بنیاد سینمایی فارابی که وارد پنجمین دهه عمر خود شده چند سالی است با اماواگرهای زیادی بر سر بود و نبودش یا نحوه عملکردش مواجه شده است. حاشیههای متعدد این مجموعه از بُعد مالی و غیرمالی گاهی چنان بحثبرانگیز شده که ماهیت وجودی بنیاد را در تیررس انتقادها قرار داده و از آنجا که سینماگران زیادی نسبت به برخوردهای خودی و ناخودی مدیران آن گله داشتند، تعطیلی بنیاد سینمایی فارابی یکی از پیشنهادهای پرتکرار آنها در این سالها بوده است. اما حالا مدیران جدید هم بر حکمرانی نرم در سینما تاکید میکنند و هم بر ضرورت بازنگری جدی در فارابی. پرسش این است که این دو چگونه قرار است در چنین مجموعهای اجرا شوند؟
انجمن جامعهشناسی ایرانی ششمین همایش «کنکاش های مفهومی و نظری درباره جامعه ایران» را خرداد ماه ۱۴۰۴برگزار میکند. این همایش که هر دوسال یک بار برگزار میشود به ابعاد نظری و مفهومی و همچنین تحلیلی جامعه ایران توجه دارد. تامل انتقادی در مفهومپردازی و نظریهسازی در باب جامعه ایرانی، توضیح نظری شرایط معاصر جامعه ایران، واکاوی اندیشههای جامعهشناسانه از جامعه ایران در دیگر کشورها، نقد نظام آموزشی علومانسانی در ایران در سِترونسازی جامعه ایران و بررسی مناسبات میان ایدئولوژی، قدرت و علوماجتماعی در ایران اهداف این همایش هستند.
سیوچهارمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلمتئاترهای شاخص در خانه هنرمندان چهارشنبه ۱۴ آذر به نمایش فیلمتئاتر «روز رستاخیز» به کارگردانی فرهاد مهندسپور اختصاص دارد. پس از نمایش این فیلمتئاتر که سال ۱۳۸۱ توسط گروه تئاتر آفتاب اجرا شد، نشست نقد و بررسی آن با حضور عباس غفاری و رامتین شهبازی، منتقد تئاتر، برگزار میشود.
در بخشی از نمایشنامه «روز رستاخیز» که بازخوانی محمد چرمشیر و فرهاد مهندسپور از رمان «محشر صغرا» اثر تادنوش کونویتسکی است، آمده: «اینک پایان جهان فرا میرسد! … میآید، نزدیکتر میشود و من در واپسین قدمهای جلجتایم در انتظارم؛ در انتظار این پایان. من که هیولایی کوچکم؛ ایستاده بر دو پای خویش. من که یکی از شمایم، یکی از شما هیولاهای کوچک ایستاده بر دو پای خویش؛ در آخرین دور این جهان و در این آخرین دور، چه کسی میداند باید به کدامین سو چرخید؟»
علاقهمندان به دیدن فیلمتئاتر «روز رستاخیز» میتوانند ساعت ۱۷ به سینماتک خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
شارون استون گفت مردم آمریکا سادهلوح، نادان و متکبر هستند که موجب پیروزی دونالد ترامپ شدند. این بازیگر مطرح که هماکنون در جشنواره تورینو در ایتالیا بهسر میبرد گفت: باید فکر کنیم که چه کسی را برای دولت انتخاب میکنیم و آیا واقعا دولت خود را انتخاب میکنیم یا اینکه دولت خودش را انتخاب میکند. ایتالیا فاشیسم را دیده، بچههای ایتالیا این چیزها را دیدهاند و درک میکنید چه چیزهایی در پیش است چون این مسائل را تجربه کردهاید.
با همکاری مشترک موزه دانشگاه مورسیا اسپانیا و گالری خانه هنر حسام اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران برپاست.
در معرفی این رویداد آمده است: از آنجایی که هنر معاصر یک حضور سیال است، در قالب خاصی نمیگنجد. یعنی از پذیرش قواعد حاضر سرباز میزند، داوری را نفی میکند و میکوشد تا سلطهپذیر نباشد.
موزه دانشگاه مورسیای اسپانیا و گالری خانه هنر حسام و هنرمندان هنرهای ایرانی خوشنویسی و نقاشی ایرانی با رویکردهای گسترده سنتی، مدرن و معاصر گرد هم آمدهاند تا گذر از مرزهای قراردادی و جغرافیایی را هموار کنند.
رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی تا ۱۸ آذر (به استثنای روزهای شنبه) از ساعت ۱۳ تا ۲۰ در گالری میرمیران خانه هنرمندان ایران میزبان تمامی علاقهمندان است.
صادق زیباکلام، نویسنده و استاد علوم سیاسی، در نامهای به وزیر ارشاد، دلیل عدم صدور مجوز برای کتابهایش را جویا شد. متن نامه صادق زیباکلام به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است: «جناب آقای دکتر سیدعباس صالحی، وزیر محترم ارشاد، با سلام و تحیات. به استحضار میرساند سهجلد از تالیفات اینجانب سالهاست که در ممیزی ارشاد در انتظار صدور مجوز هستند. نخستین آنها «تولد اسرائیل»، دومی «رضاشاه» و سومی «شاه کشتار نکرد» است. «تولد اسرائیل» در دوران ریاستجمهوری «معجزه هزاره سوم» در سال ۹۱، «رضاشاه» در ۹۶ و «شاه کشتار نکرد» در ۱۴۰۰ به منظور دریافت مجوز به ارشاد تسلیم شدهاند.
حیاتبخش شعر طنز معاصر؛ این شاید بهترین توصیف درباره زندهیاد ابوالفضل زرویی نصرآباد به حساب بیاید که سعید بیابانکی، شاعر و طنزپرداز، در مراسم تجلیل او گفته است. زرویی نصرآباد شاعر، نویسنده و انسان عجیبی بود. ۴۹ ساله بود که در خانهاش در احمدآباد مستوفی سکته کرد و مرد اما در همین عمر کوتاه آنقدر کارهای مهم انجام داد که نامش برای همیشه در تاریخ ادبیات این سرزمین خواهد ماند. اگر او و برخی چهرههای دیگر در سالهای پس از انقلاب تلاش نمیکردند، حالا چیزی به اسم شعر و نثر طنز وجود نداشت.
رمان «در بزم آتش» نوشته کاترین سنتر با ترجمه فیروزه مهرزاد منتشر شد. در خلاصه داستان این رمان آمده است: در ایستگاه آتشنشانی مستقر در آستین، «کسی» به عنوان تنها آتشنشان زن در کارش یک حرفهای محسوب میشود و رابطه خوبی با همکارانش دارد. اما وقتی مادرش که از قضا برای او حکم بیگانه را دارد با او تماس میگیرد و میخواهد کَسی پس از عمل جراحیاش برای کمک به او برود، ناگهان در موقعیتی اضطراری قرار میگیرد.کاترین سنتر نویسنده آمریکایی، مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته داستاننویسی از دانشگاه هیوستون دریافت کرد. در همان زمان، دستیار سردبیر مجله ادبی گلف کاست نیز بود. او نویسنده چندین کتاب پرفروش است. «در بزم آتش» در سال ۲۰۱۹ جزو پرفروشترین کتابهای نیویورکتایمز شناخته شد. رمان «در بزم آتش» در ۳۹۲ صفحه و به قیمت ۳۵۲ هزار تومان از سوی نشر آموت روانه بازار کتاب شده است.
چهارشنبه، ۰۷ آذر ۱۴۰۳
علیرضا قربانی از سالها حضورش در موسیقی ایران حرف زد
اولین قسمت «اکنون» با اجرای سروش صحت در حالی پخش شد که این برنامه میزبان علیرضا قربانی، خواننده مشهور موسیقی ایرانی، بود. این خواننده که خیلی کم مصاحبه میکند نکات مهم زیادی را مطرح کرد. در ابتدای حضورش گفت: خیلی خوشحال هستم که برنامهای مثل «کتابباز» مورد توجه مردم قرار گرفت و به نظرم این برنامه جزو فاخرترین آثار بوده و همه متفقالقول بر این عقیدهاند که از بهترین برنامههای چند سال اخیر بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت نسبت به بخش قابلتوجهی از هنرمندان رفع محدودیت صورت گرفته است که این موضوع در آینده خودش را نشان میدهد. به گزارش ایرنا، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت، درباره محدودیت ایجادشده برخی هنرمندان گفت: ما تلاش کردیم با مساعدت نهادهای قضایی و امنیتی، رفع محدودیت برای سلبریتیها اتفاق بیفتد. نسبت به بخش قابل توجهی از آنها رفع محدودیت صورت گرفته است که خودش را در آینده نشان میدهد.
