شماره روزنامه ۶۰۱۰۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۶۰ دنیای اقتصاد

اخبار فرهنگ و هنر - روزنامه شماره ۶۰۶۰

  • بازار هنر ایران در ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد: بازار هنر ایران فعلا در ۱۴۰۳ بیش از ۲.۵میلیون دلار، معادل حدود ۱۵۰میلیارد تومان، در حراجی‌های بین‌المللی فروش داشته است. اگر فروش ۱۹۰میلیارد تومانی حراج تهران در تیرماه را هم به آن اضافه کنیم، می‌توان گفت از ابتدای سال تا امروز گردش مالی بازار هنرهای تجسمی در ایران به بیش از ۳۴۰میلیارد تومان رسیده است که البته رکورد چندان بالایی نیست. برای درک ابعاد این بازار یادآور می‌شویم که بازار هنرهای تجسمی ایران در سال ۱۳۹۹، یعنی در زمانی که اوج بیماری کرونا بود، بیش از ۹.۸میلیون دلار، معادل حدودی ۵۹۰میلیارد تومان، فروش را ثبت کرده است. نمودار زیر مقایسه ابعاد بازار تجسمی ایران در چند سال اخیر است.
  • توضیحات خانواده سعید راد از روند درمان این بازیگر

    دنیای اقتصاد: در پی نگرانی‌ها و پیگیری‌های هنرمندان سینما و مدیریت خانه سینما درباره وضعیت درمانی و سلامت سعید راد بازیگر سینما و تلویزیون، نگاه راد، دختر سعید راد، به نمایندگی از خانواده توضیحاتی را ارائه کرد.
  • تجلیل از فرانسیس فورد کاپولا در مرکز کندی

    دنیای اقتصاد: فرانسیس فورد کاپولا، کارگردان برنده اسکار، امسال در مرکز کندی تجلیل می‌شود. کاپولا که به‌تازگی با جدیدترین فیلمش «مگالوپولیس» در جشنواره فیلم کن حضور داشت، در بیانیه‌ای از اینکه در طول زندگی حرفه‌ای خود با هنرمندان بزرگ و افرادی فوق‌العاده همکاری کرده ابراز خوشوقتی کرد و افزود: هرگز یادگیری را متوقف نکردم و هیچ افتخاری بالاتر از این نیست که در کنار کسانی قرار بگیرم که به من الهام بخشیدند، به کسانی که به آنها نگاه کردم و در زمان‌های تاریک به من دلگرمی دادند.
  • کشف خودنگاره نقاش معروف پشت اثرش

    دنیای اقتصاد: خودنگاره‌ای از نورمن کورنیش،‌ یکی از محبوب‌ترین هنرمندان شمال انگلستان،‌ درحالی‌که پشت یکی از نقاشی‌های خودش مخفی ‌شده بود، پیدا شد.
  • نمایش فیلم «دونده» در خانه سینما

    دنیای اقتصاد: هشتمین جلسه سینماتک خانه سینما، چهارشنبه سوم مرداد به مناسبت چهلمین سال ساخت و نمایش فیلم «دونده» ساخته امیر نادری، شاهد برنامه‌ای ویژه خواهد بود. در این برنامه ابتدا نسخه‌ای مرمت‌شده از فیلم به نمایش در‌می‌آید و سپس رضا صائمی و مازیار فکری‌ارشاد درباره فیلم و جایگاه آن در تاریخ سینمای ایران به‌ویژه سینمای پس از انقلاب سخن خواهند گفت. در ادامه این برنامه گفت‌وگویی ویدئویی میان امیر نادری و رامین بحرانی درباره خاطرات نادری از زمان تولید فیلم و تاثیر «دونده» بر فیلم‌سازان ایرانی نسل‌های بعدی نمایش داده می‌شود. این گفت‌وگو به زبان انگلیسی انجام شده و توسط سینماتک خانه سینما به شکل اختصاصی ترجمه و زیرنویس شده است. هشتمین برنامه سینماتک خانه سینما ساعت ۱۷ در سالن زنده‌یاد سیف‌الله داد خانه سینما برگزار خواهد شد.
  • آزادی ۱۱۰ زندانی غیرعمد به همت محسن چاوشی

    ایرنا: محسن چاوشی، خواننده مطرح موسیقی پاپ، در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد زمینه‌ساز آزادی ۱۱۰ زندانی مرتکب جرایم غیرعمد در روز عاشورا شد. در مدت کوتاهی پس از فراخوان این هنرمند مبنی بر حمایت از زندانیان مالی و محکوم به پرداخت دیه ناشی از جرایم غیرعمد، دوستداران این چهره دست‌به‌کار شدند و مبلغی معادل یک‌میلیارد و ۶۶۵میلیون تومان کمک کردند. در پی واریزی‌ دنبال‌کنندگان این هنرمند در اینستاگرام، مانده بدهی ۱۱۰ پرونده ارائه‌شده از مددجویان تحت حمایت ستاد مردمی دیه تامین شد. براساس این گزارش، روز دهم محرم‌الحرام شرایط استخلاص ‌مردان و زنان دربند از هفت استان چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران، خراسان‌جنوبی، کرمان، کردستان و آذربایجان‌شرقی فراهم شد و جمع زیادی از این افراد تا امروز آزاد شده‌اند و جمعیت کمی نیز آخرین مراحل اداری را تا استخلاص نهایی از حبس سپری می‌کنند.
  • اکران آنلاین «چرا گریه نمی‌کنی؟»

    دنیای اقتصاد: فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» ساخته علیرضا معتمدی از فردا دوم مرداد اکران آنلاین خود را آغاز می‌کند.
  • پخش «دوشیزه اسکارلت و دوک» در شبکه ۴

    دنیای اقتصاد: پخش سریال «دوشیزه اسکارلت و دوک» به کارگردانی دیکلان اودوور از شبکه ۴ آغاز شد. در خلاصه داستان این این سریال که در گونه جنایی، درام و هیجانی در سال ۲۰۲۰ تولید شده، آمده است: اِلایزا اسکارلت که در لندن در دوره ویکتوریا زندگی می‌کند، هنگام فوت پدرش بی‌پول می‌ماند. این مساله به‌ویژه در شرایطی مشکل‌ساز می‌شود که ازدواج تنها گزینه امنیت مالی برای خروج از این بحران است؛ لذا الایزا تصمیم می‌گیرد در آژانس کارآگاهی پدرش فعال باقی بماند و شخصا به جای پدرش به فعالیت ادامه بدهد. اما برای فعالیت در چنین دنیای مردسالاری در زمینه حل جنایت، به‌طور مکرر از دوست قدیمی‌اش، ویلیام ولینگتون، بازرس پلیس کمک می‌گیرد… فصل اول این سریال، ساعت ۲۴ هر شب از شبکه ۴ پخش می‌شود و در ساعت‌های ۱۱ و ۱۸ روز بعد تکرار خواهد شد.
  • ساخت مستندی درباره سرنوشت بنز در ایران

    دنیای اقتصاد: مستند هشتاددقیقه‌ای «بنز ایرانی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا استادی در حال ساخت است. پژوهش و تحقیق درباره این اثر از سال ۱۳۹۹ آغاز شده و محدوده زمانی هفتاد‌ساله‌ای را شامل می‌شود.
  • اجرای «چاپلین» در سالن تئاتر شهر

    دنیای اقتصاد: نمایش «چاپلین» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی مهران رنج‌بر در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر