سهم کم ایران در تجارت محصولات حلال
به گزارش ایسنا، نیره پیروز بخت در همایش تجلیل از واحدهای نمونه و برگزیده استاندارد آذربایجان شرقی، با بیان اینکه استاندارد مقوله ای جدید نیست بلکه از دیر باز در عالم هستی جاری بوده است، اظهار کرد: مقوله ی استاندارد طی سال های گذشته شکل علمی به خود گرفته و فعالیت آن در تمامی کشورهای جهان گسترش پیدا کرده است.
وی با اشاره به شعار "خاطر جمع باش، کالای استاندارد ایرانی میخرم"، که توسط سازمان ملی استاندارد کشور انتخاب شده است، گفت: این جمله صرفا شعار نبوده و ما همواره از حقوق مصرف کنندگان دفاع می کنیم.
پیروزبخت یادآور شد: سازمان ملی استاندارد ایران از سال ۱۳۴۶ عضو سازمان بین المللی استاندارد شده و امسال پوستر روز جهانی سازمان بین المللی استاندارد توسط فردی ایرانی طراحی شده که با شعار "استانداردها، شهرها را هوشمند می کند"، به این سازمان ارائه شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه از سوی مسئولان کشوری به بحث دولت الکترونیک و هوشمندی خدمات، تاکید زیادی شده است، گفت: یکی از مهم ترین مبحث استاندارد سازی تسهیل تجارت و مبادلات بین کشورهاست.
وی تاکید کرد: امروزه هر چه در کشور ما تولید می شود باید در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته و تمامی انسان های این دنیا به عنوان مخلوق خداوند به این تولیدات دسترسی داشته باشند.
پیروزبخت خاطرنشان کرد: با توجه به بحران های زیست محیطی در کشور، توجه ویژه به این مسائل ضروری بوده و باید برای حل آن تدابیر موثر و اساسی اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران در عرصه ملی و بین المللی فعالیت های موثری انجام داده است، اظهار کرد: این سازمان در بحث انرژی هر سه ماه یک مرتبه، گزارش تکمیلی از مصرف بهینه ی انرژی به دولت ارائه می دهد و در خصوص استاندارد های مواد غذایی، محیط زیست و جایگاه های اختصاصی سوخت CNG ورود پیدا کرده است.
وی با اشاره به آخرین وضعیت سازمان ملی استاندارد ایران در سازمان بین المللی استاندارد، اظهار کرد: بعد از ۵۰ سال عضویت سازمان استاندارد ملی ایران در سازمان ایزو، سال جاری یک بانوی ایرانی به عنوان عضوی از کارگروه هیئت مدیره ی فنی ایزو انتخاب شده که موجب سربلندی و افتخار کشورمان است.
پیروزبخت با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد در حوزه ی استانداردهای غذایی و کشاورزی مسئولیت و مدیریت را بر عهده گرفته است، افزود: حدود ۱۸ کشور عربی در این زمینه تحت نظارت سازمان ملی استاندارد ایران فعالیت می کنند.
ارسال نظر