انتشار آلبوم «این نیز بگذرد...» با صدای فاضل جمشیدی
آلبوم موسیقی «این نیز بگذرد. . . » با آهنگسازی و تنظیم حسین پرنیا و خوانندگی فاضل جمشیدی منتشر شد. این آلبوم جدیدترین اثر جمشیدی پس از مدتها وقفه بهدلیل بیماری و دوری از فعالیتهای هنری محسوب میشود. آلبوم «این نیز بگذرد. . . » موسیقی شامل ۹ قطعه با شعرهایی از مولوی، حکیم خیام، هوشنگ ابتهاج، رهی معیری و محمدعلی بهمنی است و یکی از قطعات بی کلام آن با تکنوازی کمانچه آلتو ساخته شده است. فاضل جمشیدی خواننده موسیقی سنتی درباره انتشار این اثر گفت: من دو سه سالی بیمار شده بودم و فعالیتی نداشتم.
آلبوم موسیقی «این نیز بگذرد...» با آهنگسازی و تنظیم حسین پرنیا و خوانندگی فاضل جمشیدی منتشر شد. این آلبوم جدیدترین اثر جمشیدی پس از مدتها وقفه بهدلیل بیماری و دوری از فعالیتهای هنری محسوب میشود. آلبوم «این نیز بگذرد...» موسیقی شامل ۹ قطعه با شعرهایی از مولوی، حکیم خیام، هوشنگ ابتهاج، رهی معیری و محمدعلی بهمنی است و یکی از قطعات بی کلام آن با تکنوازی کمانچه آلتو ساخته شده است. فاضل جمشیدی خواننده موسیقی سنتی درباره انتشار این اثر گفت: من دو سه سالی بیمار شده بودم و فعالیتی نداشتم. در این مدت آقای حسین پرنیا با لطفی که داشتند، به من اصرار کردند که دوباره کار کنم که منجر به تولید این آلبوم شد.
در ادامه پرنیا در خصوص اینکه چرا از اشعاری استفاده شده که در گذشته بهکار گرفته شدهاند، اظهار کرد: گاه یک شعر به اندازهای زیبا است و پیام دارد که هر چند بار که استفاده شود باز هم کم است؛ یک شعر خوب را بارها باید مورد استفاده قرار داد تا تاثیر خود را بگذارد. وی در پاسخ به این سوال که چرا آقای جمشیدی را برای این اثر انتخاب کرد، گفت: من فکر میکنم خوانندگی در جامعه ما تبدیل به یک فروشگاه شده و همه علاقه دارند سراغ افراد مشهور بروند، اما من این را قبول ندارم و برای همین دوست ندارم با اشخاص مشهور کار کنم. در مراسم رو نمایی این آلبوم محمد سریر به نقد این آلبوم پرداخت و گفت: در این آلبوم به درستی از موسیقی ردیف دستگاهی استفاده شده است؛ در اشعار پیوند درستی میان شعر معاصر و ادبیات کهن وجود دارد. ویژگی دیگر این آلبوم بهرهگیری از سازهای ملی است. ارکستر در تعداد سازها معمول و محدود بود. همچنین آقای جمشیدی اثر را راحت و پایین خواندهاند که در میان آثار فعلی کمنظیر است.
ارسال نظر