چند روز پس از تاخیر در پخش مصاحبه رئیس‌جمهور به‌دلیل اصرار صداوسیما بر تحمیل مجری مورد نظر مدیران این سازمان عمومی، انتشار خبر تغییر اجباری مجری مراسم پایانی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به دلیل آنچه ممنوع‌التصویری در تلویزیون اعلام شده، این پرسش را پررنگ‌تر کرد که گستره‌ این ماجرا تا کجا ادامه خواهد یافت.
یک روز مانده به برگزاری مراسم اختتامیه سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، «ایسنا» گزارش کرد که این مراسم با اجرای حسین پاکدل در سالن‌ همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود. درواقع قرار بود پاکدل که پیش از این نیز بارها مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر بوده است، پس از سال‌ها پشت تریبون این مراسم قرار بگیرد. اما ساعتی پس از انتشار این خبر، عنوان شد که حضور پاکدل به‌عنوان مجری اختتامیه جشنواره فیلم فجر به‌دلیل آنچه «ممنوع‌الکار بودن» او در تلویزیون اعلام شده، منتفی شده و یکی دیگر از مجری‌های تلویزیون که مورد نظر و تایید مسوولان سازمان صداوسیما است و در نخستین مصاحبه تلویزیونی رئیس‌جمهور هم از سوی آنان تعیین شده بود، قرار است اجرای این مراسم را هم انجام دهد.
نکته‌ای که درباره مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر نمود یافته، این است که مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چرا به‌راحتی اعمال نظر مسوولان سازمان صداوسیما را در نحوه اجرای برنامه‌هایشان پذیرفته‌اند.
حسین پاکدل نیز در گفت‌وگو با «ایسنا»، با تایید منتفی شدن حضورش به‌عنوان مجری مراسم اختتامیه‌ جشنواره فیلم فجر، در سخنانی تصریح کرد: «برای وزارت ارشاد متاسفم که زیرمجموعه تلویزیون شده است و در این شرایط، تلویزیون برای جشنواره فیلم فجر تعیین تکلیف می‌کند. حیرت می‌کنم که تلویزیون به خود اجازه می‌دهد برای وزارت ارشاد تعیین تکلیف کند و باز هم شگفت‌زده هستم که چگونه وزارت ارشاد به‌راحتی زیر بار می‌رود. اگر آنها تصمیمی می‌گیرند، باید پای تصمیم خود بایستند.»