فضای فرهنگی در روزهای اخیر حاشیههای بسیاری را از سر گذرانده که مهمترین آن را باید اجرای یک خواننده زن در کاروانسرایی در نزدیکی قم و انتشار گسترده فیلمهایش در شبکههای مجازی دانست. بعد از انتشار فیلم «کنسرت فرضی» پرستو احمدی، خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه از تشکیل پرونده برای او خبر داد و نوشت : «فیلمی با عنوان «کنسرت فرضی» در یک کاروانسرا که در آن یک گروه به خوانندگی خانمی بدون رعایت موازین قانونی و شرعی در حال اجرای یک قطعه موسیقی هستند، منتشر شد. در پی انتشار کلیپ مورد اشاره که هیچ مجوز قانونی نداشته و موازین قانونی و فرهنگی کشور نیز در آن رعایت نشده است، با ورود دستگاه قضایی ضمن برخورد با مقتضی، علیه خواننده و عوامل تولید آن پرونده قضایی تشکیل شده است.»
فیلم سینمایی «علت مرگ: نامعلوم» به نویسندگی و کارگردانی علی زرنگار و تهیهکنندگی مجید برزگر از چهارشنبه ۵ دی به سرگروهی سینما هویزه در سینماهای سراسر کشور روی پرده خواهد رفت. در خلاصه داستان «علت مرگ: نامعلوم» آمده است: هفت مسافر، در جادهای فرعی، پیش از طلوع آفتاب، شهداد را به مقصد کرمان ترک میکنند. در اوایلِ راه متوجه میشوند یکی از مسافران مردهاست اما اورژانس از فرستادن آمبولانس به خاطر عدم تایید پزشک سر باز میزند و ...
یاکیو تکاچنکو، بازیگر تئاتر و سینما، در درگیریهای نیروهای اوکراینی با سربازان روسی کشته شد. تکاچنکو به خاطر هنرنمایی در فیلمهای اوکراینی مانند قرمز، دوبوش، ولگرد و آقای جونز شناخته میشد.
کارگردان اوکراینی، اولز سانین، مرگ تکاچنکو را در صفحه فیسبوک خود اعلام کرد و از او به عنوان یکی از بااستعدادترین بازیگران این کشور نام برد. همچنین بازیگر اوکراینی، یوهن چرنیکوف، در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت که تکاچنکو در آغاز جنگ به نیروهای دفاع سرزمینی دنیپرو پیوست.
علیرضا داودنژاد، کارگردان سینما، با انتشار پستی در حساب کاربری اینستاگرام خود، با طرح سوالاتی درباره دونالد ترامپ و همکاری او با ایلان ماسک، از آینده جهان سخن گفت. داودنژاد نوشته است: «این ترامپی که با مشتان گرهکرده جنگید و رقصید و از بلندترین سکوی سیاسی و نظامی و اقتصادی دنیا بالا رفت، چقدر به کار این ترامپی میآید که از سکو پایین آمده و قرار است به کار دنیایی پر از آشوب و تجاوز و جنگ و ویرانی و قتلعام و تهدید برسد؟ این ترامپ درپی به جا گذاشتن چه میراثی برای دنیا، آمریکا، خانواده بزرگ و تهتغاری آراسته و نوه دلبندش است؟ واقعا از او حتی دست به دست با ایلان ماسک برای این جهان آکنده از ستم به انسان و ویرانگری در طبیعت کاری برمیآید؟»
ژان کلود ون دام، ستاره معروف فیلمهای اکشن، در فیلم جدیدی با عنوان «باغبان» در یک نقش کاملا متفاوت ظاهر میشود. این بازیگر مشهور که بیشتر به خاطر فیلمهای اکشن پر زد و خوردش شناخته میشود، این بار در قالب یک باغبان مرموز به ایفای نقش پرداخته است. فیلم «باغبان» که ترکیبی از اکشن، کمدی و درام است، داستان سرژ، یک مقام بلندپایه دولتی را روایت میکند که به همراه خانوادهاش در معرض خطر قرار میگیرد. در این شرایط، سرژ و خانوادهاش مجبور میشوند به باغبان مرموز خود، لئو (با بازی ژان کلود ون دام) پناه ببرند. این فیلم که قرار است در ژانویه ۲۰۲۵ اکران شود، با واکنشهای طرفداران ون دام مواجه شده است. بسیاری از آنها کنجکاو هستند تا ببینند این بازیگر محبوب در یک نقش غیرمنتظره چه عملکردی خواهد داشت.
