ایسنا: همزمان با ورود هیات‌های آلمانی به ایران معاون برنامه‌ریزی در امور اقتصادی وزارت نیرو اعلام کرد: سرمایه‌گذاری خارجی در ایران می‌تواند یکی از مولفه‌ها در توسعه کشور باشد، بنابراین می‌توان توافق ایران و آلمان را در حوزه انرژی یک اتفاق خوب و مثبت قلمداد کرد.


علیرضا دائمی در خصوص تاثیر سرمایه‌گذاری خارجی و تاثیر آن در حل مشکلات صنعت کشور اظهار کرد: فارغ از اینکه این سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند منجر به کاهش مشکلات اقتصادی باشد، ارتباط بین‌المللی به ویژه ارتباطات اقتصادی از ضرورت‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


وی ادامه داد: آنچه مسلم است این است که با سرمایه‌گذاری‌های خارجی می‌توان به تندتر شدن مسیر توسعه کشور و استفاده بهینه‌تر از منابع موجود کمک کرد؛ به همین دلیل وزارت نیرو به دنبال جذب هرچه بیشتر سرمایه‌های خارجی است. معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو با بیان اینکه سرمایه‌گذاری خارجی نمی‌تواند به عنوان یک عامل اصلی حلال مشکلات اقتصادی ایران باشد، گفت: سرمایه‌گذاری خارجی می‌تواند یک عامل موثر در حل مسائل کشور باشد، اما نمی‌توان از آن به‌عنوان یک عامل اصلی یاد کرد. دائمی عامل اصلی در توسعه یک کشور را داشتن برنامه‌های خوب و اجراهای آن برنامه‌ها عنوان و اظهار کرد: برای اجرایی شدن این برنامه‌ها چهار فاکتور نیروی انسانی، سرمایه، دانش فنی و منابع طبیعی لازم و ضروری است. به گفته وی، اگر این چهار مولفه کنار هم قرار بگیرد قطعا شرایط توسعه در کشور محقق می‌شود و به‌طور کلی می‌توان گفت که سرمایه‌گذاری خارجی می‌تواند یکی از مولفه‌ها در توسعه کشور باشد و مذاکره ایران و آلمان در حوزه انرژی نیز به طور قطع تاثیرات مطلوبی در توسعه کشور خواهد داشت.