کاهش ۳۰۰ کیلوگرمی سرانه مصرف سیمان
گروه صنعت و معدن: مرتضی لطفی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران و نایب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان کشور میگوید که سرانه مصرف سیمان در کشور ۳۰۰ کیلوگرم کاهش یافته است. باتوجه به میزان توزیع و عرضهای که در ۹ماه گذشته در کشور داشتهایم، متاسفانه سرانه مصرف داخلی از ۷۰۰ کیلوگرم به ۴۰۰ کیلوگرم کاهش یافته و این درحالی است که صنعت سیمان یک صنعت چندان تجاری نیست و بیشتر مصرف محلی و داخلی دارد و امیدما این است که بودجه دولت در بخش عمرانی افزایش پیدا کند و هم در ساخت و ساز رونق ایجاد شود. وی با اشاره به اینکه برای مصرف سیمان تولید شده واحدها باید بیشتر به داخل کشور متمرکز شویم، میگوید: عراق جدیدا در مصوبهای به دنبال ممنوع کردن واردات سیمان به کشورش است و در این شرایط ما یک فرصت ۴ تا ۶ میلیون تنی را از دست خواهیم داد، علاوه براین به همین نسبت کشورهای دیگر همسایه هم با سرمایهگذاری و راهاندازی واحدهایی در حال خودکفایی هستند، بنابراین در آینده نه چندان دور واحدهای تولید کننده سیمان با چالشهای جدی برای صادرات مواجه خواهند بود.
گروه صنعت و معدن: مرتضی لطفی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران و نایب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان کشور میگوید که سرانه مصرف سیمان در کشور 300 کیلوگرم کاهش یافته است. باتوجه به میزان توزیع و عرضهای که در 9ماه گذشته در کشور داشتهایم، متاسفانه سرانه مصرف داخلی از 700 کیلوگرم به 400 کیلوگرم کاهش یافته و این درحالی است که صنعت سیمان یک صنعت چندان تجاری نیست و بیشتر مصرف محلی و داخلی دارد و امیدما این است که بودجه دولت در بخش عمرانی افزایش پیدا کند و هم در ساخت و ساز رونق ایجاد شود. وی با اشاره به اینکه برای مصرف سیمان تولید شده واحدها باید بیشتر به داخل کشور متمرکز شویم، میگوید: عراق جدیدا در مصوبهای به دنبال ممنوع کردن واردات سیمان به کشورش است و در این شرایط ما یک فرصت 4 تا 6 میلیون تنی را از دست خواهیم داد، علاوه براین به همین نسبت کشورهای دیگر همسایه هم با سرمایهگذاری و راهاندازی واحدهایی در حال خودکفایی هستند، بنابراین در آینده نه چندان دور واحدهای تولید کننده سیمان با چالشهای جدی برای صادرات مواجه خواهند بود. عضو هیات نمایندگان اتاق تهران میگوید: در داخل کشور ما ظرفیتهای بسیار زیاد و
فراوانی را در جادهسازی، راهسازی، بافتهای فرسوده، بافتهای روستایی داریم و همه اینها نیاز به سیمان و مقاومسازی و... دارند و اگر این کارها شروع شود و رونق بگیرد چالشهای سیمان تولیدی در کشور حل خواهد شد اما مشکل اصلی کنونی کمبود اعتبارات است و امیدواریم باتوجه به رفع تحریمها و محدودیتهای اقتصادی و برداشته شدن تحریمهای نفتی بتوانیم درآمدهای بیشتری را کسب کنیم و از این طریق رونق عمرانی را در کشور شکل بدهیم. او با اشاره به وجود 19 میلیون تن سیمان در انبارها، میگوید: دولت در برنامه ششم به دنبال افزایش صادرات غیرنفتی و کسب درآمد از این راه است که تحقق این اتفاق هم میتواند اثر بسیاری داشته باشد.
ارسال نظر