شماره روزنامه ۶۱۸۱
|
    پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • سیما در شب چله چه برنامه‌هایی را تدارک دیده است؟

    کنداکتور یلدایی تلویزیون

    برنامه‌های مناسبتی در سال هایی نه‌چندان دور کارکرد ویژه ای داشتند و می‌توانستند توجه میلیون‌ها مخاطب را در جشن‌ها و آیین‌ها جلب کنند و آنها را پای تلویزیون بکشانند. حالا اما دست تلویزیون خالی است و مردم هم چندان استقبالی از برنامه‌هایش نمی‌کنند. ستاره هایش کوچ کرده‌اند و چهره‌های جایگزین موفقیت قابل‌توجهی کسب نکرده‌اند. دو روز پیش فیلمی کوتاه از ترانه‌خوانی مشترک مهران مدیری و علی زند وکیلی در شبکه‌های مجازی پخش شد و یک عده از بازگشت مدیری حرف زدند، اما این‌طور نیست و این همکاری فقط برای تیتراژ برنامه یلدایی شبکه سه انجام شده است. با همه این نکته‌ها هنوز تلویزیون یک رسانه مهم است؛هرچند از روزهای باشکوهش فرسنگ‌ها دور شده باشد. منتقدان دلسوز هنوز امیدوارند یک روز مدیران این رسانه سیاست‌هایشان را تغییر بدهند و اعتبار از دست رفته را برگردانند. به‌هرحال آنچه می‌خوانید معرفی ویژه برنامه‌های تلویزیون در شب یلداست.
  • گلایه‌های بهروز غریب‌پور از ناآگاهی برخی مسوولان فرهنگی

    کدام وزیری فرق پیانو و هارپ را می‌داند؟

    دنیای اقتصاد: بهروز غریب‌پور، از هنرمندان عرصه نمایش، تجربیات زیادی در زمینه نمایش عروسکی دارد.
  • هشدار رئیس اتحادیه کاغذ و مقوا درباره عدم تخصیص ارز

    ایبنا: رئیس اتحادیه کاغذ و مقوای تهران با اشاره به تخصیص نیافتن ارز، درباره عوارض افزایش قیمت انواع کاغذ در بازار هشدار داد.
  • «در سایه سرو» ایرانی در فهرست انیمیشن‌های اسکار

    دنیای اقتصاد: با اعلام فهرست اولیه اسکار در ۱۰ دسته، ایران یک نماینده در بخش انیمیشن کوتاه خواهد داشت. امسال هرچند «در آغوش درخت» از ایران از راهیابی به رقابت بخش بهترین فیلم بین‌المللی نودوهفتمین دوره اسکار بازماند، اما در بخش انیمیشن کوتاه «در سایه سرو»، ساخته شیرین سوهانی و حسین ملایمی، در میان نامزدهای اولیه است.
  • اجرای «خونه مادربزرگه» با تجلیل از مرضیه برومند

    دنیای اقتصاد: کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران با عنوان «بر چهره، لبخند» به رهبری همایون رحیمیان و روایت صابر ابر ویژه کودکان و نوجوانان در تالار وحدت به روی صحنه رفت.
  • حافظ و یلدا

    چرا در شب یلدا به سراغ حافظ می رویم؟ سعدی و فردوسی و مولوی و نظامی و عطار و سنایی و دیگر شاعران بزرگ زبان فارسی چه گناهی کرده‌اند که نباید مهمان دورهمی‌های خانوادگی شب یلدا باشند؟
  • ارث ناگهانی برای معلم بازنشسته داستان شد