مردی که متهم به تیراندازی به برایان تامپسون، مدیرعامل بیمه «یونایتد هلت کر» است، پای مایکل مور، کارگردان جنجالی، را به پرونده این قتل بازکرد. مانژیون، متهم این ماجرا، در بیانیه ای گفته که اعتراضش مربوط به ناامیدی از سیستم مراقبتهای بهداشتی آمریکاست و نسبت به عملکرد شرکتهای بیمه که بیش از حد قدرتمند شدهاند و از شهروندان سوءاستفاده میکنند اعتراض دارد. او در ادامه به فیلم«سیکو» ساخته مایکل مور اشاره کرد که محتوایش درباره همین موضوع است.
رمان «دکتر ژیواگو» نوشته بوریس پاسترناک با ترجمه آبتین گلکار راهی بازار کتاب میشود. این مترجم در گفتوگو با ایسنا درباره این رمان و دلیل ترجمه این اثر با وجود ترجمههای متعدد از آن اظهار کرد: دلیل اینکه ترجمه «دکتر ژیواگو» را شروع کردم این بود که ترجمههای قدیمی این اثر که در سالهای پیش از انقلاب از زبان واسط ترجمه شده بودند، ترجمههای خوبی نبودند و نیاز بود رمان مجددا ترجمه شود.
نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلمتئاترهای اینگمار برگمان با عنوان «نور زمستانی» از دیماه در خانه هنرمندان ایران آغاز میشود.
در این سلسله برنامه یکماهه مستندهای برگمان روزهای یکشنبه، فیلمهای داستانی برگمان در روزهای دوشنبه و فیلمتئاترهای برگمان روزهای چهارشنبه هر هفته به نمایش درمیآیند و پس از نمایش آثار، نشست نقد و بررسی آن با حضور کارشناسان و منتقدان برگزار میشود. فیلمتئاترهای تصویرسازان، بعد از تمرین، مادام دو ساد، یک بازی رویایی، مستندهای سندفارو، لیو و اینگمار، در جستوجوی برگمان و تجاوز به برگمان و فیلمهای سینمایی ساراباند، فریادها و نجواها، پرسونا و سونات پاییزی در این برنامه با اطلاعرسانی قبلی روی پرده میروند.
علاقهمندان به نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلمتئاترهای اینگمار برگمان میتوانند ساعت ۱۷ روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته به تالار فریدون ناصری خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
سریال ۶۰ قسمتی «مزرعه شادی» محصول مرکز انیمیشن سوره از امروز سهشنبه میزبان مخاطبان خود در شبکه نهال میشود. این سریال انیمیشنی محصول مرکز انیمیشن سوره به کارگردانی سعید ضامنی و رسول شیری و تهیهکنندگی سیدمسعود صفوی در ۶۰ قسمت ۷دقیقهای تدارک دیده شده است. داستان این مجموعه درباره ۵ حیوان اهلی میپردازد که هر کدام شغلی دارند و در طول داستان یاد میگیرند چطور در کنار هم زندگی کنند. این انیمیشن به کودکان آموزش می دهد که تفاوتهای همدیگر را بپذیرند و با همان تفاوتها در کنار هم باشند. این اثر که با تکنیک دو و سهبعدی ساخته شده است، از ۲۷ آذر روی آنتن شبکه نهال میرود. زمان پخش این سریال انیمیشن روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۳۰ از آنتن شبکه نهال است و تکرار آن روز بعد ساعت ۲۰ است.
نمایشگاه انفرادی آثار تجسمی فرشته ستایش با عنوان «پوستههای پیوسته» هم اینک در گالری ویستا برپاست.
