۵۴صنعتگر در دومین جشنواره قهرمانان صنعت تقدیر شدند
گروه صنعت و معدن-دومین جشنواره قهرمانان صنعت و اقتصاد ایران دوشنبهشب در سالن همایشهای رازی تهران برگزار و از ۵۴نفر از قهرمانان صنعت و اقتصاد کشور تقدیر شد. همچنین از سوی هیات داوران جشنواره «بهزاد دادگر» مدیرعامل صنایع تبدیلی الوند به عنوان قهرمان قهرمانان صنعت کشور انتخاب شد. به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، در این جشنواره که با حضور روسای کمیسیونهای برنامه و بودجه، صنایع و معادن و انرژی مجلس شورای اسلامی، برخی نمایندگان مجلس، مدیران تشکلهای صنعتی و تولیدی و صنعتگران و تولیدکنندگان برگزار شد، برترینهای جشنواره مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند.
براساس این گزارش، مرتضی بهشتی، دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران، در این جشنواره، توسعه صنعتی را در سایه توجه به بخش خصوصی میسر دانست و افزود: مبارزه با بیکاری و ایجاد اشتغال اولویت اصلی تشکلهای صنعتی است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی در ۲۹سال گذشته در کشور ضعیف مانده و مهمترین دلیل آن انجام سرمایهگذاری از سوی دولت بوده است، افزود: این مساله باید با اجرای سیاستهای ابلاغی اصل ۴۴قانون اساسی تغییر کند و میزان سرمایهگذاری بخش خصوصی افزایش یابد.
بهشتی چشمانداز آینده کشور را در توسعه بخش صنعت دانست که باید بخشخصوصی نیز محور فعالیتها و ستاره درخشان توسعه باشد.
همچنین دبیر دومین جشنواره قهرمانان صنعت و اقتصاد ایران، گفت: سالانه شاهد اهدای هفت جایزه به صنعتگران، تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر کشور هستیم که تمام از سوی دولت یا زیرمجموعههای دولتی انجام میشود و تنها جایزه قهرمانان صنعت است که یک تشکل بخشخصوصی آن را برای بخش خصوص تهیه و اهدا می کند.
فرشاد بهآبادی ادامه داد: جایزههای دولتی شامل روز صنعت ومعدن، روز استاندارد، جایزه ملی کیفیت، جایزه ملی بهرهوری، جایزه حمایت از حقوق مصرفکنندگان، جایزه صنعت سبز و روز ملی صادرات است که هر سال و به واحدهای مختلف اهدا میشود.
وی تاکید کرد: برگزاری جشنواره قهرمانان صنعت و اقتصاد که در آن به صنعتگران، تولیدکنندگان و مدیران واحدهای برتر و نمونه جایزه و لوح تندیس اهدا میشود، از سوی بخش خصوصی صورت میگیرد.
به آبادی همچنین خبر داد که قرار است پارک ساعی در تهران به عنوان پارک کارآفرین اعلام و تندیس ۲۵کارآفرین کشور در این پارک نصب شود.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره قهرمانان صنعت بر لزوم ارتقای بهرهوری، ارتقای سطح تولیدات داخلی متناسب با بازارهای جهانی و ترویج فرهنگ استفاده از کالاهای تولید داخل تاکید دارد.
در ادامه این مراسم رضا عبداللهی، رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه نازل بودن نرخ بهرهوری علت اصلی پایین بودن میزان درآمد سرانه مردم کشور است، بیان کرد: به منظور افزایش درآمد سرانه باید نرخ بهرهوری سرمایه، نیروی کار و تمام عوامل تاثیرگذار ارتقا یابد.
به گفته وی، انحصارات دولتی سبب افت بهرهوری شده است بهطوریکه این نرخ از ۶۵/۱ درصد در سالهای اوایل انقلاب به ۶۴/۰درصد در سال ۱۳۸۵ تنزل کرده است و این در حالی است که برخی کشورهای آسیایی طی این مدت بیش از یک درصد به نرخ بهرهوری خود اضافه کردهاند.
کمال دانشیار، رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه رفع موانع سرمایهگذاری و حمایت از سرمایهگذاران از سیاستهای اصلی مجلس هفتم است، تاکید کرد: یکی از موانع سرمایهگذاری، برداشت غلط و وجود دستهای پنهان برای القای مسوولان مبنی براحترام نگذاشتن آنان به سرمایهگذاران و نخبگان جامعه است که این طرز تفکر باید از بین برود.
در این جشنواره مدیران ۲۳واحد صنعتی، ۱۸کارآفرین و ۱۱مدیر روابط عمومی به عنوان قهرمانان صنعت و اقتصاد کشور معرفی و تقدیر شد.
توجه به بازارهای صادراتی، آموزش، تحقیق و توسعه، نوآوری، حفظ حقوق مصرفکنندگان و اجرای نظامهای کنترل کیفیت از مهمترین عوامل انتخاب قهرمانان صنعت و اقتصاد بود.
ارسال نظر