ارائه می‌دهد، اما تلاش می‌شود که دولت در طرح جامع مسکن، دخالت بیشتری داشته باشد.

وی اضافه کرد: عدم دخالت دولت در بخش مسکن، سهم آن را به کمتر از ۵‌درصد رسانده است و این گویای این واقعیت است که قادر نخواهیم بود تا به طور اساسی نیاز جانبازان و معلولان را رفع کنیم.

رییس‌کمیسیون عمران مجلس، گفت: باید پذیرفت که مشکل عمران شهری و مسکن یک مشکل اقتصادی است و سیاست‌های عمران شهرها و روستاها به طور همزمان می‌تواند ما را در اتخاذ تصمیم‌های مناسب کمک کند.

وی با بیان اینکه سیاست دخالت دولت در بخش مسکن به معنی تصدی‌گری دولت نیست، اظهار داشت: دولت باید در تولید و ساخت‌و‌ساز و بهسازی محیط الگوی حرکت جامعه باشد، بنابراین

دولت می‌تواند ضمن سیاست‌گذاری‌های حمایتی، به‌صورت یارانه ساخت‌و‌ساز، توزیع اعتبارات و توزیع سرمایه در مناطق مختلف کشور فعالیت کند.