اشاره نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن خواستار شد
دولت مسکن استیجاری را گسترش دهد
قائممقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: افرادی که در دهکهای ضعیف درآمدی در جامعه قرار دارند باید تحت پوشش برنامه مسکن استیجاری قرار گیرند و لازم است وزارت مسکن و شهرسازی این برنامه را گسترش دهد. حجتالاسلام والمسلمین «محمدعلی رضایی» در گفتوگو با ایرنا افزود: این نهاد در سالهای ۸۶-۱۳۸۳در مجموع ۱۷هزار و ۱۴۴واحد مسکونی برای محرومان احداث کرد. هم اکنون نیز ایجاد ۳۰هزار و ۱۷۰واحد مسکونی جدید در سطح کشور در دست اقدام است. وی خاطرنشان کرد: مشکل اصلی بنیاد مسکن تامین تسهیلات بانکی است و این امر در بخشهای شهری و روستایی موجب کندی و توقف فعالیتهای ساختوساز میشود.
این مقام مسوول سپس تصریح کرد: بانکها اعلام کردهاند که اعتبارات پیشبینی شده، قابل پرداخت نیست و باید برای این مهم چارهاندیشی شود. وی مجموع تسهیلات مصوب پیشبینی شده برای مسکن روستایی طی سالهای ۸۶-۱۳۸۳را یک تریلیون و ۷۲۰میلیارد و ۸۱۱میلیون ریال اعلام کرد و افزود: از این رقم یکتریلیون و ۲۱میلیارد و ۹میلیون ریال جذب شده است.
این مقام مسوول سپس خاطرنشان کرد: جذب حدود ۶۰درصد از تسهیلات مذکور نشان دهنده عدم اجرای کامل برنامه پیشبینی شده است و در واقع ۴۰درصد برنامه جذب تسهیلات مذکور تاکنون محقق نشده است.
وی در ارتباط با فعال سازی برنامه تامین مسکن محرومان در کشور اظهار داشت: وزارت مسکن و شهرسازی وعده داده است که به هر میزان خیرین مسکنساز توانایی ساخت واحدهای مسکونی را داشته باشند، این وزارتخانه آماده واگذاری زمین است. قائممقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن گفت: اولویت ساختوساز در برنامه مسکن محرومان بنیاد با خیرین مسکنساز است و این نهاد بر روند ساخت وساز آنها نظارت میکند و از نظر تامین نقشه، انجام مراحل اداری، تهیه سند و... خیرین را پشتیبانی خواهد کرد. وی اضافه کرد: بنیاد مسکن از طریق واحدهای تحت پوشش خود مصالح ساختمانی ارزان و باکیفیت در اختیار خیرین مسکنساز قرار میدهد تا از منابع مالی آنها استفاده بهینه شود و پروژهها از سرعت لازم در اجرا برخوردار گردند.
این مقام مسوول سپس اظهار امیدواری کرد افرادی که توانمندی مالی دارند ضمن همکاری با انجمن خیرین مسکنساز، امکان ایجاد خانههای کوچک اما با کیفیت مناسب و زیبا را فراهم کنند و زمینه تشکیل خانواده برای زوجهای جوان را مهیا سازند. وی برنامه نوسازی و بهسازی دومیلیون واحد مسکونی روستایی که با حمایت و نظارت بنیاد مسکن در مدت ۱۰سال (در چهارمین و پنجمین برنامه توسعه اقتصادی کشور) به اجرا در خواهد آمد، به عنوان اقدامی بینظیر ارزیابی کرد و گفت: انتظار میرود با تخصیص منابع بانکی این طرح از شتاب لازم برخوردار شود.
ارسال نظر