    دنیای اقتصاد: رمان «زندگی محال» نوشته مگ هیگ با ترجمه سیدرضا حسینی راهی بازار کتاب شد. در قصه این کتاب، گریس وینترز معلم بازنشسته ریاضیات است که پس از مرگ همسرش و درحالی که تنها فرزندش را سال‌ها پیش از دست داده، تک‌و‌تنها در خانه ویلایی خودش در لینکلن در انگلیس زندگی می‌‌کند که ناگهان به او خبر می‎‌دهند دوستی قدیمی که گریس از دوران جوانی خودش دیگر او را ندیده خانه‎‌ای در یکی از جزایر دریای مدیترانه در اسپانیا برایش به ارث گذاشته است. کنجکاوی گریس را وامی‎‌دارد به سواحل طلایی‌ رنگ و زیبای این جزیره برود تا ببیند چه بر سر دوستش آمده است و چرا آن خانه را به او بخشیده است. رازی که در پس این نامه و آن خانه نهفته است بسیار دور از تصور و باور گریس است و حقیقتی است که محال به نظر می‌‎رسد. مت هیگ، نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی و دانش‌آموخته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه هال است. هیگ کتاب‌‎های داستانی و غیرداستانی متعددی برای کودکان و بزرگسالان نوشته و بعضی از آنها همچون «کتابخانه نیمه‌شب»، «چگونه زمان را متوقف کنیم» و «دلایلی برای زنده ماندن» شهرت و اعتبار بسیاری برای او به ارمغان آورده‌‎اند. «زندگی محال» در ۴۸۲ صفحه و به قیمت ۳۹۹ هزار تومان از سوی نشر آموت روانه بازار کتاب شده است.
    سه‌شنبه، ۲۷ آذر ۱۴۰۳
  • ویدیوی «دنیای‌اقتصاد» در گفتگو با دکتر نمکدوست؛

    همان‌قدر که «گاز» برای زندگی مردم مهم است، «خبر» هم نیاز است

    دنیای اقتصاد: حسن نمکدوست، استاد روزنامه‌نگاری درباره پیامد تهدید رسانه‌ها بخاطر کمبود انرژی هشدار داد.
  • خانه موسیقی ایران درباره حاشیه‌های اخیر بیانیه داد

    پدیده یک بام و دو هوا

    فضای فرهنگی در روزهای اخیر حاشیه‌های بسیاری را از سر گذرانده که مهم‌ترین آن را باید اجرای یک خواننده زن در کاروان‌سرایی در نزدیکی قم و انتشار گسترده فیلم‌هایش در شبکه‌های مجازی دانست. بعد از انتشار فیلم «کنسرت فرضی» پرستو احمدی، خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه از تشکیل پرونده برای او خبر داد و نوشت : «فیلمی با عنوان «کنسرت فرضی» در یک کاروانسرا که در آن یک گروه به خوانندگی خانمی بدون رعایت موازین قانونی و شرعی در حال اجرای یک قطعه موسیقی هستند، منتشر شد. در پی انتشار کلیپ مورد اشاره که هیچ مجوز قانونی نداشته و موازین قانونی و فرهنگی کشور نیز در آن رعایت نشده است، با ورود دستگاه قضایی ضمن برخورد با مقتضی، علیه خواننده و عوامل تولید آن پرونده قضایی تشکیل شده است.»
  • اکران یک فیلم جدید از هفته آینده

    فیلم سینمایی «علت مرگ: نامعلوم» به نویسندگی و کارگردانی علی زرنگار و تهیه‌کنندگی مجید برزگر از چهارشنبه ۵ دی به سرگروهی سینما هویزه در سینماهای سراسر کشور روی پرده خواهد رفت‌. در خلاصه داستان «علت مرگ: نامعلوم» آمده است: هفت مسافر، در جاده‌ای فرعی، پیش از طلوع آفتاب، شهداد را به مقصد کرمان ترک می‌کنند. در اوایلِ راه متوجه می‌شوند یکی از مسافران مرده‌است اما اورژانس از فرستادن آمبولانس به خاطر عدم تایید پزشک سر باز می‌زند و ...
  • کشته شدن بازیگر مطرح اوکراین در جنگ با روسیه

    یاکیو تکاچنکو، بازیگر تئاتر و سینما، در درگیری‌های نیروهای اوکراینی با سربازان روسی کشته شد. تکاچنکو به خاطر هنرنمایی در فیلم‌های اوکراینی مانند قرمز، دوبوش، ولگرد و آقای جونز شناخته می‌شد. کارگردان اوکراینی، اولز سانین، مرگ تکاچنکو را در صفحه فیسبوک خود اعلام کرد و از او به عنوان یکی از بااستعدادترین بازیگران این کشور نام برد. همچنین بازیگر اوکراینی، یوهن چرنیکوف، در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت که تکاچنکو در آغاز جنگ به نیروهای دفاع سرزمینی دنیپرو پیوست.
  • نظر داودنژاد درباره آینده جهان با وجود ترامپ

