از درآمد ۵ میلیاردی پارامونت تا حراج یک میلیاردی میراماکس
کمپانیهای هالیوودی این روزها شرایط کاملا متفاوتی دارند. یکی در سریعترین زمان ممکن به درآمد ۵ میلیاردی در سال ۲۰۱۵ میرسد و دیگری توسط سرمایهگذارانش آماده برای حراج میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ماه عسل کمپانی یونیورسال در سال ۲۰۱۵ کماکان ادامه دارد. این کمپانی بهتازگی توانست رکورد فروش ۵ میلیارد دلاری فیلمهایش در سینماهای دنیا را به جا بگذارد و تبدیل به نخستین استودیوی مهم هالیوودی شد که توانسته حدود ۷ ماه این آمار را از خودش به جا بگذارد. این سریعترین زمان ممکن برای رسیدن به فروشی معادل ۵ میلیارد دلار در تاریخ هالیوود به حساب میآید.
کمپانیهای هالیوودی این روزها شرایط کاملا متفاوتی دارند. یکی در سریعترین زمان ممکن به درآمد ۵ میلیاردی در سال ۲۰۱۵ میرسد و دیگری توسط سرمایهگذارانش آماده برای حراج میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ماه عسل کمپانی یونیورسال در سال ۲۰۱۵ کماکان ادامه دارد. این کمپانی بهتازگی توانست رکورد فروش ۵ میلیارد دلاری فیلمهایش در سینماهای دنیا را به جا بگذارد و تبدیل به نخستین استودیوی مهم هالیوودی شد که توانسته حدود ۷ ماه این آمار را از خودش به جا بگذارد. این سریعترین زمان ممکن برای رسیدن به فروشی معادل ۵ میلیارد دلار در تاریخ هالیوود به حساب میآید. کمپانی فاکس قرن بیستم سال گذشته در انتهای ماه نوامبر توانست به فروش جهانی ۵ میلیارد دلار دست پیدا کند.
استودیوی یونیورسال امسال فیلمهای بسیار موفقی ساخته که هر کدام در این پیروزی اقتصادی نقش مهمی را بازی کردهاند. بهعنوان مثال فیلم «دنیای ژوراسیک» در ۳۶ روزی که از اکرانش در آمریکا گذشته توانست به تنهایی ۶۰۰ میلیون دلار از کل ۵ میلیارد را به نام خودش ثبت کند. همین باعث شد «دنیای ژوراسیک» سریعترین فیلمی باشد که توانسته به ۶۰۰ میلیون دلار در آمریکا دست پیدا کند. فروش فعلی فیلم آن را در رتبه چهارم فیلمهای پرفروش تاریخ سینما در آمریکا قرار میدهد.
فقط فیلمهای «اوتار» ساخته جیمز کامرون با ۵/ ۷۶۰ میلیون دلار، «تایتانیک» دیگر ساخته کامرون با ۷/ ۶۵۸ میلیون دلار و «انتقام جویان» به کارگردانی جاس ویدون با ۴/ ۶۲۳ میلیون دلار بالاتر از «دنیای ژوراسیک» قرار گرفتهاند. همینطور انیمیشن «مینیونها»ی این کمپانی هم به تازگی از مرز ۵۰۰ میلیون دلار گذشته است. از سوی دیگر یکی از کمپانیهای قدیمی هالیوود این روزها به شدت برای بقا در صنعت مبارزه میکند. کمپانی میراماکس که روزی تهیه کننده فیلمهای مهمی چون «شکسپیر عاشق»، «پالپ فیکشن» و «بیمار انگلیسی» بوده قرار است با مبلغی حدود یک میلیارد دلار به فروش برسد.
با افول این کمپانی در سال ۲۰۱۰، دیزنی(مالک سابق آن) تصمیم به فروشش میگیرد. آنها درحالیکه فقط ۳۰۰ میلیون دلار در حساب میراماکس باقی مانده و قابل دریافت بود آن را به مبلغ ۶۰۰ میلیون دلار به یک گروه سرمایهگذاری میفروشند که بخش اعظمی از آنها را قطریها تشکیل میدهند. در دوره مدیریت جدید کمی اوضاع کمپانی بهتر میشود اما در نهایت اوضاع آن قدر خوب نمیشود که سرمایهگذاران قطری هم حاضر به نگه داشتنش شوند و حالا با مبلغی که حدود یک میلیارد دلار پیشبینی میشود قصد فروشش را دارند. بدون شک دوره طلایی این کمپانی به زمان تاسیس توسط برادران واینستین باز میگردد. آنها اما در سال ۲۰۰۵ به خاطر اختلافات مدیریتی کنار میکشند و کمپانی خودشان، «واینستین» را تاسیس میکنند. جدیدترین فیلم کمپانی میراماکس «آقای هولمز» نام دارد که با بازی سر یان مک کلن ساخته شده و داستان شرلوک هولمز را در زمان کهولت سن روایت میکند.
ارسال نظر