بزرگداشت استاد کیخسرو خروش، استاد خط نستعلیق، در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود. کیخسرو خروش چهره ماندگار و از بزرگترین استادان خط نستعلیق معاصر متولد سال ۱۳۲۰ است. او در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرد و خوشنویسی را نزد استاد میرخانی آموزش دید. از او به عنوان اولین دارنده مدرک ممتاز انجمن خوشنویسان ایران نام برده میشود. او سال ۱۳۵۴ مدرک استادی خود را گرفت و در سال ۱۳۵۸ مدرک استاد ارشد انجمن خوشنویسان ایران را دریافت کرد.
کنسرت ریچارد کلایدرمن، پیانیست شناختهشده فرانسوی، در حالی در کانادا برگزار شد که این هنرمند وعده داد به زودی در ایران روی صحنه خواهد رفت. او در کنسرت پایانی خود در تورنتو با معرفی تهیهکننده ایرانیاش گفت قصد دارد چند تور ویژه در ایران برگزار کند.اعلام این خبر توسط هنرمند مشهور فرانسه غافلگیرکننده بود. کلایدرمن در ایران طرفداران پروپاقرصی دارد که از دیروز در شبکههای مجازی خوشحالی خودشان را ابراز کردهاند و خیلی جدی منتظر حضور این موزیسین هستند.
الکس اسکات مجری تلویزیون بیبیسی گفت که توسط کاربران شبکه های مجازی به اسید پاشی تهدید شده و به همین خاطر میترسد از خانهاش بیرون بیاید. اسکات بازیکن سابق تیم ملی فوتبال انگلستان بود و ۱۴۰ بازی ملی نیز در کارنامه دارد و اکنون به عنوان مجری برنامه «فوتبال فوکوس» در بیبیسی فعالیت میکند.
نمایش «شَهرِ بازی» با کارگردانی و بازی نوید محمدزاده روی صحنه خواهد رفت. این بازیگر فعالیت حرفهایاش را از تئاتر شروع کرد و در آثار مهمی روی صحنه رفت اما در این سالها بیشتر در سینما فعالیت داشت.
محمدزاده حالا قرار است یک اتفاق جدید را رقم بزند و به عنوان کارگردان، اولین نمایش خودش را روی صحنه ببرد. یک تیم حرفهای به عنوان مشاور در کنارش حضور دارند، اما نکته جالب فعالیت فرشته حسینی، همسر این بازیگر، به عنوان طراح لباس است.
جزئیات داستان این نمایش منتشر نشده اما در خلاصه داستانش آمده است: «ماری در شهربازی گم شده است.» مریم حسینی، حدیث نظری، کوشان همتی، سجاد اسیوند، سینا فاتحی و نوید محمدزاده بازیگران نمایش «شَهرِ بازی» هستند که قرار است از ۱۸ آذر، ساعت ۱۹ در مجموعه تئاتر لبخند به نشانی تهران، خیابان طالقانی بین وصال شیرازی و نادری، پلاک ۴۱۵ روی صحنه برود.
شب ایرج رامینفر، طراح مشهور صحنه، به همت انجمن طراحان صحنه فیلم ایران در خانه هنرمندان برگزار شد و ۵۲ سال کار حرفهای او در سینما مورد تجلیل قرار گرفت. مجید برزگر، کارگردان سینما که اجرای برنامه را بر عهده داشت، خطاب به ایرج رامینفر گفت: شما یادآور جنسی از سینما هستید که این روزها فراموش شده است.
موزه سینما در ادامه انتشار سلسله نشستهای تاریخ شفاهی خود همزمان با زادروز داریوش فرهنگ، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، بخشهایی از گفتوگوی این هنرمند را منتشر کرد. در کارنامه هنری داریوش فرهنگ کارگردانی آثاری همچون طلسم، تکیه بر باد، یک گزارش واقعی، دو فیلم با یک بلیت وهمچنین کارگردانی مجموعههای تلویزیونی سلطان و شبان، طلسم شدگان، تولدی دیگر، راه شب و... دیده میشود. او همچنین در آثاری همچون محمد رسولالله (ص)، شاید وقتی دیگر، سفر، دو فیلم با یک بلیت و مجموعههای تلویزیونی کلاه پهلوی، بیگناهان، در جستوجوی آرامش، سلمان فارسی، معصومیت ازدسترفته و... بازی کرده است.
حمید مصدق، شاعر و وکیل، یکی از چهرههای سرشناس شعر معاصر ایران است. او ۹ بهمن سال ۱۳۱۸ در شهرضا به دنیا آمد و چند سال بعد به همراه خانوادهاش به اصفهان رفت و تحصیلات متوسطه را در این شهر گذراند.او در دوران دبیرستان با چهرههایی همچون منوچهر بدیعی مترجم، هوشنگ گلشیری داستاننویس، محمد حقوقی شاعر و بهرام صادقی داستاننویس در یک مدرسه حضور داشت و با آنها رفاقت پیدا کرد. او در سال ۱۳۳۹ وارد دانشکده حقوق شد و در رشته بازرگانی درس خواند و از سال ۱۳۴۳ هم در رشته حقوق تحصیل کرد.
احمد مراتب، استاد پیشکسوت موسیقی ایرانی، در ۷۲سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت. او یک هنرمند خاص بود که در زمینه موسیقی آیینی کارهای بزرگی انجام داد و از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان «گنجینه زنده بشری در زمینه حفظ و آموزش آواز مذهبی بر اساس دستگاههای آواز اصیل ایرانی» معرفی شد.
احمد مراتب سال ۱۳۳۱ در اصفهان متولد شد و در ششسالگی به مدرسه رفت و سر صف قرآن میخواند که توجه مدیر مدرسه را جلب کرد. آقای مدیر بر دستگاههای ایرانی تسلط داشت و از همان موقع آموزش به دانشآموز بااستعداد مدرسهاش را شروع کرد. مراتب سپس در ۸ سالگی نزد محمدرضا شمشیری متخلص به شکیب اصفهانی رفت و چند سال هم از محضر او بهره برد و سرانجام به کلاس های تاج اصفهانی، استاد بزرگ موسیقی ایران، راه پیدا کرد و آنقدر با جدیت تلاش کرد که استاد تاج او را «دره التاج» نامید.
مراسم نوزدهمین سال درگذشت مرتضی ممیز، تصویرگر و طراح پیشکسوت گرافیک، جمعه ۹آذر در خانه هنرمندان ایران برپا میشود. این مراسم با «نمایش گزیده پوسترهای آلن لوکرنک از فرانسه»، «آشنایی دیرینه، دیداری تازه، نمایش گزیده پوسترها و تایپفیسها از ارمنستان» و «نمایش تصویرسازیهای مجله رودکی» همراه خواهد بود. مراسم یادبود ممیز و افتتاح نمایشگاه ساعت ۱۷ در سالن شهناز برگزار خواهد شد و پس از آن نمایشگاه تا ۱۶ آذر در خانه هنرمندان ایران ادامه خواهد داشت.
نمایشگاه نقاشیهای مسعود کیمیایی با عنوان «جسدهای جاندار» به کیوریتوری علی خالق جمعه ۹ آذر در گالری ثالث افتتاح میشود. در توضیح این نمایشگاه آمده است: «مسعود کیمیایی نزدیک به سه دهه پیش کتاب رمان خود را با نام «جسدهای شیشهای» منتشر کرد که نقبی به شکل زیست انسان معاصر ایرانی در دهههای گذشته بود. او تاریخ معاصر ایران را دستمایه قرار داده و لایههای متفاوتی از تاثیر سیاست و اجتماع بر انسان معاصر ایرانی را به تصویر کشیده بود که چگونه سیاست بر زندگی افراد تاثیر گذاشته و زیست آنها را دگرگون کرده است.
رمان «جزیره دکتر مورو» نوشته اچ.جی.ولز با ترجمه محمود گودرزی روانه بازار نشر شد. در خلاصه داستان این رمان کلاسیک آمده است: مردی که از سانحه غرق کشتی گریخته در قایق نجات در وسط اقیانوس رها و شناور است. یک کشتی باری او را نجات میدهد اما در آن جانوارانی وحشی و یک موجود عجیب حضور دارد که چیزی بین دیو و انسان است. مرد متوجه میشود اینموجودات راهی یکجزیره هستند که متعلق به پزشکی به نام دکتر مورو است. هربرت جرج ولز نویسنده کتاب در سال ۱۸۶۶ متولد شد و سال ۱۹۴۶ فوت کرد. ایننویسنده انگلیسی از کودکی به خاطر فقر در شغل شاگردی پارچهفروشی مشغول شد که از آن نفرت داشت و پس از اخراج مدتی دستیار معلم مدرسه بود.
او موفق شد در ۱۸سالگی از دانشگاه علوم بورس بگیرد و همانطور که در آثارش هم پیداست، موضوع علم و آیندهپژوهی در داستانهایش نمود مشهودی دارد. رمان «جزیره دکتر مورو» در ۱۶۸صفحه و به قیمت ۱۸۵ هزار تومان از سوی نشر افق منتشر شده است.
یکشنبه، ۰۴ آذر ۱۴۰۳
در جشن حافظ از بازیگر قدیمی سینما و تئاتر تقدیر شد
بیست و سومین مراسم جشن «حافظ» در حالی برگزار شد که این رویداد با یک اتفاق مهم همراه بود. در این سالها هنرمندان بسیاری که چند دهه پیش به خارج از کشور مهاجرت کردهاند، همواره از آرزوی بازگشت حرف زدهاند و با اینکه برخی مدیران در دورههای مختلف به بعضی از آنها چراغ سبز هم نشان دادهاند اما در عمل اتفاقی نیفتاده است.
رمان «آنها که به خانه من آمدند» نوشته شمس لنگرودی حدود ۹سال پیش برای نخستینبار منتشر شد. پس از سالها او تصمیم گرفت بخشهایی از آن را تغییر دهد و بار دیگر منتشر کند؛ کاری که تعجب برخی علاقهمندان به ادبیات را برانگیخته است. شمس لنگرودی در نشست رونمایی نسخه جدید این کتاب که به تازگی از سوی نشر افق روانه بازار شده، به برخی از این پرسشها پاسخ داده است. او درباره تفاوت نسخه جدید کتاب با نسخهای که در سال ۱۳۹۴ منتشر شده بود گفت: من معتقد به این نیستم که یک کتاب اثری جاودانه است که نمیتوان آن را تغییر داد و این روند در تمام دنیا کاملا جا افتاده و قابلقبول است.
امروز سالروز درگذشت سیدحسن میرخانی، یکی از بزرگترین استادان خوشنویسی ایران و از بنیانگذاران انجمن خوشنویسان است. او سال ۱۲۹۱ در تهران متولد شد و بر خطوط نسخ، ثلث، تعلیق، رقاع، ریحان، شکسته و تحریر تسلط داشت اما در خط نستعلیق سرآمد بود. از آثار او در خوشنویسی میتوان به کتابهای کلیات سعدی، مثنوی مولوی، خمسه نظامی و دیوان حافظ اشاره کرد. میرخانی شعر نیز میسرود و آثار و سلوکش در زندگی، از نوعی منش عرفانی حکایت داشت. این استاد به همراه برادرش، سیدحسین، شاگردان فراوانی تربیت کرد که بسیاری از آنان به خوشنویسان بنام مبدل شدند؛ از جمله آنها میتوان به غلامحسین امیرخانی، یدالله کابلی، غلامرضا مشعشعی و محمدرضا شجریان اشاره کرد.
فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی حمید بهرامیان و نویسندگی امیرمهدی ژوله از فردا سهشنبه ساعت ۲۰ در پلتفرم فیلمنت قابل تماشاست. «ملاقات با جادوگر» اثری در ژانر کمدی است که در سال ۱۳۹۸ تولید شد و پس از چالشهای فراوان در نهایت در مرداد ۱۴۰۳ به اکران عمومی رسید. این فیلم به موضوعاتی چون مسائل اجتماعی و پدیدههای معاصر پرداخته و با زبان طنز، سعی در روایت داستانی جذاب و متفاوت دارد.
«ملاقات با جادوگر» داستان مردی به نام جناب سرهنگ است که زندگیاش با مشکلات متعددی روبهروست. در میان سختیها، او با فردی به نام جادوگر آشنا میشود؛ شخصیتی مرموز که ادعا میکند توانایی حل مشکلات او را دارد، اما این راهحلها شروط عجیبی به همراه دارد… مانی حقیقی در نقش جناب سرهنگ، امیرمهدی ژوله در نقش جادوگر، هستی مهدوی، نسیم ادبی، علیرضا خمسه، بهرام بهرامیان، سپیده مرادپور، امیرحسین شریعت و حمید فرخنژاد بازیگران فیلم هستند.
کوارتت زهی ایرانی «چهارگان» با اجرای قطعاتی از شریف لطفی، سعید هنرمند، آدام گودوین و احسان ذبیحیفر پنجشنبه هشتم آذر در قالب سلسله کنسرتهای «طرز تازه» در تالار رودکی روی صحنه میرود.
