تصویب اولویتبندی تقاضای صنایع الکترونیک برای تسهیلات
شاتا: مدیرعامل و عضو هیات مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک از تصویب مدل جدید اولویتبندی تقاضاها برای دریافت تسهیلات در راستای بهبود فضای کسبوکار خبر داد. علی وحدت با بیان این خبر درباره جزئیات این مدل اظهار کرد: برای حمایت اثربخش از حوزههای مختلف صنایع الکترونیک و با توجه به سیاستهای مدنظر مجمع عمومی، مدیریت صندوق و تجربیات قبلی مدل جدیدی برای ارائه تسهیلات و خدمات به صنایع الکترونیک و پیشرفته تصویب شد. وی افزود: این اولویت با هدف صادرات، ارتقای سطح فناوری و دانش فنی، بالابردن ارزش افزوده، صرفهجویی ارزی، اشتغال نیروی متخصص، حمایت از صنایع مادر و طرحهای مولد در دو بخش تهیه و تنظیم شده است.
شاتا: مدیرعامل و عضو هیات مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک از تصویب مدل جدید اولویتبندی تقاضاها برای دریافت تسهیلات در راستای بهبود فضای کسبوکار خبر داد. علی وحدت با بیان این خبر درباره جزئیات این مدل اظهار کرد: برای حمایت اثربخش از حوزههای مختلف صنایع الکترونیک و با توجه به سیاستهای مدنظر مجمع عمومی، مدیریت صندوق و تجربیات قبلی مدل جدیدی برای ارائه تسهیلات و خدمات به صنایع الکترونیک و پیشرفته تصویب شد.وی افزود: این اولویت با هدف صادرات، ارتقای سطح فناوری و دانش فنی، بالابردن ارزش افزوده، صرفهجویی ارزی، اشتغال نیروی متخصص، حمایت از صنایع مادر و طرحهای مولد در دو بخش تهیه و تنظیم شده است. وحدت تصریح کرد: در تجزیه و تحلیل این اولویتبندی از ترکیب روشهای استاندارد علمی و روز دنیا مانند «مک گراناهان» و تجربیات صاحب نظران و کارشناسان متخصص استفاده شده است.وی توضیح داد: در بخش اول مواردی که تشخیص اولویت آن از سهولت بیشتری برخوردار است ارزیابی شده و نتایج اولیه بررسی برای کوتاه کردن زمان پاسخگویی به متقاضی اعلام میشود.مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک ادامه داد: در بخش دوم
از شاخصهای مختلف در گروهبندیهای سهگانه «دانش فنی»، «اقتصادی و مالی» و «مزیتهای رقابتی» استفاده شده است. وحدت گفت: در نهایت با استفاده از نرمافزار تولید شده، دادهها استخراج شده و امتیاز نهایی هر طرح محاسبه و جهت تصمیمگیری در فرآیند تصویب طرح مدنظر قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر