تریبون صنعتگر
صنعتگر یا کارمند وزارت صنایع و معادن
با توجه به شرایط اقتصادی در کشور و سیاستهای داخلی دولت محترم مبنی بر تولیدات غیرنفتی و ایجاد زمینههای شغلی که با پرداخت وامهای زود بازده امکان آن را فراهم میآورد این شرکت با نقل و انتقال گواهی صنعتی از تهران به شهرک صنعتی عباس آباد و ساخت فاز یک مجموعه شروع به فعالیت کرد که با سختیهای فراوان گواهی صنعتی انتقالی را با سه کارگر تبدیل به پروانه بهرهبرداری با ۳۵ کارمند و کارگر به سرانجام رسانده است.
آیا وظیفه صنعتگر حل مشکلات تولید است؟ یا به عنوان کارمند پیگیر اجرای قوانین بین صنایع و دارایی و مشکلات شرکت شهرکهای صنعتی و اداره ثبت است؟
با توجه به شرایط اقتصادی در کشور و سیاستهای داخلی دولت محترم مبنی بر تولیدات غیرنفتی و ایجاد زمینههای شغلی که با پرداخت وامهای زود بازده امکان آن را فراهم میآورد این شرکت با نقل و انتقال گواهی صنعتی از تهران به شهرک صنعتی عباس آباد و ساخت فاز یک مجموعه شروع به فعالیت کرد که با سختیهای فراوان گواهی صنعتی انتقالی را با سه کارگر تبدیل به پروانه بهرهبرداری با ۳۵ کارمند و کارگر به سرانجام رسانده است. مساله اول:
یکی از مشوقهایی که در جهت این سیاست در تولید برای صنعتگران اتخاذ شده و از طرف صنایع اعلام گردیده است به شرح زیر است:
ماده ۶ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۳/۱۲/۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر اصلاح میشود:
عبارت زیر به انتهای تبصره ۳ ماده ۱۳۸ اضافه میشود.
«کارخانههای واقع در شعاع یکصد و بیست کیلومتری تهران و حوزه استحفاظی شهرهای بزرگ (مشهد، تبریز، اهواز، اراک، شیراز و اصفهان) که تاسیسات خود را به شهرکهای صنعتی مصوب انتقال دهند از تاریخ بهرهبرداری در محل جدید از نصف مدت معافیت مالیاتی موضوع این تبصره برخوردار خواهند شد.»
درحالحاضر این قانون رعایت نمیگردد. متاسفانه به علت عدم اطلاع رسانی صحیح از طرف وزارت صنایع (سازمان استان تهران) و نحوه اجرای قانون فوق و عدم پیگیری آن سازمان، درحالحاضر اینجانب همانند کارمند وزارت صنایع جهت پیگیری و رفع موانع بین وزارت صنایع استان تهران و دارایی در رفت و آمد میباشم و تا به حال نتیجهای گرفته نشده است.
سوال این است؟
۱ - آیا قبل از نقل و انتقال کارخانهها نباید اطلاع رسانی صحیح و به طور کامل انجام پذیرد؟
۲ - پیگیری انجام و رعایت قانون به عهده وزارت صنایع استان تهران که متولی صنعتگران میباشد بوده یا با صنعتگران؟
۳ - صنعتگران باید پیگیر مسائل تولید باشند یا اجرای قوانین بین ادارات؟
مساله دوم:
جهت اخذ وام زود بازده احتیاج به وکیلی از طرف شرکت شهرکهای صنعتی است که در محضر حضور یابند. اینجانب به شرکت شهرکهای صنعتی مراجعه کردم و از آنها صورت جلسه تفکیکی زمین کارخانه را درخواست کردند.
جهت اخذ صورت مجلس تفکیکی ما را به اداره ثبت پاکدشت ارجاع دادند که پس از گذشت یک ماه و نیم هنوز نتیجهای گرفته نشده است.
سوال: مشکلات بین شرکت شهرکهای صنعتی و اداره ثبت ذیربط را چه کسی باید حل کند؟
آیا این وظیفه صنعتگران میباشد؟
در پایان از همکاری اعلام مشکل فوق در روزنامه دنیای اقتصاد کمال تشکر را دارم. باشد با اعلام مشکلات، وزارتخانهها یا ادارات ذیربط وظایف خود را پیگیری کنند و صنعتگران را در اختیار تولید قرار دهند.
حسین تقوی - رییس هیات مدیره بادریس سازههای چوبی
ارسال نظر