اعتراض مستندساز سرشناس به وضعیت معیشتی هنرمندان
فرهاد ورهرام مستند ساز ایرانی در نامهای سرگشاده ضمن تاکید بر اینکه مستندسازی یک شغل است، درباره وضعیت فعالان این عرصه اعتراض کرد و از مسوولان خواست به اوضاع معیشتی آنها رسیدگی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، در بخشی از متن این نامه آمده است: «سادهانگاری و بیتجربگی بخشی از بدنه مدیریت تولید فیلم مستند در نهادهای دولتی، غیردولتی و صنایع باعث شده تعداد زیادی به اصطلاح مستندساز و برنامهساز با رابطه و رانت یا بهدلیل سهلالوصول بودن سیستمهای دیجیتال در ضبط تصویر، بخشی از سهم تولیدات مستند را از کسانی که حرفه و شغلشان مستندسازی است، بربایند.
فرهاد ورهرام مستند ساز ایرانی در نامهای سرگشاده ضمن تاکید بر اینکه مستندسازی یک شغل است، درباره وضعیت فعالان این عرصه اعتراض کرد و از مسوولان خواست به اوضاع معیشتی آنها رسیدگی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، در بخشی از متن این نامه آمده است: «سادهانگاری و بیتجربگی بخشی از بدنه مدیریت تولید فیلم مستند در نهادهای دولتی، غیردولتی و صنایع باعث شده تعداد زیادی به اصطلاح مستندساز و برنامهساز با رابطه و رانت یا بهدلیل سهلالوصول بودن سیستمهای دیجیتال در ضبط تصویر، بخشی از سهم تولیدات مستند را از کسانی که حرفه و شغلشان مستندسازی است، بربایند.»
این مستند ساز در بخش دیگری از این نامه نوشته است: «مستندسازی یک شغل است. آیا مستندساز همانند دیگر مشاغل نباید از آرامش حداقل اقتصادی برخوردار باشد و چشماندازی حداقلی از آینده داشته باشد؟ بحث ما در رابطه با گروهی مستندساز است که تعدادشان اندک نیست. این گروه بنا به تعریف خط فقر، در شرایط فعلی نزدیک به خط فقر زندگی میکنند. بسیاری از آنها نتوانستهاند ازدواج کنند، اجارهنشین هستند و هر ساله با نزدیک شدن سررسید قرارداد اجاره خانه در تب و تاب تهیه پول برای اضافه کردن مبلغ قرارداد یا درصدد جستوجوی جایی جدید برای نقل مکاناند. تنها دلخوشی آنها به بیمهای است که آن هم هر ساله از سوی خانه سینما به سمت صندوق حمایت از هنرمندان یا برعکس حواله داده میشود، ولی به هر حال خودش غنیمتی است.»
ارسال نظر