    علیرضا داودنژاد، کارگردان سینما، با انتشار پستی در حساب کاربری اینستاگرام خود، با طرح سوالاتی درباره دونالد ترامپ و همکاری او با ایلان ماسک، از آینده جهان سخن گفت. داودنژاد نوشته است: «این ترامپی که با مشتان گره‌کرده جنگید و رقصید و از بلندترین سکوی سیاسی و نظامی و اقتصادی دنیا بالا رفت، چقدر به کار این ترامپی می‌آید که از سکو پایین آمده و قرار است به کار دنیایی پر از آشوب و تجاوز و جنگ و ویرانی و قتل‌عام و تهدید برسد؟ این ترامپ درپی به جا گذاشتن چه میراثی برای دنیا، آمریکا، خانواده بزرگ و ته‌تغاری آراسته و نوه دلبندش است؟ واقعا از او حتی دست به دست با ایلان ماسک برای این جهان آکنده از ستم به انسان و ویرانگری در طبیعت کاری برمی‌آید؟»
  • بازگشت ژان‌کلود ون‌ دام با نقشی متفاوت

    ژان کلود ون دام، ستاره معروف فیلم‌های اکشن، در فیلم جدیدی با عنوان «باغبان» در یک نقش کاملا متفاوت ظاهر می‌شود. این بازیگر مشهور که بیشتر به خاطر فیلم‌های اکشن پر زد و خوردش شناخته می‌شود، این بار در قالب یک باغبان مرموز به ایفای نقش پرداخته است. فیلم «باغبان» که ترکیبی از اکشن، کمدی و درام است، داستان سرژ، یک مقام بلندپایه دولتی را روایت می‌کند که به همراه خانواده‌اش در معرض خطر قرار می‌گیرد. در این شرایط، سرژ و خانواده‌اش مجبور می‌شوند به باغبان مرموز خود، لئو (با بازی ژان کلود ون دام) پناه ببرند. این فیلم که قرار است در ژانویه ۲۰۲۵ اکران شود، با واکنش‌های طرفداران ون دام مواجه شده است. بسیاری از آنها کنجکاو هستند تا ببینند این بازیگر محبوب در یک نقش غیرمنتظره چه عملکردی خواهد داشت.
  • رد پای مایکل مور در پرونده قتل مدیرعامل بیمه

    مردی که متهم به تیراندازی به برایان تامپسون، مدیرعامل بیمه «یونایتد هلت کر» است، پای مایکل مور، کارگردان جنجالی، را به پرونده این قتل بازکرد. مانژیون، متهم این ماجرا، در بیانیه ای گفته که اعتراضش مربوط به ناامیدی از سیستم مراقبت‌های بهداشتی آمریکاست و نسبت به عملکرد شرکت‌های بیمه که بیش از حد قدرتمند شده‌اند و از شهروندان سوءاستفاده می‌کنند اعتراض دارد. او در ادامه به فیلم«سیکو» ساخته مایکل مور اشاره کرد که محتوایش درباره همین موضوع است.
  • انتشار ترجمه جدیدی از «دکتر ژیواگو»

    رمان «دکتر ژیواگو» نوشته‌ بوریس پاسترناک با ترجمه آبتین‌ گلکار راهی بازار کتاب می‌شود. این مترجم در گفت‌وگو با ایسنا درباره این رمان و دلیل ترجمه این اثر با وجود ترجمه‌های متعدد از آن اظهار کرد: دلیل اینکه ترجمه «دکتر ژیواگو» را شروع کردم این بود که ترجمه‌های قدیمی این اثر که در سال‌های پیش از انقلاب از زبان واسط ترجمه شده بودند، ترجمه‌های خوبی نبودند و نیاز بود رمان مجددا ترجمه شود.
  • مرور آثار اینگمار برگمان در خانه هنرمندان

    نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلم‌تئاترهای اینگمار برگمان با عنوان «نور زمستانی» از دی‌ماه در خانه هنرمندان ایران آغاز می‌شود. در این سلسله برنامه‌ یک‌ماهه مستندهای برگمان روزهای یکشنبه، فیلم‌های داستانی برگمان در روزهای دوشنبه و فیلم‌تئاترهای برگمان روزهای چهارشنبه هر هفته به نمایش درمی‌آیند و پس از نمایش آثار، نشست نقد و بررسی آن با حضور کارشناسان و منتقدان برگزار می‌شود.‌ فیلم‌تئاترهای تصویرسازان، بعد از تمرین، مادام دو ساد، یک بازی رویایی، مستندهای سندفارو، لیو و اینگمار، در جست‌وجوی برگمان و تجاوز به برگمان و فیلم‌های سینمایی ساراباند، فریادها و نجواها، پرسونا و سونات پاییزی در این برنامه با اطلاع‌رسانی قبلی روی پرده می‌روند. علاقه‌مندان به نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلم‌تئاترهای اینگمار برگمان می‌توانند ساعت ۱۷ روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته به تالار فریدون ناصری خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
  • پخش انیمیشن «مزرعه شادی» در شبکه نهال

