شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۰۳ دنیای اقتصاد

اخبار فرهنگ و هنر - روزنامه شماره ۶۱۰۳

  • احترام هنرمندان کشور را حفظ کنید

    دنیای اقتصاد: آیین رونمایی از اولین کتاب تاریخ شفاهی موزه سینما، پلتفرم تخصصی موزه، اپلیکیشن تقویم جامع سینمای ایران و اولین سالن ایمرسیو مدیای این مجموعه برگزار شد و به همین بهانه هنرمندان سرشناس سینما دور هم جمع شدند و از چالش‌های سینما حرف زدند. در این مراسم علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت سینما، گفت: می‌خواهم از اتفاقی که در دهه ۴۰ در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر رخ داد، صحبت کنم. در زمینه سینما در آن دهه حرکت‌های خیلی خوبی شروع شد و ما در آن زمان سینما داشتیم اما سینما مناسب فرهنگ ایران نبود و این نوع سینما با آدم‌هایی مانند فرخ غفاری، مسعود کیمیایی و زنده‌یاد مهرجویی شروع شد. این افراد با فرهنگ غرب و فرهنگ ایران به‌خوبی آشنا بودند و آثار جذابی ساختند.
  • دغدغه همایون اسعدیان درباره قطع رابطه حسی با مخاطب

    دنیای اقتصاد: همایون اسعدیان، فیلم‌ساز باسابقه، معتقد است در بسیاری از فیلم‌هایمان ارتباط عاطفی‌مان با مخاطب قطع شده است؛ چه زمانی که می‌خواهیم درام ایجاد کنیم و چه زمانی که می‌خواهیم مخاطب را بخندانیم و چه حتی زمانی که می‌خواهیم به نام فیلم جنگی، موقعیت اکشن ایجاد کنیم، نمی‌توانیم. این ارتباط حسی را در سینما گم کرده‌ایم.
  • فیلم‌های ترسناک در صدر باکس‌آفیس

    دنیای اقتصاد: فیلم فانتزی ترسناک «بیتل‌جوس بیتل‌جوس» به کارگردانی تیم برتون در فروش آخر هفته صدرنشین جدول باکس آفیس شد و فیلم «بد به دل راه نده» به کارگردانی جیمز واتکینز در ردیف دوم قرار گرفت.فیلم «بیتل‌جوس بیتل‌جوس» از کمپانی برادران وارنر با فروش بیش از ۵۱میلیون دلار از باکس‌آفیس جهانی، داستان سه نسل از خانواده دیتز را بازگو می‌کند که پس از یک مصیبت غیرمنتظره خانوادگی به خانه بازمی‌گردند. زمانی که دختر سرکش لیدیا دروازه‌ای اسرارآمیز به سوی زندگی پس از مرگ کشف می‌کند، زندگی لیدیا دگرگون می‌شود.فیلم «بد به دل راه نده» از کمپانی یونیورسال پیکچرز با فروش داخلی ۱۱.۵میلیون دلار و فروش بین‌المللی ۹.۳ میلیون دلار به فروش جهانی ۲۰.۸میلیون دلار دست یافت و ردیف دوم جدول باکس‌آفیس را به خود اختصاص داد.در این فیلم ترسناک تعطیلات رویایی یک زوج به همراه دخترشان به کابوس بدل می‌شود.
  • نشستی برای بزرگداشت دو شاعر

    دنیای اقتصاد: نشست «یدالله رویایی؛ پدر شعر حجم و حبیب ساهر؛ پدر شعر نوی ترکی» امروز سه‌شنبه به مناسبت روز شعر و ادب فارسی در فرهنگسرای ملل برگزار می‌شود.
  • موفقیت اثر اقتباسی از رمان استفن کینگ در تورنتو

    دنیای اقتصاد: فیلم «زندگی چاک» به کارگردانی مایک فلانگان توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره تورنتو را به خود اختصاص دهد.این فیلم که با بازی تام هیدلستون بر اساس رمان کوتاهی با همین نام نوشته استفن کینگ ساخته شده است، داستان غیرمعمول زندگی یک حسابدار را روایت می‌کند که فیلم‌نامه آن توسط مایک فلانگان نوشته شده است. چیووتل اجیوفور و کارن گیلیان از دیگر بازیگران این فیلم هستند. پس از «زندگی چاک»، فیلم‌ «امیلیا پرز»به کارگردانی ژاک اودیار که برای اولین بار در جشنواره فیلم کن امسال رونمایی شد، در رتبه دوم فیلم‌های منتخب از نگاه تماشاگران جشنواره تورنتو قرار گرفت؛ در‌حالی‌که فیلم «آنورا» ساخته شین بیکر، برنده نخل طلای کن، در رتبه سوم قرار گرفت.چهل و نهمین جشنواره فیلم تورنتو از تاریخ ۵ تا ۱۵ سپتامبر (۱۵ تا ۲۵ شهریور) در کانادا برگزار شد.
  • قصه پرواز شماره ۶۵۵ ایران‌ایر

