شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۲ دنیای اقتصاد

اخبار فرهنگ و هنر - روزنامه شماره ۵۹۱۲

  • برای آقای بربط‌‌نواز

    دنیای اقتصاد: از بربط‌‌نواز گروه کامکارها تقدیر به عمل آمد؛ جمعه‌شب گذشته، نزدیک به نیم قرن فعالیت هنری ارسلان کامکار که این روزها ۶۳سالگی‌اش را از سر می‌گذراند، با حضور گروهی از هنرمندان شناخته‌شده کشور در فرهنگسرای ارسباران گرامی داشته شد. ارسلان کامکار، بعد از هوشنگ، بیژن،‌ پشنگ، قشنگ و ارژنگ، ششمین عضو گروه کامکارها به لحاظ سن‌وسال است. در واقع تنها اردشیر و اردوان از او جوان‌تر هستند و این خانواده هشت‌نفره که حالا با حضور فرزندانشان گسترده‌تر هم شده، بزرگ‌ترین گروه موسیقی خانوادگی در ایران و بلکه به روایتی در جهان است.
  • نقد فیلم «آناتومی یک سقوط» در ارسباران

    دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «آناتومی یک سقوط» به کارگردانی ژوستین تریه، برنده نخل طلای کن ۲۰۲۳، امروز یکشنبه در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد، کارشناس سینما، نقد و بررسی می‌شود. در خلاصه داستان این درام جنایی معمایی این فیلم آمده است: زنی متهم به قتل همسرش می‌شود و پسر نابینای آنها که تنها شاهد ماجراست، در یک دوراهی اخلاقی گرفتار می‌شود. علاقه‌مندان برای حضور در ششصد و دومین نشست باشگاه فیلم تهران و تماشای «آناتومی یک سقوط» می‌توانند ساعت ۱۸ به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.
  • اسکار مهران مدیری برای شبکه خانگی

    برنا: مهران مدیری، کارگردان و بازیگر سینمای ایران، با «اسکار» به صحنه باز می‌گردد. «اسکار» یک رئالیتی‌شوی چالش‌محور است که مهمانان آن همگی از بازیگران و افراد مشهور هستند. در این برنامه، هر فرد تلاش می‌کند چالش خود را به خلاقانه‌ترین روش ممکن اجرا کند و رقابت بر سر تندیس اسکار خواهد بود. هر مهمان بر اساس نحوه انجام چالش خود، از مجری اصلی برنامه امتیاز دریافت می‌کند و بر اساس امتیازهای دریافتی، برنده تندیس اسکار مشخص می‌شود. همچنین مهمانی که کمترین امتیاز را دریافت کند، یک مسوولیت اجتماعی بر عهده خواهد گرفت. در این رئالیتی‌شو، مهران مدیری به‌عنوان کارگردان هنری و مجری اصلی برنامه و نیما شعبان‌نژاد به‌عنوان دستیار مجری اصلی حضور خواهند داشت. اولین قسمت از رئالیتی‌شوی «اسکار» ۱۸ دی‌ماه از پلتفرم فیلیمو منتشر می‌شود و قسمت‌های بعدی آن، هر دوشنبه قابل تماشاست.
  • نمایش فیلمی کمدی از دو همسفر عجیب

    دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «هواپیماها، قطارها و اتومبیل‌ها» به کارگردانی جان هیوز امروز از شبکه نمایش پخش می‌شود. داستان فیلم «هواپیماها، قطارها و اتومبیل‌ها» درباره دو مرد با تفاوت‌های اساسی است که به خاطر پیدا کردن راهی برای رسیدن به خانه در روز شکرگزاری، مجبور به همکاری با یکدیگر می‌شوند. یکی از آنها کمی پرخاشگر و سخت‌گیر است و با هم‌سفر بی‌خیال و خوش‌گذرانش احساس راحتی نمی‌کند. ترکیب این زوج منجر به سرگرمی و موقعیت‌های خنده‌دار می‌شود. فیلم «هواپیماها، قطارها و اتومبیل‌ها» یکی از فیلم‌های افسانه‌ای جان هیوز، نویسنده و کارگردان معروف دهه‌های هشتاد و نود، به ‌شمار می‌رود. استیو مارتین، جان کندی، لیلا روبینز، مایکل مک‌کین و کوین بیکن از بازیگران این فیلم هستند. علاقه‌مندان به دیدن فیلم‌های کمدی می‌توانند «هواپیماها، قطارها و اتومبیل‌ها» را ساعت ۲۳ از شبکه نمایش تماشا کنند.
  • مسابقه استندآپ کمدی با حضور محمدرضا هدایتی