    سریال ۶۰ قسمتی «مزرعه شادی» محصول مرکز انیمیشن سوره از امروز سه‌شنبه میزبان مخاطبان خود در شبکه نهال می‌شود. این سریال انیمیشنی محصول مرکز انیمیشن سوره به کارگردانی سعید ضامنی و رسول شیری و تهیه‌کنندگی سیدمسعود صفوی در ۶۰ قسمت ۷دقیقه‌ای تدارک دیده شده است. داستان این مجموعه درباره ۵ حیوان اهلی می‌پردازد که هر کدام شغلی دارند و در طول داستان یاد می‌گیرند چطور در کنار هم زندگی کنند. این انیمیشن به کودکان آموزش می دهد که تفاوت‌های همدیگر را بپذیرند و با همان تفاوت‌ها در کنار هم باشند. این اثر که با تکنیک دو و سه‌بعدی ساخته شده است، از ۲۷ آذر روی آنتن شبکه نهال می‌رود. زمان پخش این سریال انیمیشن روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۳۰ از آنتن شبکه نهال است و تکرار آن روز بعد ساعت ۲۰ است.
  • «پوسته‌های پیوسته» در گالری ویستا

    نمایشگاه انفرادی آثار تجسمی فرشته ستایش با عنوان «پوسته‌های پیوسته» هم اینک در گالری ویستا برپاست. در توضیح آثار فرشته ستایش که شامل نقاشی، تکه دوزی و بافت است، آمده: «در پیوند با آثار قبلی خود، پرسوناژ اصلی این مجموعه نخ و ریسمان است، چه نخ‌هایی که به اطوار گوناگون در هم می‌آمیزند و می‌پیجند تا جنسیت پارچه‌ای را بسازند، چه نخ‌هایی که با دست‌های شخصی دیگر در هم تنیده می شوند بر پیکر ما نشسته، شکل و فرم ما را به خود گرفته اما ... بی ما رها شده. بر سطوح پارچه‌ای، از پیرنگ و فرم، جست‌وجویی را پی گرفته‌ام، برای یافتن رنگ‌هایی از عبور اجسام، به گونه لایه‌لایه روی هم، یا بهتر بگوییم، متریال به ازای رنگ.» «پوسته‌های پیوسته» تا دوشنبه سوم دی‌ماه (به جز روز شنبه) در گالری ویستا به نشانی خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه دوازدهم، پلاک ۱۱ برپاست.
  • اجرای کنسرت «ماهور تا ماژور» در برج آزادی

    کنسرت «ماهور تا ماژور» به رهبری کیانوش اسلامی جمعه ٣٠ آذر در برج آزادی اجرا می‌شود. رپرتوار این اجرا شامل دو بخش متفاوت شامل قطعات موسیقی ملی و اجرای آثاری از آهنگسازان کلاسیک خواهد بود. در میان آهنگسازان قطعات اجرایی این رپرتوار می‌توان به روح الله خالقی، علی تجویدی، همایون خرم، ادوارد گریگ، یوهانس برامس، فلیکس مندلسون و ... اشاره کرد که با تنظیم کیانوش اسلامی و رژینا نظرپناه به اجرا درخواهند آمد. این اجرا با همراهی محمدرضا فاطمی به عنوان خواننده، مریم حسینی‌نژاد هم‌خوان، و ملیکا طالبی کنسرت مایستر برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای حضور در این کنسرت می‌توانند ساعت ١٩به سالن اصلی برج آزادی مراجعه کنند.
  • مسجد‌جامعی: ماندگاری موسیقی به دلیل پس‌زمینه حکمت است

    احمد مسجدجامعی، قائم‌مقام مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در سمینار پژوهشی «شناختِ موسیقی ایرانی» به‌مناسبت روز ملی پژوهش از قدمت پنج‌هزار‌ساله موسیقی در ایران سخن گفت. او توضیح داد: در کشفیات باستان‌شناسی شوش الواحی باقی مانده که کسانی را در حال نواختن ساز نشان می‌دهد.
    چهارشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۳
  • آیا اراده وزارت ارشاد بر تغییر رویه ممیزی کتاب قرار گرفته است؟