    دنیای اقتصاد: کاوه اکبر، شاعر و نویسنده ایرانی، با نخستین رمان خود به جمع نامزدهای اولیه جایزه معتبر کتاب ملی آمریکا در سال ۲۰۲۴ راه یافت. رمان «شهید» نوشته این نویسنده روایتی از زندگی یک جوان ایرانی ساکن آمریکاست که گمان می‌کند مادرش از مسافران پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمایی ایران ایر بوده؛ همان پروازی که در تاریخ ۱۲ تیر سال ۱۳۶۷ مورد هدف موشک‌های آمریکایی قرار گرفت.
  • کنسرت گروه سهند با حضور رشید وطن‌دوست

    دنیای اقتصاد: گروه آواز کلاسیک «سهند» به سرپرستی و خوانندگی رشید وطن‌دوست جمعه ۳۰ شهریور در تالار رودکی روی صحنه می‌روند. در این کنسرت گروه سهند با اجرای قطعاتی از لودویگ فان بتهوون، جوزپه وردی، ژرژ بیزه، شارل گونو، گابریل فوره و... میزبان علاقه‌مندان آواز کلاسیک می‌شوند.رشید وطن‌دوست سرپرست و خواننده تنور، محمدرضا قراتپه خواننده تنور، یاشار احمدی خواننده تنور، علی دانش خواننده باریتون، حمید خسروشاهی خواننده باس، و مهدی موسوی نوازنده پیانو اعضای گروه سهند را تشکیل می‌دهند. علاقه‌مندان به موسیقی کلاسیک می‌توانند ساعت ۲۰ برای تماشای کنسرت گروه «سهند» به تالار رودکی مراجعه کنند.
  • به موسیقی اصیل ایرانی باز می‌گردیم

    مجتبی عسگری، خواننده موسیقی ایرانی که اخیرا آلبوم «سرو بی‌‌خزان» را با آهنگسازی عباس ابوالحسنی منتشر کرده، در یک گفت‌وگوی مفصل با خبرگزاری ایلنا از وضعیت موزیسین‌های ایرانی سخن گفت. این خواننده درباره انبوه سبک‌های تلفیقی و وارداتی در موسیقی ایران گفت: «قطعا هر کاری که اصالت و ریشه داشته باشد، از بین نخواهد رفت اما خب به‌هرحال این تهدید وجود دارد و به نوعی تاثیرات خودش را می‌گذارد و با‌این‌حال اتفاقی که رخ می‌دهد این است که سلیقه مخاطبان براساس آنچه به آنها داده می‌شود، تغییر خواهد کرد. گوش شنوندگان در چنین حالتی تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد و نمی‌توان این مساله را رد کرد. بر همین اساس است که سلیقه شنیداری مخاطبان تنزل می‌یابد.»
  • «نماینده» کره‌ای روی آنتن شبکه تماشا

    دنیای اقتصاد: پخش سریال کره‌ای «نماینده» در شبکه تماشا آغاز شد. این سریال درباره یک کارگر جوشکار است که نماینده مجلس می‌شود، اما به‌خاطر افشاگری‌ها و حرف‌های تندی که می‌زند توسط هیچ حزبی جدی گرفته نمی‌شود، با این حال او سعی می‌کند لایحه‌ای را به نفع کارگران تصویب کند. این سریال که در سال ۲۰۱۵ ساخته شده، تا حدی یادآور سریال آمریکایی معروف «خانه پوشالی» است با این تفاوت که داستان آن در کره اتفاق می‌افتد و در عین انتقاداتی که به جناح‌های سیاسی در این کشور و جنگ قدرت آنها دارد، قهرمانی از میان مردم عادی را در مرکز داستان قرار می‌دهد که ناخواسته وارد عرصه سیاست می‌شود، اما، چون برخلاف دیگران به فکر مردم و نه منافع شخصی است موفق و محبوب می‌شود. علاقه‌مندان به آثار کره‌ای و مجموعه‌های با مضمون سیاسی می‌توانند «نماینده» را هرشب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه تماشا ببینند. این سریال در ساعات ۰۳:۳۰ بامداد، ۱۰:۳۰ صبح و ۱۶:۳۰ روز بعد تکرار خواهد شد.
  • انتشار «کتاب راهنمای مدیریت مشتریان کلیدی»

    دنیای اقتصاد: «کتاب راهنمای مدیریت مشتریان کلیدی» نوشته ارجر ای. جونز و ریچارد جی. ایلسلی با ترجمه دکتر فرشید عبدی منتشر شد. در توضیح این کتاب آمده است: مشتریان کلیدی، مشتریان بزرگی هستند که حیات و سودآوری شرکت به آنها وابسته است اما شرکت‌ها با آنها هم ‌مانند سایر مشتریان برخورد می‌کنند یا اینکه نمی‌توانند ارتباط با آنها را به‌خوبی مدیریت کنند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر