ایرنا - طرح توزیع نان غنی شده صنعتی که در سال تحصیلی ۸۸-۱۳۸۷ نخستین تجربه خود را در مدارس سراسر کشور پشت سر گذاشت، در سال تحصیلی جدید نیز اجرا می‌شود و تخصیص ۲۶۰‌میلیارد ریال یارانه برای آن پیش‌بینی شده است. طرح توزیع نان غنی شده صنعتی ‌هدف‌های متعددی از جمله توزیع نان سالم با خواص بالای تغذیه‌ای، گسترش فرهنگ استفاده از نان صنعتی و حمایت از واحدهای تولیدی را پیگیری کرد. هر چند این طرح در نخستین مرحله اجرا با مسائلی چون وقفه در توزیع، ‌ناکافی بودن تعداد واحدهای صنعتی توزیع‌کننده و ورود برخی واحدهای کارگاهی مواجه شد، ‌اما در نوع خود گام مهمی برای عرضه نان سالم در مدارس و مهد کودک‌ها بود. بنابر گفته کارشناسان، نان صنعتی علاوه بر دارابودن خواص گندم دارای اسید فولیک ‌و موادی چون «سی‌پی‌پی‌ام»،‌ روی و آهن است. وزارت آموزش‌وپرورش جمعیت هدف نان مدارس را دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی (مدارس دولتی دخترانه و پسرانه)، مهدهای کودک مناطق محروم و آسیب‌پذیر، مجتمع‌های نگهداری کودکان بی‌سرپرست، مدارس استثنایی دخترانه و پسرانه، مدارس شبانه روزی و کارکنان شاغل در این مراکز قرار داده است. «ابراهیم مومن‌ثانی»، مدیر کل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، قرار است، همچون سال گذشته نان غنی شده صنعتی در سطح جامعه هدف توزیع شود. وی همچنین تصریح کرد: آیین نامه توزیع نان مدارس برای سال تحصیلی جدید تدوین شده است، اما برای ابلاغ نهایی باید به امضای وزرای بازرگانی، ‌آموزش‌وپرورش و معاونت راهبردی رییس‌جمهوری برسد. «حبیب‌ا... مزروعی»، مجری پروژه‌های نان صنعتی نیز ‌گسترش فرهنگ مصرف نان صنعتی را یکی از هدف‌های اجرای این طرح عنوان کرد و افزود:‌ سال تحصیلی بهترین فرصت برای آشنا کردن دانش‌آموزان با نان صنعتی بود.

وی حمایت از واحدهای توزیع نان صنعتی را از دیگر اهداف اجرای این طرح بر شمرد. مجری طرح نان صنعتی درباره مراحل توزیع نان صنعتی در مدارس می‌گوید: «‌سال گذشته به دلیل محدودیت واحدهای نان صنعتی، وزارت آموزش‌وپرورش ناچار شد از واحدهای کارگاهی برای تامین نان استفاده کند که البته مورد تایید ما نبود.»

مزروعی با بیان اینکه شاید وزارت آموزش‌وپرورش برای تامین نان مدارس چاره‌ای جز مشارکت دادن واحد دیگر نداشته است، ‌ابراز امیدواری کرد که این مشکل در سال جاری تکرار نشود.