    هنرآنلاین: مسابقه استندآپ کمدی «رینگو» در فضایی متفاوت بهترین استعدادهای کمدی در کشور را به رقابت با یکدیگر دعوت می‌کند و در ۲۶ قسمت برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود. این برنامه به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سعید پاک با فضایی متفاوت به لحاظ ساختاری مقابل دوربین خواهد رفت و ۴۰ شرکت‌کننده‌ در مرحله ابتدایی به صورت انفرادی به رقابت می‌پردازند و سپس براساس رتبه‌بندی، کمدین‌ها در مرحله بعد به صورت گروهی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
  • انتخاب مغرضانه اوباما در معرفی بهترین‌ فیلم‌های سال

    دنیای اقتصاد: باراک اوباما مثل سال قبل، بهترین فیلم‌های سال از نظر خودش را معرفی کرد. او ۳ فیلم اول این فهرست را به «راستین»، «دنیا را پشت سر بگذار» و «سمفونی آمریکایی» اختصاص داد که در کمپانی تولید فیلم «هایر گراوند» تولید شده‌اند که او و همسرش میشل آن را تاسیس کرده‌اند. او نوشت: شاید مغرضانه به نظر برسد ولی اینها ۳ عنوان از بهترین فیلم‌هایی هستند که امسال دیدم.
  • انتقاد ضابطیان از سرمایه‌سوزی سیما

    منصور ضابطیان، نویسنده و برنامه‌ساز، معتقد است تلویزیون برای سلبریتی‌ای که خودش تولید می‌کند، سرمایه‌گذاری می‌کند اما سرمایه‌اش را رها می‌کند و می‌سوزاند. این مجری در گفت‌وگو با هنرآنلاین تاکید کرد: این اشتباه بزرگی است که تلویزیون انجام می‌دهد. شما به عنوان یک رسانه باید ستاره‌های خود را تولید کنید. مثلا ما در «رادیو هفت» این کار را می‌کردیم و در شب‌هایی چون شب یلدا و شب عید میلیون‌ها تومان پول به سلبریتی‌ها نمی‌دادیم تا در برنامه حاضر شوند. ما ستاره‌های خودمان را داشتیم. این کار را همه جای دنیا در تلویزیون‌هایشان می‌کنند. همه ماهایی که در تلویزیون کار می‌کردیم سرمایه تلویزیونیم و ما هر پولی را که از رسانه‌ها به دست می‌آوردیم باید به تلویزیون می‌دادیم. تلویزیون ما اما نگاهی به سرمایه‌اش ندارد و انگار اگر این افراد نباشند بهتر است. مگر می‌شود کسی ثروتی داشته باشد اما بگویید که نباشد و نمی‌خواهیم؟
  • افتتاح نمایشگاه عکس حمید جبلی به یاد آتیلا پسیانی

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه «دیدار» شامل منتخبی از عکس‌های حمید جبلی از تئاترهای آتیلا پسیانی در گالری میرمیران خانه هنرمندان ایران افتتاح شد. جبلی در این مراسم گفت: متاسفانه روز به روز شرایط ما از لحاظ امکانات و اقتصادی بدتر می‌شود. اکنون اگر عشق نباشد دیگر عکس و عکاسی تئاتر وجود نخواهد داشت؛ چون واقعا هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که شغل من عکاسی تئاتر است و با این کار زندگی می‌کنم.
  • حوادث هفته به روایت عکس‌های گاردین

    دنیای اقتصاد: نشریه گاردین‌ در گزارشی تصویری با عنوان «عکس‌های هفتگی» به مرور مهم‌ترین اخبار مختلف جهان پرداخته است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر