شاتا: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ضرورت داشتن برنامه راهبردی برای بخش‌های صنعتی مختلف اعلام کرد: با تدوین برنامه راهبردی مشخص برای صنعت مخابرات می‌توان چگونگی رشد کیفی، کمی، تکنولوژیک، میزان صادرات و واردات و تعامل و همکاری با مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی را به صورت هدفمندتر دنبال کرد.


محمدرضا نعمت‌زاده در کارگروه توسعه صادرات غیرنقتی که با موضوع بررسی مسائل و مشکلات فرآروی صادرات صنعت مخابرات و با حضور فعالان و صاحب‌نظران این صنعت برگزار شد، افزود: ضرورت حمایت از تولید داخل یکی از موضوعات مهمی است که همواره به آن توجه داشته‌ایم و تلاش می‌کنیم تا در این جلسات به طرح جامعی از چگونگی رشد و ارتقای صنعت مخابرات دست یابیم.


وی این صنعت را جزو صنایع دانش بنیان و پیشرفته خواند که می‌تواند علاوه بر اشتغال‌زایی رشد ارزش افزوده بیشتری را به دنبال داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با دعوت از صاحب‌نظران، استادان فن و فعالان این بخش از صنعت کشور تصریح کرد: ما آمادگی هر نوع همکاری برای پیشبرد اقدامات را داریم، بنابراین از فعالان این عرصه تقاضا می‌کنیم با ارائه راهکارهای اجرایی و عملیاتی ما را در این راه یاری رسانند.


نعمت‌زاده همکاری و تعامل بیش از پیش دانشگاهیان با بخش صنعت را یکی از مولفه‌های مهم در رشد این صنعت و رسیدن به جایگاه مناسب آن در کشور دانست و گفت: تلاش می‌کنیم با تشکیل کمیته یا کارگروهی تخصصی هرچه بیشتر این تعاملات را سرعت ببخشیم. وی در ادامه سخنان خود بر لزوم سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه تاکید کرد و افزود: رشد تکنولوژی و فناوری همپای تغییرات جهانی موضوعی است که دراین صنعت بسیار حائز اهمیت خواهد بود. از این رو می‌توان با فعال کردن مرکز تحقیقات مخابرات به این مهم کمک کنیم. به گفته نعمت‌زاده، با داشتن برنامه‌ریزی هدفمند، تعیین اولویت‌ها، سرمایه‌گذاری مشترک با دیگر کشورها و تعیین راه‌های توسعه صادرات، می‌توان به توسعه این صنعت با شتاب بیشتر کمک کرد.