طراحیهای منتسب به «ونگوگ» کپی است؟
موزه «ونگوگ» طراحیهایی را که یک استاد دانشگاه به «ونسان ونگوگ» نقاش مشهور هلندی نسبت داده بود، کپی دانست. به گزارش «ایسنا»، گاردین نوشت: چندی پیش یک استاد دانشگاه اعلام کرد یک دفتر از طرحهای اولیه «ونسان ونگوگ» را پیدا کرده، اما موزه این هنرمند هلندی در آمستردام هلند ادعاهای این زن را رد کرد و نقاشیها را کپی دانست. با تکذیب ادعاهای «بوگومیلا ولش ـ اوچاروف» استاد دانشگاه تورنتوی کانادا از سوی موزه «ونگوگ» دعوایی بین این دو درگرفته است. این زن در یک کنفرانس خبری از دفتر نقاشیهای «ونگوگ» که شامل بیش از ۶۰ طرح میشود، رونمایی کرد.
موزه «ونگوگ» طراحیهایی را که یک استاد دانشگاه به «ونسان ونگوگ» نقاش مشهور هلندی نسبت داده بود، کپی دانست. به گزارش «ایسنا»، گاردین نوشت: چندی پیش یک استاد دانشگاه اعلام کرد یک دفتر از طرحهای اولیه «ونسان ونگوگ» را پیدا کرده، اما موزه این هنرمند هلندی در آمستردام هلند ادعاهای این زن را رد کرد و نقاشیها را کپی دانست.با تکذیب ادعاهای «بوگومیلا ولش ـ اوچاروف» استاد دانشگاه تورنتوی کانادا از سوی موزه «ونگوگ» دعوایی بین این دو درگرفته است. این زن در یک کنفرانس خبری از دفتر نقاشیهای «ونگوگ» که شامل بیش از ۶۰ طرح میشود، رونمایی کرد. او مدعی شد، نقاش «گلهای آفتابگردان» طی سفرش در سال ۱۸۸۸ میلادی به روستاهای منطقه آرل، کارهایش را در این دفتر ثبت میکرد.
اختلافهای کارشناسان موزه «ونگوگ» در حالی با این استاد دانشگاه بالا گرفته که «رونالد پیکوانس» یکی از ونگوگشناسان مشهور، این دفتر را «خارقالعادهترین کشف کل تاریخ آثار هنری ونگوگ» دانسته است. در کنفرانسی که برگزار شد موزه «ونگوگ» اعلام کرد این طراحیها مسلما توسط او کشیده نشدهاند، بلکه تقلیدی از کارهای این نقاش مطرح هستند. اما «ولش ـ اوچاروف» که تا کنون چند نمایشگاه از کارهای «ونگوگ» را برگزار کرده است، روی حرف خود پافشاری میکند. او مدعی است «ونگوگ» این دفتر را در سال ۱۸۸۸ به «ژوزف و ماری ژینو» صاحبان یک کافه در آرل هدیه کرده است. این استاد دانشگاه میگوید طراحیهای منتسب به نقاش تابلوی «شبهای پرستاره» اکنون از آنِ فردی است که خواسته نامش فاش نشود. این فرد این دفتر را ۵۰ سال پیش بهعنوان هدیه از مادرش گرفته است. «ونسان ونگوگ» نقاش نامدار هلندی اگرچه در زمان حیاتش در گمنامی کامل بهسر برد، اما پس از مرگ به شهرتی عالمگیر دست یافت. او فقط در دوماه پایانی عمرش، ۹۰ نقاشی از خود باقی گذاشت.
ارسال نظر