۷ برنامه کاهش اتلاف برق در ایران
خبرگزاری مهر: وزیر نیرو جزئیات اجرای ۷ برنامه کاهش اتلاف انرژی در سطح شبکه برق ایران را اعلام کرد. حمید چیتچیان در تشریح مهمترین برنامههای در دست اجرای افزایش بهرهوری و کاهش اتلاف انرژی در سطح شبکه تولید، انتقال و توزیع برق کشور گفت: در کنار شبکه تولید و تبدیل تمامی نیروگاههای گازی به سیکل ترکیبی، طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی نیروگاههای CHP در دستور کار قرار گرفته است. وزیر نیرو با اعلام اینکه تولید همزمان برق و حرارت در نیروگاههای CHP میتواند منجر به افزایش راندمان تولید برق تا سقف ۸۰ درصد شود، تصریح کرد: بر این اساس برنامههایی به منظور ساخت و راهاندازی این نسل جدید نیروگاه ها با مشارکت بخش خصوصی در اولویت کاری صنعت برق کشور قرار گرفته است.
خبرگزاری مهر: وزیر نیرو جزئیات اجرای ۷ برنامه کاهش اتلاف انرژی در سطح شبکه برق ایران را اعلام کرد. حمید چیتچیان در تشریح مهمترین برنامههای در دست اجرای افزایش بهرهوری و کاهش اتلاف انرژی در سطح شبکه تولید، انتقال و توزیع برق کشور گفت: در کنار شبکه تولید و تبدیل تمامی نیروگاههای گازی به سیکل ترکیبی، طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی نیروگاههای CHP در دستور کار قرار گرفته است. وزیر نیرو با اعلام اینکه تولید همزمان برق و حرارت در نیروگاههای CHP میتواند منجر به افزایش راندمان تولید برق تا سقف ۸۰ درصد شود، تصریح کرد: بر این اساس برنامههایی به منظور ساخت و راهاندازی این نسل جدید نیروگاه ها با مشارکت بخش خصوصی در اولویت کاری صنعت برق کشور قرار گرفته است. وی همچنین با اشاره به ضرورت کاهش اتلاف انرژی در شبکه برق به حدود ۱۰درصد، اظهار کرد: از این رو حذف شبکه فشار ضعیف برق یکی از سناریوهای کاهش اتلاف انرژی است.
این مقام مسوول با بیان اینکه جداسازی کنتورها از محل مصرف و انتقال به کنار ترانسهای برق از دیگر برنامههای تعریف شده است، تبیین کرد: علاوه بر این، استفاده از زیرساختهای اندازهگیری پیشرفته از دیگر برنامههای کاهش اتلاف برق در سطح شبکه سراسری است.
چیتچیان با تاکید بر اینکه اجرای واحدهای DG از دیگر برنامههای در دست اجرا است، یادآور شد: با اجرای واحدهای تولید برق مقیاس کوچک و تولید پراکنده از افت ولتاژ در سطح شبکه برق کشور جلوگیری خواهد شد که این موضوع افزایش راندمان و کاهش اتلاف انرژی را به همراه دارد.
وزیر نیرو با بیان اینکه استفاده گسترده از واحدهای DG به ویژه در نقاط انتهایی شبکه برق یکی از برنامههای اولویتدار است، گفت: ارتقای سامانههای خورشیدی به ویژه با عرضه و توزیع نسل جدید لامپهای روشنایی LED از دیگر اقدامات در دست اجرا است.
این عضو کابینه دولت همچنین با اشاره به برنامهریزی برای ارتقای استاندارد مصرف انرژی در تمام تجهیزات مصرفکننده برق خانگی و صنعتی اظهار کرد: اجرای مجموعه این طرحها قطعا منجر به کاهش شدید اتلاف انرژی در سطح شبکه و بهبود راندمان تولید، انتقال و توزیع برق در سطح کشور خواهد شد.
ارسال نظر