دو بازتاب از یک یادداشت
در یادداشت مورخه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ روزنامه بسیار خوب شما دو راهکار دلسوزانه برای کنترل قیمت مسکن پیشنهاد شده است.
در حالی که سوداگران به راحتی با کمک برخی دفاتر املاک و دفاتر ثبت اسناد میتوانند ۱- با وکالت بلاعزل از مالیات راهکار اول فرار کرده و ۲- با درج قیمتهای بسیار پایینتر از ارزش واقعی معامله شده در اسناد، از مالیات راهکار دوم فرار نمایند. درست شبیه آنچه که در گذشته و در حال در مورد معاملات اتومبیل اتفاق افتاده است.
راهکار دلسوزانه
در یادداشت مورخه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ روزنامه بسیار خوب شما دو راهکار دلسوزانه برای کنترل قیمت مسکن پیشنهاد شده است.
در حالی که سوداگران به راحتی با کمک برخی دفاتر املاک و دفاتر ثبت اسناد میتوانند ۱- با وکالت بلاعزل از مالیات راهکار اول فرار کرده و ۲- با درج قیمتهای بسیار پایینتر از ارزش واقعی معامله شده در اسناد، از مالیات راهکار دوم فرار نمایند. درست شبیه آنچه که در گذشته و در حال در مورد معاملات اتومبیل اتفاق افتاده است. بنابراین شاید یکی از راهکارهای مناسبتر این است که حق کمیسیون بنگاهها به صورت خطی و بلاواسطه وابسته به قیمت مسکن نباشد. البته شاید این راهکار به مذاق صنف محترم دفاتر املاک خوش نیاید، اما به این ترتیب دیگر این چنین مشوق مالکان و تاثیرگذار در افزایش قیمت نبوده و به طور خودکار شرایط قبول کاریابی را قیمت کارشناسی واقعی منظور خواهند نمود.
تصور فرمایید اگر قرار باشد بنده که در وزارت نفت در حال حاضر بررسی و کارشناسی فنی در سفارشات کالا و خدمات و انتخاب پیمانکار در زمینه پروژههای نفت و گاز را بر عهده دارم، به نسبت ارزش واقعی قراردادهای منعقده حقوق و مستمری دریافت نمایم، به لطایف الحیل چه تقلاها و تلاشهایی برای افزایش نرخ برآورد و نرخ نهایی قرارداد خواهم کرد و چه بلاها و ضررها به بیتالمال خواهم زد.
امضا محفوظ
***
گروه محترم مسکن - روزنامه وزین دنیایاقتصاد
حقیر یکی از خوانندگان دائمی روزنامه وزین دنیایاقتصاد هستم و از مطالعه مقالات و اخبار به روز آن نهایت استفاده را میبرم. به ویژه اخبار و مقالات مربوط به بخش ساختمان و دلیل آن اشتغال بنده در یکی از شرکتهای ساختمانی است.همانگونه که جنابعالی بیش از ما مستحضر هستید موضوع ساخت و ساز و قیمت مصالح ساختمانی طی چند ماهه اخیر به یکی از مشکلات مهم دولت و مردم تبدیل شده است. سیمان، میلگرد و تیرآهن از جمله مصالحی است که با افزایش بیسابقه قیمت در بازار آزاد دست به دست میچرخد و دستاندرکاران ساخت و ساز را دچار نگرانی بیسابقهای کرده است.
اخیرا هم فقط بعضی از مسوولان شهرداری تهران برای استفاده از سازههای فلزی به جای سازههای بتونی بر همین باور استوار میباشد که بایستی با تغییر رویکردی به نحوه ساخت و ساز مشکلات پیش روی سازندگان را مرتفع نمود.جدای از اینکه با استفاده از سازههای فلزی به جای سازههای بتونی در مصرف سیمان و میلگرد صرفهجویی میشود، میتوان به موارد دیگر هم اشاره کرد، از جمله:
۱ - مقاومت در برابر زلزله
۲ - سرعت انجام کار
۳ - اجرای اسکلت فلزی در زمستان
۴ - ظرافت در سازههای فلزی که در بخش معماری و نازککاری بسیار مهم است.لذا در صورت امکان ترتیبی اتخاذ فرمایید تا مقالات و تحقیقات مربوط به این مقوله جهت استفاده بیشتر علاقهمندان در آن روزنامه معتبر درج شود.
محمدحسین محمدی
ارسال نظر