رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران ادعا کرد: لیزینگ لوازم خانگی فقط کالا‌های بی کیفیت را به مشتریان عرضه می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد طحان‌پور اظهار کرد: کیفیت و تنوع کالا‌های ارائه شده در این طرح پایین است؛ اگر یک زوج جوان قرار است وام بگیرند و لوازم خانگی بخرند چرا باید کالای بی‌کیفیت به آنها داده شود، ضمن اینکه پول بیشتری هم برای آن کالا نسبت به بازار آزاد پرداخت کنند. رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران ادامه داد: عرضه این کالاها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تداخل میان فعالیت واحدهای توزیعی با فروشگاه‌های زنجیره‌ای است، چرا که بحث توزیع به اصناف مربوط می‌شود و بنابراین باید واحد‌های صنفی این کار را انجام دهند.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران به تجمیع واحدهای صنفی غیرمجاز در منطقه ۱۲ و ۱۳ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو هزار واحد صنفی در این ناحیه‌ها فعالیت دارند که فقط ۲۰۰ واحد دارای مجوز کسب هستند.

درباره توان صادراتی لوازم خانگی گفت: کولر آبی، بخاری گازی و اجاق گاز از نظر کیفیت پیشرفت زیادی داشته‌اند و به همین دلیل قابلیت صادرات دارند و در حال حاضر هم به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند با این تفاوت که قیمت آنها برای صادرات پایین‌تر از قیمتشان در بازار داخلی است.

او همچنین درباره صادرات به عراق گفت: صادراتی که به این کشور انجام می‌شود عمدتا از کالا‌های بی کیفیت است و صادراتی نیست که توان رقابت داشته باشد؛ ولی به خاطر قیمت ارزان از برخی کالا‌های ایرانی در عراق استقبال می‌شود که در درازمدت به خاطر کیفیت بد این کالا‌ها به صادرات ما لطمه خواهد زد.

بخاری‌های بدون دودکش بی‌خطرند

طحان‌پور در پاسخ به سوالی درباره استفاده از بخاری‌های بدون دودکش گفت: این بخاری‌ها اگر به صورت درست استفاده شوند هیچ خطری ندارند.

او گفت: سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت به وسیله وام‌هایی که به کارخانه‌های تولیدکننده داده است از تولید بخاری‌های بدون دودکش به منظور صرفه‌جویی در مصرف سوخت حمایت کرده است و آنها هم این کالا را تولید کرده‌اند؛ ولی ناهماهنگی در برخی دستگاه‌های اداری باعث شده است که در بعضی جا‌ها اعلام شود که این بخاری‌ها استاندارد نیستند در صورتی که اگر از آنها در فضا‌های وسیع و سالن‌های پذیرایی یا اتاق خواب‌های درباز استفاده شود هیچ خطری ندارند چون آنها مجهز به دستگاه‌های خودکاری هستند که در صورت بالا رفتن میزان گاز‌های سمی‌ در اتاق خود به خود از کار می‌افتند.