دقت بیشتری در خصوصیسازیها شود
شاتا: وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست مشترک با دبیر کل خانه کارگر و اعضا که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، گفت: باید درخصوصیسازیها دقت بیشتری شود وگرنه تبعات زیادی برای کشور ایجاد میکند.
محمدرضا نعمتزاده افزود: دولت پنجم آغاز واگذاریها و خصوصیسازی در کشور بود و اینجانب خود متولی این حرکت در صنعت بودم ودر آن دوره بالغ بر ۳۰۰ واحد صنعتی واگذاری صورت گرفت که قریب به ۹۷ درصد آن دارای نتایج مثبتی بوده است، چراکه خصوصیسازی به موقع و مناسب میتواند به تحریک بخش تولید و خروج ماشینآلات فرسوده منجر شود.
شاتا: وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست مشترک با دبیر کل خانه کارگر و اعضا که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، گفت: باید درخصوصیسازیها دقت بیشتری شود وگرنه تبعات زیادی برای کشور ایجاد میکند.
محمدرضا نعمتزاده افزود: دولت پنجم آغاز واگذاریها و خصوصیسازی در کشور بود و اینجانب خود متولی این حرکت در صنعت بودم ودر آن دوره بالغ بر 300 واحد صنعتی واگذاری صورت گرفت که قریب به 97 درصد آن دارای نتایج مثبتی بوده است، چراکه خصوصیسازی به موقع و مناسب میتواند به تحریک بخش تولید و خروج ماشینآلات فرسوده منجر شود.
وی گفت: بهطور مثال وقتی یک واحد نساجی به بانک مسکن واگذار یا واگن پارس به وزارتخانه غیرتخصصی واگذار میشود نتیجه آن چه میشود؟
نعمتزاده افزود: در این دولت تلاش کردیم تا آنجا که مقدور است از واگذاریهای غیراصولی جلوگیری شود وهمیشه این مطلب به متولیان امر گوشزد میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رونق تولید، خروج از رکود و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی به عنوان یک اصل در این وزارتخانه پیگیری میشود.
وی افزود: با راهاندازی طرحهای صنعتی راه برای توسعه کشور و اشتغال جوانان هموار میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینکه کارگران واحدهای صنعتی و معدنی از قشر زحمتکش این کشور هستند، افزود: باید تمامی حق و حقوق این قشر لحاظ شود و ما باید تلاش کنیم حتی در مواقع سخت نیز آنان را مورد حمایت قرار دهیم.
علیرضا محجوب، دبیر کل خانه کارگر و نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تشکر از اتخاذ سیاستهای اخیر این وزارتخانه به خاطر حمایت از تولید، رونق اقتصادی و خروج از رکود، گفت: خانه کارگر نیز همواره به دنبال اعتلای دولت یازدهم است چرا که با اقدامات لازم توانست تورم بالای سال 90 را پایین آورد و مسیرهای غلط اقتصاد گذشته را بهتدریج اصلاح کند.
به گفته محجوب، عمده اقتصاد کشور در وزارت صنعت، معدن و تجارت تجلی یافته است و نقش بالایی در اقتصاد و توسعه کشور دارد.
محجوب در پایان گفت: اغلب واحدهای صنعتی نیاز به نقدینگی دارند تا بتوانند روی پای خود بایستند و جلوی تعدیل نیروی کار را بگیرند.
ارسال نظر