    نقشه خودتنظیمی ناشران در ایران

    موضوع سانسور یا آن‌طور که به شکل محترمانه‌تری با عنوان مشکل «ممیزی سلیقه‌ای» از آن یاد می‌شود سال‌هاست گریبان صنعت‌ نشر را گرفته؛ مساله‌ای که در عین حساسیت، به مدت چند دهه، کمتر مسوول فرهنگی تمایل داشته درباره‌اش صحبت کند. اما به نظر می‌رسد بادها خبر از تغییر فصل می‌دهند. این را از سخنان سید عباس صالحی، وزیر ارشاد، در ضیافت شام اهالی فرهنگ و نشر و قلم که به مناسبت هفته کتاب برپا شد می‌توان دریافت.
  • بازگشت گلاب آدینه به صحنه با «جشنواره الفبا»

    گلاب آدینه نمایش «جشنواره الفبا» نوشته افشین هاشمی را از پنج‌شنبه ۲۹ آذر با گروه تئاتر مروارید در تماشاخانه ملک روی صحنه می‌برد. شبیر پرستار، تهیه‌کننده «جشنواره الفبا»، درباره شکل‌گیری این اثر گفت: «گلاب آدینه با کارگردانی نمایش‌های موفق «بانوی محبوب من» و «پرده خانه» که در ماه‌های پایانی کرونا و همچنین در اتفاقات نیمه دوم سال ۱۴۰۱روی صحنه رفت، سعی کرد هنر تئاتر را زنده نگه دارد ولی حدود دو سال به دلیل محدودیت‌هایی که به وجود آمد، در هیچ اثر هنری شرکت نکرد.
  • سریال انیمیشن لیونل مسی آماده پخش شد

    حقوق پخش سریال انیمیشنی با محوریت زندگی لیونل مسی به تلویزیون دیزنی فروخته شد. این سریال که ساخت آن از سال ۲۰۲۳آغاز شده بود، حالا آماده است تا مخاطبان کوچک و بزرگ را به دنیای جذاب انیمیشن ببرد. داستان این انیمیشن درباره پسری ۱۲ساله به نام لئو است که استعداد فوق‌العاده‌ای دارد و درگیر ماجراهای بزرگی می‌شود. این سریال توسط کمپانی سونی تولید شده است. لیونل مسی نیز که درباره این پروژه هیجان‌زده است، می‌گوید: «همیشه دوست داشتم در پروژه‌ای شرکت کنم که ارزش‌های مهمی مثل کار گروهی، پشتکار و تلاش را به نسل جوان منتقل کند. امیدوارم این انیمیشن بتواند الهام‌بخش بچه‌ها باشد تا به رویاهایشان برسند.» آیو دیویس، رئیس تلویزیون دیزنی، معتقد است این انیمیشن با موضوعاتی مثل خانواده، دوستی و کار گروهی می‌تواند مخاطبان زیادی را جذب کند. او می‌گوید: «فوتبال محبوب‌ترین ورزش دنیاست و ما مطمئن هستیم که این انیمیشن نه‌تنها طرفداران فوتبال، بلکه همه کسانی را که به داستان‌های خوب علاقه دارند به خود جذب خواهد کرد.»
  • تعبیر کزازی از نقش شمس در زندگی مولانا

    میرجلال‌الدین کزازی، ادیب و نویسنده، در نشست علمی «شمس و مولانا» که به مناسبت «شب عرس» سالروز وفات مولوی برپا شد گفت: سخن از دو چهره شگفت‌آور، خردآشوب و اندیشه خو در پهنه فرهنگ و ادب ایران است. دو هنگامهِ مَرد که در گونه خویش بی‌مانندند؛ مولانا و شمس تبریزی.
  • یادداشتی به بهانه اکران «باغ کیانوش»

    خاطره‌های جمعی یک ملت

    در همان روزهایی که خبر اکران فیلم سینمایی «باغ کیانوش» اعلام می‌شد به شکلی اتفاقی، آقای هاشمی، سردبیر سابق مجله نوجوان سلام بچه‌ها را دیدم و از هر دری حرف زدیم. سید سعید هاشمی خاطره‌ای از دوران نوجوانی و همکلاسی افغانستانی‌اش تعریف کرد. از روزهایی که در دهه ۱۳۶۰ هواپیماهای صدام در جنگ شهری، روی سر مردم بمب می‌ریخت. او خاطره روزی را گفت که چطور همراه دوستش به طرف پناهگاه می‌دویده. بمب که ایرانی افغانستانی نمی‌شناسد!
    دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳
  • سریال اقتباس‌شده از رمان بزرگ مارکز با اقبال روبه‌رو شد

