تصمیم جدید برای استفاده از گوشت مرغ در سوسیس و کالباس
ایسنا: رئیس سازمان ملی استاندارد از توافق این سازمان با وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی برای استفاده از مرغ قطعهبندی شده در فرآوردههای گوشتی خبر داد.
نیره پیروزبخت، درباره تفاهمنامه سهجانبه وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی در راستای استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص در فرآوردههای گوشتی، اظهار کرد: هنوز این تفاهمنامه امضا نشده اما مذاکرات اولیه صورت گرفته که آن هم در باب خمیرمرغ نبوده است. وی افزود: این مذاکرات درباره استفاده از مرغ قطعهبندی شده مورد تایید سازمان دامپزشکی و با مهر این سازمان است که بتواند در کارخانههای فرآوردههای گوشتی استفاده شود که حداقل من اسم آن را خمیر مرغ نمیگذارم.
ایسنا: رئیس سازمان ملی استاندارد از توافق این سازمان با وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی برای استفاده از مرغ قطعهبندی شده در فرآوردههای گوشتی خبر داد.
نیره پیروزبخت، درباره تفاهمنامه سهجانبه وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی در راستای استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص در فرآوردههای گوشتی، اظهار کرد: هنوز این تفاهمنامه امضا نشده اما مذاکرات اولیه صورت گرفته که آن هم در باب خمیرمرغ نبوده است. وی افزود: این مذاکرات درباره استفاده از مرغ قطعهبندی شده مورد تایید سازمان دامپزشکی و با مهر این سازمان است که بتواند در کارخانههای فرآوردههای گوشتی استفاده شود که حداقل من اسم آن را خمیر مرغ نمیگذارم. رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه بسیاری از افراد مرغهای تکه بندی شده را در منزل خود استفاده میکنند، ادامه داد: مرغهای تکهبندی شده فقط گوشت مرغ است که ما خودمان هم در خانهها از آن استفاده میکنیم؛ برای مثال مردمی که به دلایل مختلف نمیخواهند گوشت قرمز مصرف کنند، با گوشت مرغ غذا درست میکنند. پیروزبخت با بیان اینکه توافق اولیه روی این موضوع انجام شده است، گفت: هنوز صورتجلسهای امضا نکردیم، چراکه باید شرایط آن ریز به ریز نوشته شود که سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و دامپزشکی هر کدام چه وظیفههایی در این باره دارند که طی یکی- دو روز آینده این صورتجلسه و تفاهمنامه امضا میشود. وی همچنین درباره جلسه سهشنبه گذشته با رئیس سازمان استاندارد کشور عراق اظهارکرد: در بهمن سال گذشته با سازمان استاندارد عراق تفاهمنامهای را امضا کردیم و باید برنامه اجرایی آن را امضا میکردیم تا کارهای اجرایی آغاز شود اما به دلیل تحرکات مرزی تروریستها که در عراق خیلی زیاد بود، نه عراقیها توانستند به ایران بیایند و نه ما توانستیم به این کشور برویم. رئیس سازمان ملی استاندارد تصریح کرد: بعد از گذشت هفت ماه زمینه این امر فراهم شد و هدف این است که تسهیل تجاری بین ایران و عراق اتفاق بیفتد و استانداردهای ملی دو کشور با هم تطابق داده شود. پیروزبخت ادامه داد: باید تفاوتهای دو استاندارد باهم مشخص شود. ما نیز استانداردهای آنها را میگیریم و به تولیدکنندگان خودمان که قصد صادرات به این کشور را دارند، میدهیم تا بر اساس آن استانداردها، تولید کنند.
ارسال نظر