گزارش صنعتی
خروج پرحاشیه «غنیمیفرد» از خانه صنعت تهران
گروه صنعت و معدن-کسی باور نمیکند که بی سر وصدا «غنیمیفرد» سخنران کرواتی و پر حاشیه صنعت که هنگام سخنرانی سرخ میشد و با صدای بلند به مقامات بانکی از نوربخش تا ... غالبا حمله میکرد،در انتخابات خانه صنعت تهران رای نیاورد! او کنار گذاشته شده یا به گفته خود به جوانان میدان داده است؟ هر چه هست اینکه او از این به بعد سخنرانی نمیکند، بلکه مینویسد. خیلی ساده، دور تازه انتخاب اعضای هیاتمدیره خانه صنعت و معدن تهران برگزار شد، اما «هادی غنیمی فرد» انتخاب نشد که نشد. گفته میشود در این رایگیری «هادی غنیمیفرد» کمترین رای را به خود اختصاص داد.
با این حساب، یکی از مدیران پر حاشیه صنعت که همیشه پشت تریبون نرسیده با صدای بلند شروع به سخنرانی میکرد و سوژه رسانهها میشد، از ریاست خانه صنعت و معدن تهران کنار کشید. آیا رسانهها یک سوژه همیشگی که غالبا صادقانه و بدون لفافه، نظراتش را بیان میکرد، از دست دادهاند؟ در انتخابات انجام شده، حدود ۴۰ انجمن همگن وابسته به خانه صنعت و معدن استان تهران حضور داشتند، اما به او رای ندادند. حالا مرد کرواتی چه میگوید؟ مثل همیشه دو خبرگزاری سراغ وی رفتهاند که خروج وی را هم همراه با حاشیه همراه کنند. یعنی بدرقه هم با حاشیه.
«غنیمیفرد» درباره این انتخابات گفته است: «نمیخواستم داوطلب شوم، دوستان فشار آوردند.» و سپس درباره انتخابات سال آینده خانه صنعت و معدن ایران میگوید: «در آن انتخابات هم شرکت نمیکنم. میخواهم به جوانترها میدان بدهم.» اینها را به «ایسنا» گفته است.
سخنران ۷۴ ساله که متخصص حسابداری است، در واکنش به برخی انتقادات مطرح شده در رابطه با ریاستاش، موضوع را به روز صنعت و معدن پارسال ارجاع میدهد: «در روز صنعت و معدن سال گذشته بنده از بخشی از عملکرد آقای احمدینژاد دفاع کردم. در آن زمان عدهای به دلیل انجام این کار به من اهانت کردند. عملکرد مرا زیرا سوال بردند. باید گفت متاسفانه در کشور همیشه همه چیز را با هم قاطی میکنند. رشد سیاسی در کشور بهوجود نیامده است.» این لب کلام مصاحبه با «ایسنا» است. ظاهرا «غنیمیفرد» آن روز، از رییس جمهور از طرف ۸۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی سپاسگزاری کرده است، وی گفته بود: «سپاس، سپاس و سپاس. کار امسالتان کارستان بود و...» البته به روایت روزنامه «اعتماد» آن روز، غنیمیفرد خواست دست رییسجمهور را ببوسد که وی اجازه چنین کاری را نداد.
اما منتقد همیشگی بانکها، به «فارس» چه میگوید؟ وی باز روایت انتخابات جدید را به حمایت از رییسجمهور «احمدینژاد» امتداد میدهد: «در آن روز عدهای این موضوع را سیاسی کردند، ولی من همان موقع اعلام کردم که شما اشتباه میکنید.» «غنیمیفرد» که از دو دوره رییس جمهور آقای «خاتمی» انتقادات بیمحابایی نسبت به نرخ بهره بانکی، دریافت تجمیع عوارض، سه قفله کردن منابع بانکها از سوی طهماسب مظاهری، دریافت مالیات ارزش افزوده، سیاستهای میرکاظمی در زمان وزارت بازرگانی به خاطر واردات کالای بنجل چینی و... داشت و همیشه از تحریک حس ملی گرایی (به ویژه برای بیکاری دختران و پسران)بهره میجست، حالا میگوید: «خسته شدم»
وی میگوید: «حدود ۱۰ سال است که عضو هیات مدیره و رییس خانه صنعت و معدن استان تهران هستم. دیگر برای ادامه فعالیت خسته شده بودم. هرچند که قصد داوطلب شدن در انتخابات امسال را نداشتم، اما برخی دوستان برای کاندید شدن به من فشار آوردند.»منتقد بوروکراسی دولتی، برای اعضای هیات مدیره جدید آرزوی موفقیت دارد و ابراز میکند که در انتخابات سال آینده خانه صنعت و معدن ایران هم میدان را به جوانان میدهم.
با این حال؛ سایت اتاق بازرگانی تهران، گزارش متفاوتی از شیوه واسپاری قدرت در خانه معدن تهران به جوانان ارائه میکند.
پیش از شروع مراسم رایگیری، «غنیمیفرد» با ارائه گزارشی به دفاع از عملکرد سه ساله خود در راس خانه صنعت و معدن پرداخت. سپس بازرس خانه صنعت و معدن گزارش خود را قرائت کرد. پس از آن، گلدانهای رایگیری در میان فعالان صنعتی به گردش درآمد. ۳۸ تشکل صنعتی که شرایط قانونی را کسب کرده و حق رای داشتند. آرای خود را در این گلدانها ریختند. آنگاه آرا در حضور بازرس خانه صنعت و نماینده وزارت صنایع شمارش شد.»... و «غنیمیفرد» فقط ۱۲ رای آورد.
... و اما یکی از آخرین اظهارنظرهای وی، بعد از رایگیری چیست؟: «مافیای نرخ سود بانکی همچنان در کشور وجود دارد.» و آنگاه میگوید که «سیستم بانکی ما شبیه «حاججبار» معروف است، از وقتی «بهمنی» رییس بانک مرکزی شد، با سعهصدر مطالب را پیگیری میکند.»
حالا که بچه محله «پامنار» تهران تصمیم گرفته خواسته یا ناخواسته میدان یا تریبون را به جوانان بدهد؛ به فکر این افتاده که خاطراتش را در کتاب منتشر کند. وی میگوید: میخواهم از این به بعد مقداری از خاطراتم را بنویسم و علاوه بر این، ۴ جلد کتابم که قبلا منتشر شده را ویرایش کنم.
ارسال نظر