در توضیح آثار فرشته ستایش که شامل نقاشی، تکه دوزی و بافت است، آمده: «در پیوند با آثار قبلی خود، پرسوناژ اصلی این مجموعه نخ و ریسمان است، چه نخهایی که به اطوار گوناگون در هم میآمیزند و میپیجند تا جنسیت پارچهای را بسازند، چه نخهایی که با دستهای شخصی دیگر در هم تنیده می شوند بر پیکر ما نشسته، شکل و فرم ما را به خود گرفته اما ... بی ما رها شده. بر سطوح پارچهای، از پیرنگ و فرم، جستوجویی را پی گرفتهام، برای یافتن رنگهایی از عبور اجسام، به گونه لایهلایه روی هم، یا بهتر بگوییم، متریال به ازای رنگ.»
«پوستههای پیوسته» تا دوشنبه سوم دیماه (به جز روز شنبه) در گالری ویستا به نشانی خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه دوازدهم، پلاک ۱۱ برپاست.
کنسرت «ماهور تا ماژور» به رهبری کیانوش اسلامی جمعه ٣٠ آذر در برج آزادی اجرا میشود. رپرتوار این اجرا شامل دو بخش متفاوت شامل قطعات موسیقی ملی و اجرای آثاری از آهنگسازان کلاسیک خواهد بود. در میان آهنگسازان قطعات اجرایی این رپرتوار میتوان به روح الله خالقی، علی تجویدی، همایون خرم، ادوارد گریگ، یوهانس برامس، فلیکس مندلسون و ... اشاره کرد که با تنظیم کیانوش اسلامی و رژینا نظرپناه به اجرا درخواهند آمد. این اجرا با همراهی محمدرضا فاطمی به عنوان خواننده، مریم حسینینژاد همخوان، و ملیکا طالبی کنسرت مایستر برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای حضور در این کنسرت میتوانند ساعت ١٩به سالن اصلی برج آزادی مراجعه کنند.
احمد مسجدجامعی، قائممقام مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در سمینار پژوهشی «شناختِ موسیقی ایرانی» بهمناسبت روز ملی پژوهش از قدمت پنجهزارساله موسیقی در ایران سخن گفت. او توضیح داد:
در کشفیات باستانشناسی شوش الواحی باقی مانده که کسانی را در حال نواختن ساز نشان میدهد.
دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳
سریال اقتباسشده از رمان بزرگ مارکز با اقبال روبهرو شد
چندی پیش نتفلیکس از عرضه فصل اول سریال «صد سال تنهایی» بر اساس رمان گاربریل گارسیا مارکز، نویسنده بزرگ کلمبیایی، در اواخر پاییز خبر داد و اشتیاق علاقهمندان سینما و ادبیات را برانگیخت. حالا پخش این مجموعه آغاز شده و در مدتزمان کوتاهی توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند. این اقتباس یکی از بزرگترین تولیدات تاریخ نتفلیکس به حساب میآید که از ماه مه تا دسامبر ۲۰۲۳ در ۱۵ شهر مختلف کلمبیا فیلمبرداری شده است. بازیگرانش عمدتا نوظهور هستند ولی یک تیم چندصدنفره و بیش از ۲۰هزار سیاهیلشکر در ساخت آن نقش داشتهاند.
دنیای اقتصاد: نمایش «باغوحش کاغذی» به کارگردانی یکتا افشار جمعه ۳۰ آذر در مرکز تئاتر مولوی اجرا میشود. «باغوحش کاغذی» اقتباسی از «باغوحش شیشهای» تنسی ویلیامز و برگرفته از کاراکتر اصلی اثر است. تام نقش اصلی نمایش است که هم بازیدهنده و هم بازیگر اثر است و در نمایش اتفاقاتی را که در گذشته برای او افتاده و شرایطی را که به آن رسیده است، حکایت میکند.
