مترجم: روناک طه زاده

چگونگی کاهش خروج کارکنان از سازمان، کاری دشوار است که سازمان‌ها باید برای بقای خود با آن دست و پنجه نرم کنند. این رفت و آمد کارکنان منجر به لطمه زدن به اهداف سازمانی می‌شود. کارشناسان برآورد کرده‌اند که هزینه پیدا کردن و آموزش فرد جایگزین، بیش از دو برابر حقوق یک کارمند است. همچنین ورود و خروج مستمر، می‌تواند به روحیه کارکنان باقیمانده آسیب برساند. در اینجا به بررسی راهکارهایی برای کاهش ورود و خروج کارکنان در محل کار پرداخته می‌شود:

۱- استخدام درست و مناسب افراد از همان آغاز، بهترین و تنها راهکار کاهش ورود و خروج کارکنان است. اکثر کارشناسان نیز با این موضوع موافق هستند. مصاحبه و شناسایی دقیق کاندیداها، فقط برای اطمینان از این موضوع نیست که آنها استعدادها و مهارت‌های لازم را دارا هستند؛ بلکه می‌تواند جهت اطمینان یافتن از این موضوع نیز ‌باشد که آنها به خوبی با فرهنگ، مدیران و همکاران سازمان سازگار خواهند شد.

۲- در نظر گرفتن حقوق و مزایای مناسب نیز از اهمیت لازم برخوردار است. سعی کنید جهت به دست آوردن اطلاعات به روز در مورد وضعیت پرداخت‌ها در صنعت، با منابع انسانی همکاری نزدیک‌تری داشته باشید و در صورت لزوم با در نظر گرفتن منافع، در پرداخت دستمزد و پاداش ها خلاقیت به خرج دهید. حقوق و مزایای کارکنان را حداقل به صورت سالانه بررسی کنید. به روندهای بازار توجه بیشتری داشته باشید و در نتیجه، سیاست‌های منابع انسانی به‌روزی داشته باشید.

۳- به نیازهای شخصی کارکنان توجه کنید و تا جایی که می‌توانید انعطاف‌پذیری بیشتری از خود نشان دهید. می‌توانید برنامه‌هایی همانند دورکاری، برنامه‌های فشرده یا پشتیبانی روزانه را در نظر داشته باشید.

۴- تعامل کارکنان را تقویت کنید. کارکنان به تعامل اجتماعی و یک محیط کار پاداش مدار نیاز دارند. آنها به احترام و به رسمیت شناخته شدن از سوی مدیران و یک موقعیت چالش‌برانگیز به همراه محیطی برای یادگیری و حرکت به سوی بالا (پیشرفت کردن) نیز نیاز دارند.

۵- مدیران اغلب نادیده می‌گیرند که یک محیط کاری مثبت تا چه اندازه برای کارکنان مهم است و تا چه حد به رسمیت شناختن معنی‌دار و ستایش مدیران از کارکنان می‌تواند برای رسیدن به آن، کارساز باشد. جوایز، شناخت و ستایش ممکن است تنها راه مقرون به صرفه برای حفظ نیروی کار مولد و پر انرژی باشد.

ایمیل‌های ساده تشکرآمیز در پایان تکمیل پروژه‌ها، یادداشت‌های ماهانه که دستاوردهای تیم شما را ترسیم می‌کند و برنامه‌های peer- recognition (یک ابزار مدیریتی استراتژیک است که در آن همکاران در یک تیم به شیوه‌های مثبت از یکدیگر تقدیر می‌کنند و باعث بالابردن بهره‌وری کارمندان می‌شود)، همه راهکارهایی برای تزریق بازخوردهای مثبت به یک نیروی کار هستند. برای آسان‌تر کردن شناسایی دستاوردها، از تیم خود بخواهید که به صورت هفتگی یا ماهانه دستاوردهای خود را

به روزرسانی کنند.

۶- هدف کلی سازمان را به چالش بکشید و مسیرهای شغلی را مشخص کنید. کارکنان می‌خواهند بدانند که به کجا می‌رسند (تا کجا پیشرفت می‌کنند) و چگونه می‌توان به آن دست یافت. بررسی‌های سالانه یا اعلام حضورها در اواسط سال، یکی از محل‌ها و زمان‌های آشکار برای این بحث است، به عنوان یک مدیر باید کارکنان خود را به این امر تشویق کنید تا در طول سال به شما مراجعه کرده و سوالات و خواسته‌های حرفه‌ای خود را با شما در میان بگذارند.