شاخص رکود برای صنایع متفاوت است
ایسنا: معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره رکود تولید در واحدهای صنعتی توضیح داد و گفت: نباید درباره صنایع به طور کلی نظر داد؛ چراکه وقتی گفته میشود «تولید در رکود است»، غالبا استدلال درستی پشت آن نیست.
محسن صالحینیا با اشاره به اظهار نظرهای مطرح شده درباره رکود در تولیدات صنعتی اظهار کرد: همه صنایع رونق ندارند؛ اما شاخصهای رکود برای هرکدام از بخشهای صنعت متفاوت است که باید به فراخور حال خود محاسبه و مقایسه شوند. وی در ادامه با بیان اینکه باید سعی بر این باشد که شاخصهایی که به سمت توسعه صنعت هستند را رصد کنیم، افزود: ادعا نمیکنم که همه صنایع رونق دارند؛ ولی با اینکه قسمتهایی از صنایع دچار رکود در تولید هستند، هرکدام از بخشهای مختلف صنعتی به فراخور حال خود وضعیتهای مختلفی دارند که باید بر اساس شاخصههای خود و میزان ظرفیتی که دارند محاسبه و مقایسه شوند و به تناسب برای رفع مشکلاتشان اقدام کنیم.
ایسنا: معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره رکود تولید در واحدهای صنعتی توضیح داد و گفت: نباید درباره صنایع به طور کلی نظر داد؛ چراکه وقتی گفته میشود «تولید در رکود است»، غالبا استدلال درستی پشت آن نیست.
محسن صالحینیا با اشاره به اظهار نظرهای مطرح شده درباره رکود در تولیدات صنعتی اظهار کرد: همه صنایع رونق ندارند؛ اما شاخصهای رکود برای هرکدام از بخشهای صنعت متفاوت است که باید به فراخور حال خود محاسبه و مقایسه شوند. وی در ادامه با بیان اینکه باید سعی بر این باشد که شاخصهایی که به سمت توسعه صنعت هستند را رصد کنیم، افزود: ادعا نمیکنم که همه صنایع رونق دارند؛ ولی با اینکه قسمتهایی از صنایع دچار رکود در تولید هستند، هرکدام از بخشهای مختلف صنعتی به فراخور حال خود وضعیتهای مختلفی دارند که باید بر اساس شاخصههای خود و میزان ظرفیتی که دارند محاسبه و مقایسه شوند و به تناسب برای رفع مشکلاتشان اقدام کنیم. صالحی نیا گفت: همسوسازی محصولات صنعتی با توجه به بازارهای هدف و پیشبینی بازارهای جدید برای عرضه محصولات، در حقیقت به معنای ایجاد رونق اقتصادی است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم رعایت استانداردها در تولید و عرضه محصولات صنعتی اذعان کرد: دو محور در بحث استانداردهای تولید وجود دارد؛ یکی کالاهایی است که برای مصرف عموم تولید میشوند که در این نوع کالا رعایت شرایط استاندارد و کیفی که بر اساس قواعد تعیین شده مشخص میشوند الزامی است و تا زمانی که بر اساس همین استانداردها تایید نشوند، اجاز ورود به بازار را نخواهند داشت. به گفته وی، محور دوم کیفیتی است که بر اساس نیازها و خواستههای مشتری تعریف میشوند که بر اساس توافق و تفاهمی است که بین تولیدکننده و سفارش دهنده صورت میگیرد که رعایت درست همین توافقات احترام به سفارش دهنده است و عاملی برای جلب اعتماد بازار.
ارسال نظر