دنیای اقتصاد: آلبوم «طلوع سایه» به آهنگسازی و تنظیم ساسان بازگیر، صدای محمدعلی امیدی و اشعار هوشنگ ابتهاج منتشر شد. تصنیف «گاه سرگشته»، تکنوازی نی، قطعه «دو ضربی اصفهان (همراه با آواز)»، «آواز مرکب خوانی در اوج اصفهان و فرود به ماهور»، تصنیف «اشارات نظر»، بداهه نوازی تار، «چهارمضراب اصفهان (سه تار و تمبک)» و تصنیف «مژده» آثاری هستند که در این آلبوم به علاقه مندان موسیقی ایرانی ارائه شده اند. علاوه بر حضور افتخاری هنرمند فقید جمشید عندلیبی نوازنده شاخص عرصه نی نوازی، ساسان بازگیر نوازنده تار، سهتار و عود، میلاد بیات نوازنده کمانچه، روحالله قلیزاده نوازنده نی و پژمان پرنیا نوازنده تمبک و دف گروه اجرایی این آلبوم را تشکیل دادهاند.
دنیای اقتصاد: چهارمین رویداد «پاییز- برگ» در آستانه فرا رسیدن شب یلدا از ۲۷ تا ۳۰ آذر در میدان مشق برگزار میشود. هنرهای محیطی، چیدمان، پرفورمنس (هنر اجراگونهای که عناصر تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی را باهم ترکیب میکند) و آثار تعاملی و مکان ویژه در طول این رویداد توسط هنرمندان با تعامل با مخاطب اجرا خواهد شد. این رویدادِ مکانویژه و مخاطبمحور به همت موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، دانشگاه هنر، شهرداری منطقه ۱۲ و همکاری موزه ملک و وزارت امور خارجه، با هدف تعامل هنرمندان و مردم در فضای شهری برگزار میشود که با توجه به حضور برخی مسوولان وزارت امور خارجه و سفرای کشورهای مقیم و مشارکت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ میتواند فضایی متفاوت در هنرهای مشارکتی را رقم بزند. رویداد«پاییز- برگ» در میدان مشق از سردر دانشگاه هنر تا سردر باغ ملی اجرا خواهد شد.
خبرگزاری دانشجو: آدونیس، شاعر سرشناس سوری، هنگام دریافت جایزه بینالمللی شعر «جان مارگاریت»، که توسط موسسه سروانتس اهدا میشود، خواستار تغییر بنیادین جامعه سوریه شد و اعلام کرد که تغییر نظام سیاسی پس از سقوط بشار اسد کافی نیست. این شاعر ۹۴ساله در یک کنفرانس مطبوعاتی در پاریس، پیش از دریافت این جایزه ادبی، گفت: «ابتدا مایلم توضیح دهم که از سال ۱۹۵۶ از سوریه خارج شدهام و اگر بخواهیم عمیق درباره سوریه صحبت کنیم، باید بگویم که من آن را دیگر نمیشناسم.»
سرمایهگذاری عربستان در دو حوزه فوتبال و سینما در این سالها چهره متفاوتی از این کشور به نمایش گذاشته است. عربستان با جذب ستارههای فوتبال و سرمایهگذاری در سینما در حال تکمیل یک پروژه بلندمدت است و میلیاردها دلار پول برایش کنار گذاشته است. این کشور زمانی که تصمیم گرفت در سینما سرمایهگذاری کند تقریبا هیچچیزی نداشت و ۳۵سال از تعطیلی سینماهایش میگذشت.
دنیای اقتصاد: جیم کری که چند سال پیش از بازیگری اعلام بازنشستگی کرده بود، از بازی در قسمت جدید فیلم پرفروش «ماسک» استقبال کرد.
این بازیگر مطرح در مصاحبهای جدید با وبسایت «کمیک بوک» در مورد ساخت دنبالهای برای فیلم «ماسک» و احتمال حضور مجدد او در این فیلم با وجود اعلام بازنشستگی از سینما گفت: «به محض اینکه ایده خوبی در کار باشد و افرادی باشند که بتوان از کار کردن با آنها لذت برد، بحث در مورد بازنشستگی میتواند تغییر کند. کلا این نوع صحبتها خیلی قطعی نیست.»
فیلم «ماسک» در سال ۱۹۹۴ با فروش ۳۵۱میلیون دلار در گیشه جهانی، چهارمین فیلم پرفروش سال شد و سکوی پرتابی برای چهرههایی چون جیم کری و کامرون دیاز در هالیوود شد.
