مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان این که خوزستان در اولویت تامین برق قرار دارد و تنها برق مازاد کشور را با عراق تبادل خواهیم کرد، گفت: در تابستان و مواقعی که خوزستان به برق نیاز دارد، تبادل برق به عراق محدود خواهد شد. «مسعود معین‌پور» اظهار کرد: کار انتقال برق کشور عراق از سوی سازمان توسعه برق ایران انجام می‌شود که این امر با توجه به شرایطی که استان خوزستان از نظر برق دارد، شاید کمی‌عجیب باشد.

به گزارش «ایسنا»، وی ادامه داد: در تابستان که مصرف برق استان به حدود ۵۸۰۹ مگاوات می‌رسد، صادرات برق به کشور عراق محدود می‌شود، ولی در حال حاضر که پیک مصرفی به ۲۵۰۰ تا ۲۷۰۰ می‌رسد، می‌توانیم برق مازاد به منظور درآمدزایی به عراق صادر کنیم.

معین‌پور با اشاره به این که هر ساله نیازمند افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها و واحدهای تولید برق هستیم، خاطرنشان‌کرد: سرمایه‌گذاری در بخش‌ها و نیروگاه‌های بزرگ مشکل است و افرادی که بتوانند برای نیروگاه‌های بزرگ، سرمایه‌گذاری‌های کلان انجام دهند به سختی پیدا می‌شوند.

وی ادامه داد: از جمله راه‌حل‌هایی که وزارت نیرو در زمینه جذب سرمایه‌گذاران اندیشیده‌، بحث استفاده از مولدهای پراکنده مقیاس کوچک به دلیل داشتن ظرفیت پایین این مولدها است که می‌توانند در پست‌های برق، شهرک‌های صنعتی و مراکز بار برق با سرمایه‌ کم، مولدهای مقیاس کوچک را بسازند.

وی با اشاره به این که کار ساخت چهار نیروگاه در شهرهای بهبهان، اهواز، ماهشهر و امیدیه در سال ۱۳۹۰ به انجام می‌رسد، گفت: تعدادی از زمین‌های این نیروگاه‌ها تملک شده و قراردادهای آنها نیز توسط وزارت نیرو امضا شده است.

وی در مورد میزان تلفات شبکه برق در استان خوزستان خاطرنشان‌کرد: بیشتر تلفات شبکه در بخش توزیع است و به عواملی همچون فرسودگی شبکه و استفاده از انشعابات غیرمجاز مرتبط است. با تدابیری که توسط همکاران ما در شبکه توزیع انجام شده، توانستیم تلفات شبکه توزیع را از ۳۵ به حدود ۳۱ درصد برسانیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان بیان‌کرد: با تلاش شرکت توزیع و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، امیدواریم در پایان سال آینده شاهد انشعاب غیرمجاز در استان نباشیم و تلفات را به حد نرمال برسانیم.