رییس جمهور اعلام کرد:
۱۰ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای صنعت
گروه صنعت و معدن- در حالی وزارت اقتصاد و دارایی به تازگی از تشکیل صندوق توسعه ملی در سال ۹۰ خبر داده بود که رییسجمهور از اختصاص یک سوم منابع این صندوق به بخش صنعت خبر میدهد.
عکس: ایرنا
گروه صنعت و معدن- در حالی وزارت اقتصاد و دارایی به تازگی از تشکیل صندوق توسعه ملی در سال ۹۰ خبر داده بود که رییسجمهور از اختصاص یک سوم منابع این صندوق به بخش صنعت خبر میدهد. «محمود احمدینژاد» با اشاره به منابع۳۰ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی تا پایان سال آینده اعلام کرد: «هر یک از بخشهای صنعت و کشاورزی یک سوم منابع این صندوق را به خود اختصاص خواهند داد و یک سوم باقیمانده از این اعتبار، به سایر نیازها اختصاص خواهد یافت.» به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت صنایع و معادن، وی در دومین جشنواره صنعتومعدن در استان فارس افزود: «یک سوم منابع صندوق توسعه ملی در سایر نیازها همچون تقویت صادرات، ایجاد تاسیسات زیربنایی، ساخت آزادراهها، توسعه حمل و نقل و غیره سرمایهگذاری خواهد شد.»
وی خاطرنشان کرد: «صنعت کشور باید پشتیبان کشاورزی باشد و صنعتی که پشتیبان کشاورزی است، رشد میکند و کشاورزی را نیز رشد میدهد.» از سوی دیگر، «علی اکبر محرابیان»، وزیر صنایع و معادن نیز در حاشیه این مراسم با بیان اینکه استان فارس با ظرفیتهای بالقوه فراوانی که دارد، در آیندهای نه چندان دور به یکی از قطبهای صنعتی کشور تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: «وزارت صنایع و معادن برای حمایت از سرمایهگذاران آمادگی کامل دارد.» وی افزود: «از هر سرمایهگذاری که در زمینه گسترش طرحهای متوازن و بنیادین صنعتی فعالیت کند، به طور کامل حمایت خواهیم کرد.»
براساس این گزارش، همزمان با برگزاری دومین جشنواره صنعت و معدن در استان فارس، بیش از ۱۷۰ واحد بزرگ و کوچک صنعتی با سرمایهگذاری بیش از ۵۱۶۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
کارخانه سیمان لامرد با ظرفیت تولید بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن سیمان و کلینکر با سرمایهگذاری بیش از ۱۸۳ میلیارد تومان، از جمله طرحهایی است که به بهرهبرداری رسید. افزون براین، کارخانه ایرانخودرو فارس نیز با سرمایهگذاری بیش از ۶۰میلیارد تومان در این جشنواره به بهرهبرداری رسید. با افتتاح این کارخانه با تولید سالانه ۳۰هزار دستگاه خودرو پژو پارس، استان فارس به جمع استانهای خودروساز کشور پیوست.
همچنین کارخانه تولید سرمهای فیزیولوژیک در بطریهای جمع شونده به صورت پیوسته برای اولین بار در دنیا، اولین کارخانه تولید کاشی نما اکسترودی در ایران و افتتاح اولین کارخانه تولیدکننده روکشهای مصنوعی ملامینه در کشور، از دیگر طرحهایی هستند که به بهرهبرداری رسید.
ارسال نظر