فیلم کمدی و ابرقهرمانی «ماسک» محصول سال ۱۹۹۴ به کارگردانی چاک راسل و با نقش آفرینی جیم کری، کامرون دیاز، پیتر ریجرت، ریچارد جنی، پیتر گرین و ... و بر اساس کتابهای مصور ماسک ساخته شد.
این فیلم به عنوان یکی از موفقترین آثار کارنامه جیم کری با بودجه ۲۳میلیون دلاری ساخته شد و در نهایت به فروشی بالغ بر ۳۵۰میلیون دلار دست یافت.
دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «هیات منصفه شماره ۲» امروز یکشنبه در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد، منتقد و کارشناس سینما، بررسی میشود.در داستان این فیلم جنایی معمایی که ساخته کلینت ایستوود و محصول ۲۰۲۴ آمریکاست، آمده: مردی خانوادهدوست به نام جاستین کمپ به عنوان هیات منصفه در یک محاکمه پرسروصدای قتل حضور دارد. اما او بهزودی خود را درگیر یک تصمیم اخلاقی جدی میبیند، تصمیمی که میتواند برای تغییر رای هیات منصفه و احتمالا محکوم کردن یا آزاد شدن متهم استفاده شود و…
در این فیلم نیکلاس هولت، تونی کولت، زوئی دویچ، کیفر ساترلند، گابریل باسو، لسلی بیب، کریس مسینا، جی. کی. سیمونز، ایمی آکوئینو، آدریانا سی. مور و فرانچسکا ایستوود در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
علاقهمندان برای حضور در ششصد و سی و ششمین نشست باشگاه فیلم تهران میتوانند ساعت ۱۸ به سالن آمفیتئاتر فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.
دنیای اقتصاد: به مناسبت «عرس مولانا» نشست «سعدی و مولوی؛ درنگی در رابطه تاریخی و ادبی سعدی و مولوی» با سخنرانی ایرج شهبازی، عضو مولفان لغتنامه بزرگ فارسی، سهشنبه بیستوهفتم آذرماه از ساعت ۱۶ در تالار محمود افشار موسسه لغتنامه دهخدا و مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار میشود.
همچنین در این نشست، موسیقی سنتی توسط صابر سوری و امیرفرهنگ حاتمی اجرا خواهد شد. ورود برای علاقهمندان در این مراسم آزاد است.مراسم «شب عِرُس» یا «شب عروس» به مناسب سالگرد رحلت مولانا جلال الدین محمد رومی هر ساله در شهر قونیه برگزار میشود. عروس یا عرس تحریف شده عروج است یعنی زمانی که روح عارف از بدن جدا می شود و در آسمان به پرواز درمیآید.
دنیای اقتصاد: در ادامه نمایشهای ویژه فیلمهای مستند در موزه سینما تحت عنوان «شبهای مستند» فردا دوشنبه فیلم «مردمان باد» به کارگردانی آنتونی هوارث و دیوید کاف روی پرده سالن فردوس موزه سینما میرود.در بیست و چهارمین نشست شبهای مستند، ارد عطارپور مستندساز مطرح، ابراهیم موسوینژاد کارشناس مطالعات امور عشایر، و فخرالدین سیدی مستندساز پیشکسوت درباره فیلم صحبت خواهند کرد.مستند «مردمان باد» نامزد بهترین فیلم مستند جایزه آکادمی اسکار و گلدن گلوب، بیننده را به پرتگاههای خطرناک زردکوه و آبهای یخی رودخانههای خروشان آن میبرد و یکی از شگفتانگیزترین مهاجرتهای روی زمین را به تصویر میکشد.این مستند در سال ۱۹۷۶با تصاویر واقعی و زنده (بدون حضور بازیگر) ثبت شده و همزمان با دورهای است که جعفرقلیخان رستمی، رئیس طایفه بختیاری بود. علاقهمندان برای حضور در این برنامه که شرکت در آن برای عموم آزاد است، میتوانند ساعت ۱۷ به موزه سینما مراجعه کنند.
