نظام قیمتگذاری محصولات پتروشیمی نیازمند اصلاح است
عشرت شایق در گفتوگو با ایسنا، افزود: سهمیهبندی محصولات پتروشیمی در کنار ایجاد محدودیت تولید برای واحدهای تولیدی پایین دستی، باعث از بین رفتن انگیزه رقابت در کیفیت و قیمت تولیدات این واحدها شده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: نظام قیمتگذاری و توزیع محصولات پتروشیمی باید بر اساس بند(ح) تبصره ۱۱ قانون بودجه سالجاری اصلاح شود.
عشرت شایق در گفتوگو با ایسنا، افزود: سهمیهبندی محصولات پتروشیمی در کنار ایجاد محدودیت تولید برای واحدهای تولیدی پایین دستی، باعث از بین رفتن انگیزه رقابت در کیفیت و قیمت تولیدات این واحدها شده است. عضو فراکسیون اشتغال و کارآفرینی گفت: علاوه بر مشکلات فوق تعدادی از واحدهای تولیدی که دارای سهمیه مواد اولیه از شرکتهای پتروشیمی کشور هستند، با تعطیل کردن خطوط تولید و یا کاهش میزان تولیدات، اقدام به فروش سهمیه مواد اولیه خود به سایر واحدهای تولیدی به قیمت بالاتر میکنند که نتیجه آن کاهش نرخ اشتغال و افزایش قیمت تمام شده محصولات در این بخش است.
وی در ادامه تصریح کرد: بند(ح) تبصره ۱۱ قانونی بودجه سال جاری دولت را مکلف کرده بود تا برای جلوگیری از رانتخواری و ایجاد بازار سیاه محصولات پتروشیمی، سهمیهبندی این محصولات با قیمت رایانهای را از اول خرداد ماه حذف و قیمت این محصولات را آزاد کند.
ارسال نظر