آمادهسازی مصلی برای برگزاری نمایشگاه کتاب
کمتر از یک ماه دیگر به آغار بیستوهشتمین نمایشگاه کتاب بینالمللی تهران باقی مانده و کارهای اجرایی برای آمادهسازی مصلی از قبیل کابلکشی، غرفهبندی، احداث سالن گمرک و. . . در حال انجام است. به گزارش «ایلنا» با وجود این هنوز مبلغ اجارهبهای مصلی بهعنوان محل برگزاری نمایشگاه مشخص نیست. به گفته محمود آموزگار رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان و عضو شورای سیاستگذاری بیستو هشتمین نمایشگاه کتاب تهران رایزنیها برای تعیین مبلغ نهایی اجاره مصلی برای ۱۰ روز زمان برگزاری نمایشگاه بیستوهشتم تا امروز به نتیجه نرسیده و همچنان ادامه دارد.
کمتر از یک ماه دیگر به آغار بیستوهشتمین نمایشگاه کتاب بینالمللی تهران باقی مانده و کارهای اجرایی برای آمادهسازی مصلی از قبیل کابلکشی، غرفهبندی، احداث سالن گمرک و... در حال انجام است. به گزارش «ایلنا» با وجود این هنوز مبلغ اجارهبهای مصلی بهعنوان محل برگزاری نمایشگاه مشخص نیست. به گفته محمود آموزگار رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان و عضو شورای سیاستگذاری بیستو هشتمین نمایشگاه کتاب تهران رایزنیها برای تعیین مبلغ نهایی اجاره مصلی برای ۱۰ روز زمان برگزاری نمایشگاه بیستوهشتم تا امروز به نتیجه نرسیده و همچنان ادامه دارد.
آموزگار عواملی مثل عدم تسویه مبلغ اجاره سال گذشته و لزوم پرداخت طلب سال گذشته از یکسو و پیشپرداخت برای دوره جاری را دلیلی بر نهایی نشدن مبلغ اجاره مصلی دانست.
این درحالی است که شنیدهها و تخمینها؛ مبالغی حدود ۴میلیارد تومان را برای اجاره مصلی در اردیبهشت ۹۴ اعلام میکنند که نسبت به مبلغ یک و نیم میلیاردی تنها دو دوره قبل (دوره بیستوششم) افزایش قابلتوجهی به حساب میآید، آن هم درحالیکه بودجه کل درنظر گرفته شده برای برگزاری بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تقریبا نصف شده و به ۷میلیارد کاهش یافته است.
البته اجاره ۱۰ روزه مصلی در نمایشگاه سال گذشته نیز ۳میلیارد تومان برای وزارت ارشاد آب خورد و باید منتظر اعلام نهایی مبلغ اجاره مصلی امسال بود. دستاندرکاران مصلی نیز ظاهرا میدانند تخصیص بیش از نیمی از بودجه نمایشگاه برای در اختیار گرفتن مصلی در ایام نمایشگاه در گیر و دار مشکلات مالی و کمبود بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چندان هم منصفانه نخواهد بود.
بهویژه آنکه سود مصلی در دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تنها به مبلغ اجارهبها محدود نیست و هزینه غرفههای اغذیهفروشی، آیسپک و. . . نیز عواید و سود خوبی را برای مصلی به ارمغان میآورد و چنین غرفههایی با مبالغی ۱۲ تا ۱۴ میلیونی اجاره داده میشوند. همچنین انحصار غرفههای تبلیغاتی و فضاهای تبلیغات محیطی در اختیار مصلای تهران قرار دارد که میتواند درآمد چشمگیری را نصیب این مکان کند. به عنوان مثال اجاره یک غرفه ۱۲ متری تبلیغاتی در مصلی با توجه به محل احداث و... حدود ۹میلیون تومان درنظر گرفته شده است.
ارسال نظر