سوریه از لحاظ فرهنگی کشوری غنی است. شعر و ادبیات در تاریخ این کشور همواره مورد توجه بوده و بزرگان بسیاری را به دنیا معرفی کرده است. شاید خیلیها ندانند که سینمای سوریه هم در برخی دورهها در دنیا مطرح بوده و توانسته یکی از مهمترین جریانهای سینمایی در خاورمیانه را راه بیندازد و توجه جشنوارههای بزرگ را هم جلب کند. ریشه شکلگیری سینما در سوریه، به اوایل قرن بیستم میلادی و دوران استعماری فرانسه برمیگردد و نمیتوان تاثیر فرهنگ فرانسه در ایجاد و رشد فکری سینما در سوریه را نادیده گرفت.
دنیای اقتصاد: نمایشگاه عکس «پهلوان آواز» با نمایش آثار آرزو صادقی، شامل پرترههای ایرج خواجهامیری، در نگارخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برپاست. در این نمایشگاه، پرترههایی از ایرج، خواننده پیشکسوت، به نمایش گذاشته شده که بین سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ ثبت شده است. آرزو صادقی نجفآبادی عکاس، طراح گرافیک و مدرس دانشگاه، فارغ التحصیل رشته گرافیک است و عکاسی را از سال ۱۳۸۳ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۴ تاکنون به صورت حرفهای مشغول به فعالیت در این حوزه است. وی بیش از ۳۰ مقام و سابقه برگزاری نمایشگاه انفرادی و گروهی ملی و بینالمللی عکاسی را در کارنامه هنری خود دارد. صادقی این عکسها را در کنسرتها و سفرهای ایرج طی این سالها ثبت کرده و سعی داشته لحظات ناب و خاصی را در معرض دید مخاطبان هنرمند و هنردوست قرار دهد. علاقهمندان برای بازدید از نمایشگاه میتوانند تا ۲۸ آذر هر روز از ساعت ۱۰تا ۱۸ به نگارخانه شماره یک فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.
رمان «امیر ساباط»، آخرین نوشته زندهیاد محمدعلی علومی، به چاپ رسید. در بخشی از رمان «امیر ساباط» که همچون بیشتر آثار این نویسنده حالوهوایی بومی دارد و در جغرافیای کرمان و بم اتفاق میافتد، آمده است: «رفتم، در کوچهپسکوچههای خاکآلود، همهچیز پنداری هزار سال در خود فرورفته و خفته بود. چند کبوتر از لبه بامی پریدند و هلهله بال کوفتنشان، تنها صدای آن محله خالی و خاموش بود.
ابدنیای اقتصاد: سیوششمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلمتئاترهای شاخص خانه هنرمندان ایران، چهارشنبه ۲۸ آذر به نمایش فیلم تئاتر «عروسکها» به کارگردانی بهرام بیضایی اختصاص دارد.
دنیای اقتصاد: مجله نشنال جئوگرافیک به رسم سنت سالانه ۲۰ عکس منتخب خود را معرفی کرد که اثری از بابک تفرشی عکاس و ستاره شناس ایرانی نیز در این لیست وجود دارد. این عکسها از میان ۲میلیون و ۳۰۰هزار عکس انتخاب شدهاند.
موزه سینما در ادامه انتشار سلسله نشستهای تاریخ شفاهی، همزمان با زادروز رسول صدرعاملی، نویسنده، کارگردان و تهیهکننده سینما، بخشهایی از گفتوگوی این هنرمند را منتشر کرد. این کارگردان ضمن یاد از چند هنرمند، از تفاوت نسلهای گذشته و جدید سخن گفت.
دنیای اقتصاد: کتاب «بازسازی شرکتها؛ احیای سازمانهای ورشکسته» نوشته دونالد ب. بیبیولت با ترجمه دکتر رحمن عابدینزاده نیاسر و پوریا روانستان منتشر شد. این کتاب میتواند کمک شایانی به بسیاری از سازمانهایی داشته باشد که از بعد سلامت سازمانی وضعیت مطلوبی ندارند تا بتوانند به وضعیت مطلوب و روند رشد طبیعی خود بازگردند.