در‌حال‌حاضر برای ساخت ۳۰۰مگاوات نیروگاه انرژی نو توسط بخش خصوصی، موافقت اصولی صادر شده که مراحل عقد قرارداد آن نیز در دست اقدام است‌، اما در واقع، اجرای این فعالیت منوط به تامین اعتبار و تضمین خرید برق از سوی دولت است.

یوسف آرمودلی، مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: هم‌اکنون این موضوع در هیات‌مدیره شرکت توانیر تصویب شده و در ادامه کار نیز برای سازمان مدیریت فرستاده شده و پس از آنکه برای ما ابلاغ شود، قرارداد ۲۰‌ساله را منعقد و به بخش‌خصوصی واگذار می‌کنیم. وی تصریح کرد: این قرارداد منجر می‌شود که سرمایه‌گذار با اطمینان به بانک‌های داخلی رجوع کند و برای ۷۰درصد هزینه‌های ساخت نیروگاه تقاضای وام کند. همچنین از طرف بانک‌های خارجی نیز می‌توانند از طریق فاینانس حمایت شوند.

او با بیان اینکه انجام کارها از سوی ما تمام شده و منتظر تامین اعتبار آن از سوی دولت هستیم، یادآور شد: هم‌اکنون در منجیل، تاکستان، بینالود، مشهد و شیراز، تقاضای ساخت نیروگاه از سوی بخش‌خصوصی داریم، همچنین برای ۱۰۰۰ مگاوات دیگر نیز متقاضی وجود دارد که در حال بررسی است. آرمودلی با اشاره به اینکه احتمال می‌دهیم ظرف دو، سه سال آینده ۳۰۰ مگاوات بخش‌خصوصی فعالیت اجرایی را آغاز کنند، خاطرنشان کرد: براساس ماده ۶۲ برخی از مقررات مالی دولت که در برنامه سوم توسعه، بوده و در برنامه چهارم نیز تمدید شده است، هر کیلووات ساعت برق از نیروگاه‌ها برای ۲۰ ساعت طول روز ۶۵‌تومان و برای چهار ساعت کم‌باری ۴۵‌تومان محاسبه می‌شود که البته این قیمت‌ها طی سال‌های آینده افزایش نیز خواهد یافت.

مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو درباره فعالیت‌های بخش‌خصوصی در این حوزه، تاکید کرد: در‌حال‌حاضر مراحل اداری این مسیر بسیار طولانی است که باید کوتاه شود و در نتیجه مانع از معطلی سرمایه‌گذار شویم.