تلفن‌های همراه رفتارهای کاربران  را کنترل می‌کنند
محققان دانشگاه کمبریج موفق به توسعه‌ نرم‌افزاری شده‌اند که روی تلفن همراه نصب و به این ترتیب رفتارهای کاربر در طول شبانه روز کنترل می‌شود. به گزارش «ایسنا»، این نرم‌افزار رایانه‌ای «Emotion Sense» نام دارد و قادر به ضبط و تحلیل خلق‌و‌خوی کاربران به‌صورت لحظه‌ای است.
اطلاعات مورد نیاز این برنامه توسط تحلیل تماس‌های کاربر، پیام‌های دریافتی و ارسال شده و ایمیل‌های رسیده یا ارسال‌شده تغذیه می‌شود. سپس از کاربر خواسته می‌شود که به چند سوال پاسخ داده شود تا تصویر دقیق‌تری از تمام حالات و روحیات فرد ترسیم شود. مدیر این پروژه تحقیقاتی گفته است که از حسگرهای موجود در تلفن‌های هوشمند برای شناسایی نوسانات ذهنی استفاده می‌شود. با استفاده از این حسگرها می‌توان میزان فعالیت و انرژی فرد را در طول روز به‌طور دقیق سنجید؛ علاوه بر این حالات فردی از روی صدای کاربر به خوبی قابل تشخیص است.
همچنین می‌توان تمام اطلاعات روحی کاربران را ضبط کرد تا درصورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد. این نرم‌افزار رایگان است و روی تلفن‌های هوشمندی که سیستم‌عامل آنها آندروید است، نصب می‌شود.
مهم‌ترین کاربرد این نرم‌افزار جانبی تلفن همراه، در درمان‌های روانشناسی است، چراکه متخصص به‌راحتی می‌تواند از پیشینه بیمار در طول زمان آگاهی یابد. براساس اطلاعات نشریه ارتباطات یکی دیگر از کاربردهای این برنامه در پزشکی قانونی است. گزارش کامل این نرم افزار در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه کمبریج قرار دارد.