اطلاعات ۵۰۰طرح صنایع کوچک و متوسط به روز میشود
این ۵۰۰طرح در سالهای گذشته نیز به عنوان طرحهای آماده جذب سرمایهگذاری معرفی شده بودند. اما اینک مجددا دولت، تلاش میکند با به روزرسانی آنها، سرمایهگذاران را ترغیب به سرمایهگذاری کند.
گروه صنعت و معدن- مطالعات به روزرسانی ۵۰۰طرح صنعتی کوچک و متوسط با هدف معرفی به سرمایهگذاران، آغاز میشود.
این ۵۰۰طرح در سالهای گذشته نیز به عنوان طرحهای آماده جذب سرمایهگذاری معرفی شده بودند. اما اینک مجددا دولت، تلاش میکند با به روزرسانی آنها، سرمایهگذاران را ترغیب به سرمایهگذاری کند. گزارش سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی نیز حاکی است، کمیته راهبردی اقتصادی دولت، وزارت صنایع و معادن را مکلف کرده تا مطالعات امکانسنجی طرحهای نمونه را انجام دهد.
این تعداد طرح در اختیار سازمان فوق قرار گرفته و به زودی مشاوران آنها انتخاب خواهد شد.
به گفته فرخ رمدانی، مدیر تامین منابع مالی و سرمایهگذاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: درحالحاضر مطالعات بهروزرسانی ۵۰۰ طرح صنعتی کوچک و متوسط که در پایگاه اطلاعرسانی سازمان موجود است، آغاز شده که در مرحله انتخاب مشاور ذیصلاح است.
وی با بیان اینکه، این سازمان علاوه بر بهروزرسانی طرحها، بر مطالعه بازار (عرضه و تقاضا) نیز تأکید دارد، تصریح کرد: فراخوان عمومی انتخاب مشاوران ذیصلاح جهت انجام مطالعات امکانسنجی مقدماتی طرحهای صنایع کوچک و متوسط انجام گرفته که حدود ۳۰۰ متقاضی، اعم از شرکتهای مهندسین مشاور، موسسات، دانشگاهها و افراد حقیقی، اسناد مناقصه را دریافت نمودند. از این میان حدود ۱۰۳ متقاضی، اسناد مرحله اول مناقصه بررسی کیفی (R.F.Q) را در مهلت مقرر تحویل و در نهایت، ۵۱ متقاضی دارای رتبه از سازمان مدیریت و برنامهریزی، به مرحله دوم راه یافتند.
وی، افزود: از میان پذیرفتهشدگان مرحله اول، تنها ۲۸ متقاضی، اسناد مرحله دوم ارزیابی فنی و پیشنهاد قیمت (F.R.P) را تحویل دادند و پس از بررسی امتیازات و پیشنهادهای قیمت، ۶ متقاضی برنده نهایی مناقصه شدند که برای انجام مطالعه، ۱۹۳ فقره طرح قرارداد منعقد و در مراحل انجام است.
مدیر تامین منابع مالی و سرمایهگذاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تاکید کرد: انجام این مناقصه کاملا آزاد و در حضور خود شرکتکنندگان برگزار شد.
وی ادامه داد: مهندسین مشاور طبق قرارداد منعقده موظفند اطلاعات مربوط به مطالعات طرحها را تا یک سال پس از تحویل، همچنان بهروز نگهدارند.
رمدانی، گفت: چه بسا تولید محصولی در کشور به حد وفور باشد، ولی از نظر بازاریابی و صادرات، کار چندانی نشده باشد. در اینصورت شاید بهکاربردن واژه اشباع برای چنین محصولی از نظر کارشناسی، مناسب نباشد.
وی خاطرنشان کرد: تنها مشکل صنعت، مسائل مالی نیست، بلکه بحث کارشناسی، بازار، تخصص، تجربه، علاقه، سابقه و... نیز در ایجاد و گسترش صنعت دخیل هستند.
در برنامه سال ۱۳۸۶ این مدیریت، پیشبینیشده چنانچه امکانات لازم فراهم گردد، مطالعات امکانسنجی مقدماتی حدود یکهزار طرح جدید انجام پذیرد.
ارسال نظر