دبیر انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به شکست طرح تولید پارچه‌ چادر مشکی در کشور افزود: کاهش تعرفه واردات این پارچه از ۷۰ به ۱۷‌درصد لطمه بزرگی به تولید داخل وارد کرد و باعث شد سرمایه‌گذاری جدیدی در این صنعت صورت نگیرد.

جمشید بصیری در گفت‌وگو با فارس نیاز صنعت نساجی به تسهیلات جدید را حدود ۷۰۰‌میلیون دلار عنوان کرد و افزود: در صورت بیمه شدن تسهیلات پرداختی به صنعتگران اگر قیمت ارز افزایش یابد، تولید‌کنندگان مشکلی در بازپرداخت وام دریافتی نخواهند داشت. وی با اشاره به تخصیص ۲۸۶‌میلیون یورو تسهیلات ارزی به صنعت نساجی طی سال‌های اخیر گفت: با وجود تاکید رییس‌جمهوری و وزرای صنایع و امور اقتصادی و دارایی بر لزوم پرداخت مابه‌التفاوت نرخ ارز به صنعت نساجی تاکنون این مساله عملی نشده که دلیل اصلی آن اصرار سایر صنایع به برخورداری از این مابه‌التفاوت است.

بصیری خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری قابل توجهی در زمینه ایجاد کارخانه‌های نساجی در چین، هند، پاکستان و ترکیه انجام شده که این مساله مزیت ایجاد کارخانه‌های جدید نساجی را در ایران از بین می‌برد و به همین دلیل بهتر است سرمایه‌گذاری‌های جدید در زمینه تولید پوشاک صورت گیرد.

وی در ادامه با اشاره به شکست طرح تولید پارچه‌ چادر مشکی در کشور افزود: کاهش تعرفه واردات این پارچه از ۷۰ به ۱۷‌درصد لطمه بزرگی به تولید داخل وارد کرد و باعث شد سرمایه‌گذاری جدیدی در این صنعت صورت نگیرد.

بصیری میزان تولید پارچه چادر مشکی را در کشور سالانه ۵/۲‌میلیون متر عنوان کرد و گفت: این در حالی است که نیاز داخل به این محصول بسیار بیشتر از این رقم است.