انتشار یادداشت انتخاباتی محمود دولتآبادی
محمود دولتآبادی درباره انتخابات شورای شهر یادداشتی نوشت و به بیان دیدگاهش در این زمینه پرداخت. به گزارش «ایسنا» در بخشی از یادداشت این نویسنده آمده است: «اصل انتخابات در شرایط این روزگار که هر شخص در هر کجای عالم در پی به دست آوردن قدرت و تحمیل خود بر گرده دیگران است، باریکترین روزنهای است که برای مردمان باقی مانده است. بدیهی است انتخاب شدن و انتخاب کردن اگر بیرون از قید و بندهای چنین و چنانکه میشناسیم میبود، بهتر بود و آن روزنه باورپذیرتر که اشخاص میپذیرفتند که نقشی در پای صندوق رأی هم «به ما!» واگذار شده است.
محمود دولتآبادی درباره انتخابات شورای شهر یادداشتی نوشت و به بیان دیدگاهش در این زمینه پرداخت. به گزارش «ایسنا» در بخشی از یادداشت این نویسنده آمده است: «اصل انتخابات در شرایط این روزگار که هر شخص در هر کجای عالم در پی به دست آوردن قدرت و تحمیل خود بر گرده دیگران است، باریکترین روزنهای است که برای مردمان باقی مانده است. بدیهی است انتخاب شدن و انتخاب کردن اگر بیرون از قید و بندهای چنین و چنانکه میشناسیم میبود، بهتر بود و آن روزنه باورپذیرتر که اشخاص میپذیرفتند که نقشی در پای صندوق رأی هم «به ما!» واگذار شده است. با وجود همین قید و بندها، باز هم باید خوشبین بود که مشارکت مردم در بخشیدن رأی خود به دیگری حق و حقوقی را برای خود منظور میکند نسبت و از جانب کسانی که به ایشان رأی داده است - اگر چه بعد از دادن رأی شاهد نبودهایم که رأیدهندگان امکان پیگیری آرای خود را داشته باشند و بتوانند منتخبان را به پاسخ سوالهایشان وابدارند.
البته تعجبی ندارد، زیرا در جامعه ما امکان اجتماعیت ممنوع اعلام شده و جامعه فاقد اجتماعیت نمیتواند تقاضای جمعی داشته باشد! باری... دورادور شاهد بودهام که بر سر انتخاب رئیس و ریاست دعواهایی پنهانی در گرفته و کس - کسانی رأی خود را داو گذاشتهاند به قیمت، که این نشان میدهد ریاست در کشور ما کماکان شغل نان و آبداری است اگرچه زیر عنوان خدمت به خلق بتوان به آن دست یافت. به این ترتیب خوب است خواستههای رأیدهندگان روشن بیان شود و توانایی و امکان رأیگیرندگان از آن هم روشنتر بیان شود تا توقع ناممکن عنوان نشود و چاخانِ ناممکن هم الزام نیابد. تهران شهر بزرگی است و منتخبان شورای شهر نمیتوانند به صِرف سرشناس بودن عضو آن باشند، بلکه نیاز است اشخاصی در شورای شهر تهران عضویت داشته باشند که دست کم در یکی از رشتههای مربوط به امور شهر و نگهداریِ شهر تا بدتر از این نشود، تخصص و مهارت و تجربه داشته باشند. ابزارهای تظاهر و اخلاقمدارنمایی هم در دوره جدید کارآزمایی شده و پر و بالش ریخته است و خلایق را تا مرز ناباوری به همه ارزشهای انسانی پیش رانده است؛ بنابراین با توجه به تجربههایی که به دست آمده، نیز به اعتبار زندگی شهری و ایجابهای آن، مسوولیت به صورت یک وظیفه کارآمد میباید نگریسته شود، یعنی که شخص مسوول باید وظیفه مربوط به خودش رابه انجام رساند و سربلند از کاری باشد که انجام میدهد.»
ارسال نظر