    به تماشای صد سال تنهایی

    چندی پیش نتفلیکس از عرضه فصل اول سریال «صد سال تنهایی» بر اساس رمان گاربریل گارسیا مارکز، نویسنده بزرگ کلمبیایی، در اواخر پاییز خبر داد و اشتیاق علاقه‌مندان سینما و ادبیات را برانگیخت. حالا پخش این مجموعه آغاز شده و در مدت‌زمان کوتاهی توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند. این اقتباس یکی از بزرگ‌ترین تولیدات تاریخ نتفلیکس به حساب می‌آید که از ماه مه تا دسامبر ۲۰۲۳ در ۱۵ شهر مختلف کلمبیا فیلم‌برداری شده است. بازیگرانش عمدتا نوظهور هستند ولی یک تیم چندصد‌نفره و بیش از ۲۰هزار سیاهی‌لشکر در ساخت آن نقش داشته‌اند.
  • موسیقی محیطی در خانه هنرمندان

    دنیای اقتصاد: اجرای زنده موسیقی محیطی در برنامه‌ای با عنوان «از وین تا تهران» فردا سه‌شنبه در لابی طبقه همکف خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
  • اجرای نمایش عروسکی «باغ‌وحش کاغذی»

    دنیای اقتصاد: نمایش «باغ‌وحش کاغذی» به کارگردانی یکتا افشار جمعه ۳۰ آذر در مرکز تئاتر مولوی اجرا می‌شود. «باغ‌وحش کاغذی» اقتباسی از «باغ‌وحش شیشه‌ای» تنسی ویلیامز و برگرفته از کاراکتر اصلی اثر است. تام نقش اصلی نمایش است که هم بازی‌دهنده و هم بازیگر اثر است و در نمایش اتفاقاتی را که در گذشته برای او افتاده و شرایطی را که به آن رسیده است، حکایت می‌کند.
  • انتشار آلبوم جدید با نی‌نوازی زنده‌یاد عندلیبی

    دنیای اقتصاد: آلبوم «طلوع سایه» به آهنگسازی و تنظیم ساسان بازگیر، صدای محمدعلی امیدی و اشعار هوشنگ ابتهاج منتشر شد. تصنیف «گاه سرگشته»، تک‌نوازی نی، قطعه «دو ضربی اصفهان (همراه با آواز)»، «آواز مرکب خوانی در اوج اصفهان و فرود به ماهور»، تصنیف «اشارات نظر»، بداهه نوازی تار، «چهارمضراب اصفهان (سه تار و تمبک)» و تصنیف «مژده» آثاری هستند که در این آلبوم به علاقه مندان موسیقی ایرانی ارائه شده اند. علاوه بر حضور افتخاری هنرمند فقید جمشید عندلیبی نوازنده شاخص عرصه نی نوازی، ساسان بازگیر نوازنده تار، سه‌تار و عود، میلاد بیات نوازنده کمانچه، روح‌الله قلی‌زاده نوازنده نی و پژمان پرنیا نوازنده تمبک و دف گروه اجرایی این آلبوم را تشکیل داده‌اند.
  • برپایی رویداد «پاییز- برگ» در میدان مشق

    دنیای اقتصاد: چهارمین رویداد «پاییز- برگ» در آستانه فرا رسیدن شب یلدا از ۲۷ تا ۳۰ آذر در میدان مشق برگزار می‌شود. هنرهای محیطی، چیدمان، پرفورمنس (هنر اجراگونه‌ای که عناصر تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی را باهم ترکیب می‌کند) و آثار تعاملی و مکان ویژه در طول این رویداد توسط هنرمندان با تعامل با مخاطب اجرا خواهد شد. این رویدادِ مکان‌ویژه و مخاطب‌محور به همت موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، دانشگاه هنر، شهرداری منطقه ۱۲ و همکاری موزه ملک و وزارت امور خارجه، با هدف تعامل هنرمندان و مردم در فضای شهری برگزار می‌شود که با توجه به حضور برخی مسوولان وزارت امور خارجه و سفرای کشورهای مقیم و مشارکت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ می‌تواند فضایی متفاوت در هنرهای مشارکتی را رقم بزند. رویداد«پاییز- برگ» در میدان مشق از سردر دانشگاه هنر تا سردر باغ ملی اجرا خواهد شد.