داریوش مهرجویی فیلم سه بعدی می‌سازد!

بازگشت گلشیفته فراهانی، برای بازی در فیلم مهرجویی

«کیمیای رومی» فیلمی است که داریوش مهرجویی در سال ۲۰۱۲ خواهد ساخت. این فیلم اقتباسی از کتاب «کیمیا خاتون» نوشته سعیده قدس است. فیلمنامه این فیلم را داریوش مهرجویی با همکاری سعیده قدس نوشته، فیلمی که به زبان انگلیسی ساخته خواهد شد و دومین قدم بزرگ سینمایی این روزهای داریوش مهرجویی است. همین امروز خبر رسید که مهرجویی در حال فراهم کردن مقدمات استفاده از فناوری سه‌بعدی در سینمایش است. به گزارش کافه سینما، بعد از مجید مجیدی، داریوش مهرجویی کارگردان شهیر ایرانی هم برای ساخت یک پروژه جهانی دست به کار شده است. سرگذشت پر رمز و راز مولانا و شمس از نگاه یک دختر نوجوان. فیلمی که نوشتن و ترجمه فیلمنامه‌اش به پایان رسیده و در حال گذراندن یک پیش‌تولید طولانی برای آغاز فیلمبرداری در سال ۲۰۱۲ است. مرجانه مقیم و موسسه درنا فیلم تهیه این پروژه را به عهده گرفته‌اند. به گزارش کافه‌سینما جدیدترین اخبار از این پروژه از این قرار است که با توجه به مشکلات ساخت فیلم در ترکیه احتمالا لوکیشن این فیلم از قونیه به بمبئی در هند منتقل خواهد شد. امکانات مناسب و حمایت‌ها جهت فیلمسازی در هند از دلایل این تصمیم است. هر چند تلاش‌ها برای تولید فیلم در قونیه ادامه دارد. به گزارش کافه سینما مهرجویی برای عوامل تولید این فیلم در فکر یک تیم قدرتمند بین‌المللی است. تا این لحظه از داریوش خنجی فیلمبردار شناخته شده جهانی به عنوان فیلمبردار این فیلم نامبرده می‌شود. همچنین گلشیفته فراهانی در سومین همکاری‌اش با داریوش مهرجویی برای بازی در این فیلم قرارداد بسته. اما شگفتی بزرگ این فیلم تلاش برای قرارداد با یک بازیگر بین‌المللی برای نقش شمس است. جرمی آیرونز گزینه نخست مهرجویی برای بازی در این نقش است. سازندگان فیلم تبلیغات آن را قبل از تولید آغاز کرده‌اند. داریوش مهرجویی کارگردان کیمیای رومی در جدیدترین مصاحبه‌اش درباره این فیلم گفته است:

نقاط جذاب این فیلم برای من به عنوان یک نویسنده و کارگردان چیست؟ رویارویی با عشق در ابعاد مختلف. پنج یا شش لایه از عشق در این فیلم معرفی، آنالیز و نشان داده خواهد شد. تلخ‌ترین صحنه فیلم آنجاست که این صوفی والا که رومی شاعر بزرگ را اینچنین مسحور خود کرده، ناگهان عاشق می‌شود. مردی ۶۵ ساله عاشق زیبارویی ۱۷ساله می‌شود.

اعتقاد به عالم فرا مادی، اعتقاد به خدا و حضرت محمد (ص) در تمام فیلم مشهود است ولی‌ به گونه‌ای شاعرانه و با دیدی زیباشناختی‌ پیاده شده است.