ابهامات طرح تحول در صدا و سیما

جبلی افزود: در حال حاضر با آسیب‌‌‌شناسی دقیق، تلاش می‌‌‌کنیم با استفاده از نظر کارشناسان داخل و خارج از سازمان صداوسیما، فرآیندهایی که منجر به شرایطی شده که نتوان از ظرفیت رسانه ملی حداکثر استفاده را کرد، شناسایی کنیم. این آسیب‌‌‌ها به تدریج ما را به تحول در رویکرد می‌‌‌رساند و بعد تحول در محتوا. تحول در‌سازوکارها و ساختارها و انتصاب‌‌‌ها را موکول کردیم به تحول در رویکرد و محتوا؛ یعنی هر ساختار و هر جایگاهی که به این تحول کمک کند، باقی خواهد ماند و هر ساختاری که نتواند با این تحول همراهی کند تغییر خواهد کرد.

رئیس سازمان صداوسیما درباره‌‌‌ زمان اجرای این طرح تحول نیز گفت: ما مراحل مهمی را پشت سر گذاشتیم و نزدیک ۴ماهی که پشت سر گذاشتیم جلسات بسیار مفصل و متعددی را با همه کارشناسان و مدیران در داخل و بیرون سازمان داشتیم. قصدمان این نیست که تحولی نمایشی انجام دهیم، قصدمان این است که تحول ریشه‌‌‌دار و پایدار و ماندنی انجام دهیم تا رسانه ملی به ظرفیت لازمی که دارد برسد. رئیس صداوسیما درباره نتیجه و روند مذاکره با وزارت ارشاد برای نظارت بر سریال‌‌‌ها و تولیدات شبکه خانگی هم گفت: ما پیش‌‌‌نویسی را تهیه کردیم و خدمت وزیر ارشاد ارائه دادیم که با موافقت کلی هر دو طرف مواجه شده است.

جبلی اضافه کرد: ما بر روی این پیشنهاد مشترک که بین ما و وزیر محترم ارشاد است، کارهای نهایی را انجام می‌‌‌دهیم و امیدواریم ظرف روزها و هفته‌‌‌های آینده آماده و به راهکاری مشترک منتهی شود.

او درباره کلیات این پیش‌‌‌نویس گفت: به صورت طبیعی نظارت بر محتوای نمایش خانگی و نظارت بر انتشار محتوای خانگی بر عهده ساترا است اما حتما وزارت ارشاد به عنوان دستگاه فرهنگی بسیار مهم در کشور در این فرآیند نقش موثر خود را خواهد داشت.