تدوین آییننامه ساماندهی تبلیغات
شاتا: مدیرکل دفتر توسعه بازار کالا و خدمات و نظارت بر استانداردهای مصرفی وزارت صنعت، معدن و تجارت از برگزاری اولین جلسه کارشناسی تدوین آییننامه ساماندهی تبلیغات خبر داد و از تمامی ذینفعان، صاحبان اندیشه، فعالان اقتصادی و تبلیغاتی و خبری خواست برای همفکری برای تدوین این آییننامه مشارکت کنند. محمدرضا کلامی با اشاره به ابلاغ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور افزود: براساس قانون مذکور، ساماندهی تبلیغات بازرگانی کالا و خدمات در کشور از طریق تدوین آییننامه مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت سایر دستگاههای ذیربط محول شد.
شاتا: مدیرکل دفتر توسعه بازار کالا و خدمات و نظارت بر استانداردهای مصرفی وزارت صنعت، معدن و تجارت از برگزاری اولین جلسه کارشناسی تدوین آییننامه ساماندهی تبلیغات خبر داد و از تمامی ذینفعان، صاحبان اندیشه، فعالان اقتصادی و تبلیغاتی و خبری خواست برای همفکری برای تدوین این آییننامه مشارکت کنند. محمدرضا کلامی با اشاره به ابلاغ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور افزود: براساس قانون مذکور، ساماندهی تبلیغات بازرگانی کالا و خدمات در کشور از طریق تدوین آییننامه مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت سایر دستگاههای ذیربط محول شد. وی تصریح کرد: در این راستا وزارت صنعت، معدن وتجارت مکلف شد با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت جهادکشاورزی، سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آییننامه مربوطه را تهیه و به دولت ارائه کند. کلامی به برگزاری اولین جلسه هماهنگی با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط و با محوریت معاونت امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: در این جلسه به بحث و گفتوگو پیرامون
وضعیت فعلی تبلیغات در کشور، قوانین موجود نقاط ضعف و قوت تبلیغات در توسعه ملی و بینالمللی و بایدها و نبایدهای ساماندهی تبلیغات کالا و خدمات پرداخته و چارچوبهای اولیه ارتقای این امر مهم و تاثیرگذار در کشور احصا شد. وی از تمامی دستاندرکاران امر تبلیغات، صاحبان صنایع و برندهای برتر و ارائهدهندگان خدمات دعوت کرد برای مشارکت هر چه بیشتر نظرات تخصصی و کارشناسی خود را در این خصوص از طریق مکاتبه یا آدرس ایمیل traddp@mimt.gov.ir به این معاونت ارسال کنند. وی مهمترین محورهای مدنظر قانونگذار را افزایش رقابت پذیری کالاهای داخلی، ترویج فرهنگ مصرف کالاهای داخلی، ترویج تغذیه سالم، جلوگیری از تجملگرایی، تشویق تولیدکنندگان، صادرکنندگان و نشانهای برتر و محدودسازی تبلیغ کالاهای خارجی عنوان کرد.
ارسال نظر