بعد از ساخت دو کشتی اقیانوس پیمای «ایران-اراک» و «ایران-شهرکرد» توسط «ایزوایکو»، معاون وزیر صنایع و معادن از واگذاری ساخت اولین کشتی حمل «ال.ان.جی» به این شرکت خبر داده است. «مجید هدایت» در گفت‌وگو با «مهر»، درباره آخرین وضعیت ساخت کشتی‌های حمل گاز مایع (ال.ان.جی) در داخل کشور، گفت: همزمان با توسعه صنایع «ال.ان.جی»، قابلیت ساخت کشتی های حمل گازمایع شده در داخل کشور به وجود می آید.

بر اساس این گزارش، خرداد ماه سال جاری قراردادی بین شرکت مایع‌سازی گاز طبیعی و ملی نفتکش ایران برای ایجاد اولین ناوگان کشتیرانی حمل گاز مایع (LNG) امضا شد.

بر اساس این قرارداد، مقرر شد با سرمایه‌گذاری ۳/۱ میلیارد دلاری ناوگان کشتیرانی برای حمل حدود ۱۱ میلیون تن «ال.ان.جی» تولیدی پروژه «ایران ال.ان.جی» متشکل از ۱۱ فروند کشتی تشکیل شود.

در همین حال، «محمد سوری»، مدیر عامل شرکت ملی نفتکش با اشاره به تامین ۹۰ درصد منابع فاینانس توسط سازندگان خارجی، از احتمال سفارش ساخت کشتی‌های حمل «ال.ان.جی» به کشتی‌سازان چینی خبر داده و گفته بود: اولین کشتی «ال.ان.جی» تا چهار سال آینده تحویل ایران می‌شود.

اما مسوولان «ایزوایکو» در واکنش به ساخت کشتی‌های «ال.ان.جی» توسط سازندگان چینی، از وجود زیرساخت‌هایی برای ساخت کشتی‌ «ال.ان.جی» در مجتمع کشتی‌سازی خلیج‌فارس خبر داده و اعلام کردند: تاکنون این مجتمع کشتی‌سازی موفق به دریافت لیسانس ساخت مخازن «ال.ان.جی» شده و امکان درگیر شدن سازندگان داخلی در این پروژه وجود دارد.