انتشار دو کتاب از غلامحسین ساعدی
چاپ نهم «شبنشینی باشکوه» و چاپ دوازدهم «ترس و لرز» از آثار غلامحسین ساعدی بهتازگی منتشر شدهاند. «شبنشینی باشکوه» شامل چند داستان کوتاه است که عمدتا به زندگی کارمندی، کسالت و یکنواختی این زندگی میپردازد. «ترس و لرز» نیز شامل ۶ داستان کوتاه بههم پیوسته رئالیستی است که در یک روستای کوچک در سواحل جنوبی ایران جریان دارد و هر کدام نمایی از مردم این روستا را ارائه میدهند. غلامحسین ساعدی ۲۴ دیماه ۱۳۱۴ در تبریز به دنیا آمد و تحصیلات خود را در زمینه روانپزشکی تا درجه دکترا در تهران به پایان رساند.
چاپ نهم «شبنشینی باشکوه» و چاپ دوازدهم «ترس و لرز» از آثار غلامحسین ساعدی بهتازگی منتشر شدهاند. «شبنشینی باشکوه» شامل چند داستان کوتاه است که عمدتا به زندگی کارمندی، کسالت و یکنواختی این زندگی میپردازد. «ترس و لرز» نیز شامل ۶ داستان کوتاه بههم پیوسته رئالیستی است که در یک روستای کوچک در سواحل جنوبی ایران جریان دارد و هر کدام نمایی از مردم این روستا را ارائه میدهند. غلامحسین ساعدی ۲۴ دیماه ۱۳۱۴ در تبریز به دنیا آمد و تحصیلات خود را در زمینه روانپزشکی تا درجه دکترا در تهران به پایان رساند. او اولین مجموعه داستان خود را با عنوان «شبنشینی باشکوه» منتشر کرد و درنهایت در روز دوم آذرماه ۱۳۶۴ در پاریس از دنیا رفت و پیکرش در گورستان پرلاشز در کنار آرامگاه صادق هدایت به خاک سپرده شد. «عزاداران بیل»، «کاربافکها در سنگر»، «کلاته گل»، «ده لالبازی»، «چوب بهدستهای ورزیل»، «بهترین بابای دنیا»، «پنج نمایشنامه از انقلاب مشروطیت»،
«آیباکلاه آی بیکلاه»، «خانه روشنی»، «دیکته و زاویه»، «پرواربندان»، «وای بر مغلوب»، «ما نمیشنویم»، «جانشین»، «چشم در برابر چشم»، «مار در معبد»، «عاقبت قلمفرسایی»، «هنگامه آرایان»، «ضحاک» و «ماه عسل» آثاری هستند که از این نویسنده برجای ماندهاند.
ارسال نظر