گروه انرژی- فاز دوم خط لوله هفتم سراسری (صلح) هم به قرارگاه سازندگی «خاتم‌الانبیا» واگذار شد. بر اساس گزارشی که خبرگزاری «مهر» منتشر کرده است، اخیرا مذاکرات شرکت ملی گاز ایران و قرارگاه سازندگی «خاتم‌الانبیا» برای اجرای فاز دوم این خط لوله از ایرانشهر تا مرز پاکستان به صورت ترک تشریفات نهایی شده است.

فاز دوم خط لوله «صلح» به طول تقریبی ۲۷۰ کیلومتر است که ارزش تقریبی آن ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون دلار برآورد شده است. به گزارش خبرنگار ما، بدین ترتیب قرارگاه سازندگی «خاتم‌الانبیا» برای ساخت هر کیلومتر از این خط لوله ۷۷۶ تا۹۷۰ میلیون تومان به عنوان پیمانکار دریافت خواهد کرد.

در فاز اول خط لوله هفتم سراسری (صلح) نیز که قرارگاه سازندگی «خاتم‌الانبیا» پیمانکار آن بود، چیزی در حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که هم‌اکنون در مرحله راه‌اندازی قرار دارد. این حجم سرمایه‌گذاری نشان می دهد که برای ساخت هر کیلومتر از فاز اول یک میلیارد و ۸۷۴ میلیون تومان سرمایه‌گذاری شده است. پروژه‌ای که به گفته فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در سخت‌گذر‌ترین نقاط شرق کشور، ساخته شده است. البته اخیرا مدیرعامل شرکت ملی گاز با اشاره به افزایش هزینه‌های ساخت فاز اول خط لوله هفتم سراسری (صلح) توسط پیمانکار، گفته بود: «این پروژه از تیرماه ۱۳۸۵ آغاز و در نهایت تیرماه سال‌جاری عملیات اجرایی آن به پایان رسید.»

«جواد اوجی» با اشاره به خرید عمده لوله‌های این پروژه از سازندگان داخلی، افزایش هزینه‌های این پروژه را با توجه به مدت زمان اجرای آن، امری طبیعی دانست و افزوده بود: «با تکمیل فاز دوم خط لوله هفتم سراسری علاوه بر انتقال گاز تا مرز پاکستان امکان گازرسانی به شهرهای استان سیستان و بلوچستان، نیروگاه‌های کهنوج و ایرانشهر نیز فراهم می‌شود.»

به گزارش خبرنگار ما، خط لوله هفتم سراسری انتقال گاز موسوم به «خط لوله صلح» یکی از مهمترین پروژه‌های گازی در دست اجرا است که هدف از آن تامین گاز استان‌های جنوب و شرق کشور و در نهایت ایجاد امکان صادرات گاز به کشور پاکستان است.