به دلیل برخورد نکردن وزارت کشور با «ساپورت پوشان»
پنجمین کارت زرد مجلس به وزیر کشور رسید
گروه خبر: «ساپورت» که چندسالی است به یک پوشیدنی مورد علاقه برخی زنان و دختران تبدیل شده است، حالا علاوه بر آنکه موضوعی است که به باور برخی ناهنجاریهای اجتماعی را افزایش میدهد، «سوژه»ای شده که رنگ و بوی دیگری نیز یافته است؛ نمایندگان مجلس دیروز پنجمین «کارت زرد» خود را به یکی دیگر از وزرای کابینه روحانی، به دلیل قانع نشدن از پاسخ وزیر کشور به سوال آنان درباره «علت برخورد نکردن این وزارتخانه با ساپورتپوشان»، به عبدالرضا رحمانیفضلی دادند. رحمانی فضلی که دیروز برای پاسخگویی به سوالهای علی مطهری و ناصر موسویلارگانی دو نماینده مجلس که در مورد علت برخورد نکردن وزارت کشور با ساپورتپوشان در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی حضور یافت، نتوانست با پاسخ خود این دو نماینده سوالکننده را قانع کند.
گروه خبر: «ساپورت» که چندسالی است به یک پوشیدنی مورد علاقه برخی زنان و دختران تبدیل شده است، حالا علاوه بر آنکه موضوعی است که به باور برخی ناهنجاریهای اجتماعی را افزایش میدهد، «سوژه»ای شده که رنگ و بوی دیگری نیز یافته است؛ نمایندگان مجلس دیروز پنجمین «کارت زرد» خود را به یکی دیگر از وزرای کابینه روحانی، به دلیل قانع نشدن از پاسخ وزیر کشور به سوال آنان درباره «علت برخورد نکردن این وزارتخانه با ساپورتپوشان»، به عبدالرضا رحمانیفضلی دادند. رحمانی فضلی که دیروز برای پاسخگویی به سوالهای علی مطهری و ناصر موسویلارگانی دو نماینده مجلس که در مورد علت برخورد نکردن وزارت کشور با ساپورتپوشان در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی حضور یافت، نتوانست با پاسخ خود این دو نماینده سوالکننده را قانع کند. این در شرایطی است که سیدمحمدحسن ابوترابی فرد رئیس جلسه هم که خواسته بود با پادرمیانی موضوع را در جلسه سه نفره خود، وزیر کشور و مطهری پیگیری کند، نتوانست علی مطهری را راضی کند. بر این اساس ابوترابی فرد به دلیل اعلام مطهری مبنی بر قانع نشدن از پاسخهای وزیر کشور آن را به رای گذاشت.
نبود ضمانت اجرا؛ مشکل قانون عفاف و حجاب
به گزارش «ایرنا» وزیر کشور که یکی از اولویتهای اصلی وزارت کشور را موضوع عفاف، حجاب و مسائل فرهنگی معرفی کرد، این وزارتخانه را تنها یکی از ۲۲ دستگاهی خواند که در قانون عفاف و حجاب براساس مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی، مسوول پیگیری موضوع حجاب و مسائل فرهنگی کشور شدهاند.
وزیر کشور علاوه بر آنکه «مشکل قانون عفاف و حجاب» را «نبود ضمانت اجرای آن» معرفی کرد، گفت: «در این دستورالعمل و قانونی که شورایعالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرده اشکالات زیادی وجود دارد؛ از جمله اینکه منابعی برای آن تعریف نشده است؛ چنان که سوال یکی از نمایندگان این بود که چرا بودجه برای این موضوع گذاشته نشده است.» به گفته رحمانی فضلی ما وقتی میتوانیم در صورت بروز انحراف یا اجرا نکردن با این پدیده برخورد کنیم که برای دستگاه ناظر ضمانت اجرا وجود داشته باشد. رحمانی فضلی همچنین گفت که موضوع حجاب تنها مساله فرهنگی کشور نیست و در ادامه به موضوع اعتیاد به مواد مخدر اشاره کرد که پیامدهای فرهنگی زیادی به همراه دارد. او با تاکید بر اینکه یکی از نمودهای مشکلات مسائل فرهنگی در کشور وجود یک میلیون و ۳۵۰ هزار معتاد است که ۶ میلیون نفر با آن به طور مستقیم درگیر هستند، به ۵۵ درصد طلاقها و ۶۵ درصد از زندانها اشاره کرد که به گفته او، به طور غیرمستقیم با این ناهنجاریها مرتبط هستند.
مطهری: نمیگویم همه زنان چادری باشند
علی مطهری که از توضیحات وزیر قانع نشده بود، پاسخهای رحمانی فضلی را اینگونه تفسیر کرد که او هنوز بر انجام «کار فرهنگی» تاکید دارد و در واقع «صورت مساله کاملا برای آقای رحمانی فضلی روشن نیست.»
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه هر مقدار که کار فرهنگی شود و بودجه برای این کار بگذاریم در نهایت عدهای آن را رعایت نمیکنند که این وظیفه دولت است که اقدامی عملی در این زمینه انجام دهد، به قانون عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: «اگر این قانون ضمانت ندارد و قابل اصلاح نیست باید فکری کرد تا بتوان آن را اصلاح کرد.»
مطهری همچنین گفت: «اینکه افرادی پرونده قضایی پیدا کردهاند، درست است. من نمیگویم که هر کسی نقص کوچکی در حجاب دارد آن را بگیرید و اساسا چنین ادعایی ندارم که همه بانوان کشور چادری شوند و هیچ نقصی در حجاب نبینیم، بلکه بحث بر سر این است که با آن موارد ناهنجاری که جامعه را تهدید میکند، باید برخورد شود.» او توضیحات وزیر کشور درباره بحث اعتیاد، طلاق و تعداد زندانیان و آسیبهای اجتماعی خارج از موضوع سوال خواند و گفت: «ورود به ادارات دولتی و دانشگاهها نباید با جوراب ساپورت باشد، میتوان با بخشنامه این موضوع را حل کرد.»
مطهری قانع نشد
به گزارش «ایسنا»، مطهری پس از صحبتهایش از اتاق کنترل خواست تا تصاویری را که از برخی دختران بدحجاب و با ساپورت تهیه کرده است از مانیتورهای مجلس پخش شود. به محض پخش این تصاویر هیاهو در مجلس ایجاد شد.
پس از سخنان مطهری، محمدحسن ابوترابی فرد که ریاست جلسه علنی دیروز را برعهده داشت، با سوال از این نماینده گفت که اگر وزیر کشور با ارادهای جدی این موضوع را پیگیری کند، شما قانع میشوید؟
در همین حال علی مطهری با پافشاری، اعلام کرد که از سخنان رحمانی فضلی قانع نشده است.
نمایندگان مجلس نیز با ۶۴ رای موافق، ۱۳۵ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع اعلام کردند که از سخنان وزیر کشور قانع نشدهاند. در این جلسه ۲۱۸ نماینده حضور داشتند. پیش از رحمانی فضلی، علی طیب نیا وزیر اقتصاد ، رضا فرجی دانا وزیر علوم، علی جنتی وزیر ارشاد و علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش وزرای دیگر کابینه روحانی بودند که از مجلس کارت زرد دریافت کردند.
ارسال نظر