پژوهشها درباره بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
نتایج مهمترین پژوهشها درباره بازدیدکنندگان بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از سوی دبیرخانه این نمایشگاه انتشار یافت. به گزارش «ایسنا»، براساس گزارش دبیرخانه دائمی بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مهمترین قوت نمایشگاه در حوزه تنوع و تکثر حضور ناشران بوده است. بر پایه این گزارش بیش از ۲۲ درصد جمعیت مورد پژوهش، تنوع و تکثر حضور ناشران را اصلیترین قوت نمایشگاه دانستهاند. پس از آن نظم و سازماندهی و برخورد غرفهداران به ترتیب با ۶/ ۱۹ و ۸/ ۱۳ درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
نتایج مهمترین پژوهشها درباره بازدیدکنندگان بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از سوی دبیرخانه این نمایشگاه انتشار یافت. به گزارش «ایسنا»، براساس گزارش دبیرخانه دائمی بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مهمترین قوت نمایشگاه در حوزه تنوع و تکثر حضور ناشران بوده است. بر پایه این گزارش بیش از ۲۲ درصد جمعیت مورد پژوهش، تنوع و تکثر حضور ناشران را اصلیترین قوت نمایشگاه دانستهاند. پس از آن نظم و سازماندهی و برخورد غرفهداران به ترتیب با ۶/ ۱۹ و ۸/ ۱۳ درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند. همچنین امکانات رفاهی، حمل و نقل و پارکینگ و اطلاعرسانی از جمله مواردی بوده که بازدیدکنندگان نمایشگاه از آن اعلام نارضایتی داشتهاند.
بر اساس آمار منتشرشده از سوی دبیرخانه بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بیش از ۸۳ درصد بازدیدکنندگان از میزان موفقیت خود در دستیابی به کتابهای مورد نظرشان اعلام رضایت کردهاند. ۷۴ درصد بازدیدکنندگان نیز از زمان برگزاری نمایشگاه رضایت داشتهاند. دانشجویان با ۳۲ درصد و کارمندان با ۵/ ۲۹ درصد بیشترین میزان حضور را در نمایشگاه امسال به خود اختصاص دادهاند.
بر مبنای پژوهشهای صورتگرفته بیش از ۸۲ درصد بازدیدکنندگان در دامنه سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بودهاند و این نشان از جوان بودن جمعیت بازدیدکننده از بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دارد.
ارسال نظر