در این کنسرت علاوه بر آثاری از احسان ذبیحیفر سرپرست گروه، دو قطعه از شریف لطفی، دو قطعه از سعید هنرمند، یک قطعه از آهنگساز آمریکایی آدام گودوین که به صورت اختصاصی برای این گروه ساخته است، اجرا خواهد شد. محمدمهدی بصیرتمنش نوازنده قیچک بم، آزاده شمس نوازنده قیچک آلتو، مشکات نصیری و احسان ذبیحیفر نوازندگان کمانچه هنرمندانی هستند که در این کنسرت حضور دارند. علاقهمندان به تماشای کنسرت «چهارگان» میتوانند ساعت ۲۰ به تالار رودکی مراجعه کنند.
فیلم سینمایی «آذر هفت صبح» به کارگردانی مسعود فرجام و تهیهکنندگی آرش رمضانی ابنایی از چهارشنبه ۷ آذر در گروه سینمایی هنرو تجربه اکران میشود. داستان این فیلم روایتی غیرخطی از زندگی ۵ جوان است که تصمیمها و انتخابهایشان برای آنها سرنوشت متفاوتی را رقم می زند. در این فیلم روشنک گرامی، سام حسامی، الهه افشاری، آزاده سدیری، آذرخش فراهانی، شقایق فراهانی، مالک سراج و حسین دالمن بازی کردهاند. مراسم رونمایی «آذر هفت صبح» امروز دوشنبه در پردیس سینمایی چارسو برگزار خواهد شد.
کتاب «برخلاف عقربه ساعت» نوشته پروفسور الن جین لانگر با ترجمه علیاکبر عبدالرشیدی منتشر شد. ایدههای مطرح شده در این کتاب الهامگرفته از دیدگاه اگزیستانسیالیستها و نظریه روانکاوی فروید است، با این تفاوت که امکان آزمودن تجربی فرضیات وجود دارد. عموما تاکید بر آن است که همه ما از پیر شدن خود و بیماریهایی مانند نسیان که در سالخوردگی به سراغمان میآید، نگران هستیم. لانگر اما کوشیده است با نوشتن این کتاب به گونهای خواننده را راهنمایی کند که با خواندن آن مانند ورزشکاران بر ضعف جسمانی خود غلبه کند.
الن لانگر استاد دانشگاه هاروارد و همکارانش نام برنامه پژوهشی خود را بر این کتاب نهاده است. او معتقد است انسان اولین یاور خود و بهترین پزشک خودش است. روانشناسان و پزشکان متخصص به نظر او دومین یاور انسان هستند. کتاب «برخلاف عقربه ساعت» با عنوان فرعی «سلامت هدفمند و قدرت امکان» در ۳۱۸ صفحه و به قیمت ۳۴۹ هزار تومان از سوی نشر مهکامه روانه بازار کتاب شده است.
پرداخت دستمزد ۳ میلیون دلاری به کارگردان آمریکایی خبرساز شد
جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان در حالی خود را برای برگزاری چهارمین دوره آماده میکند که خبر پرداخت دستمزد هنگفت ۳میلیوندلاری به اسپایک لی، کارگردان آمریکایی و رئیس هیات داوران این دوره، حاشیههای زیادی را به همراه داشته است.از آغاز برگزاری این جشنواره در سال ۲۰۲۱، هزینههای سنگین، جوایز نقدی چشمگیر و برگزاری مراسمهای پرزرقوبرق به سبک جشنوارههای معتبر جهانی به عنوان ویژگیهای بارز جشنواره «دریای سرخ» درآمده و برای جذب چهرههای مشهور بینالمللی، مانند جانی دپ، شارون استون و ویل اسمیت، مبالغ قابل توجهی هزینه شده است.
شنبه، ۰۳ آذر ۱۴۰۳
سروش صحت برنامه موفق خود را به شبکه نمایش خانگی برد
سرانجام ۴ سال بعد از تعطیلی «کتابباز» با اجرای سروش صحت در شبکه نسیم، عوامل این برنامه موفق به شبکه خانگی کوچ کردند تا نسخه جدیدی از آن را تولید کنند. روزی روزگاری نسخه اصلی تمام برنامههای پرمخاطب این روزهای شبکه خانگی در شبکههای سیما تولید میشدند اما مدیران رسانه ملی قدر سرمایههایشان را ندانستند و خیلی راحت برگهای برندهشان را از دست دادند.